Begenilmiyorum.

evde spor yap.integramda,play storda,youtubda egzersiz programları var kademe kademe.bence oradan başla.ama kendın için kocan için değil..kaşların okadar kötü değil.badem yağı vazelin ile kalınlaştırabılırsın.sonrasında şekıllendırırsın.

Sabah

1 ince dilim ekmek

1 yumurta ya da bir dilim peynir

Domates, salatalık ve yeşillik

Açık siyah çay ya da bitki çayı

Ara Öğün

Az şekerli bir meyve

Öğlen

Az yağ ile yapılmış 7 -8 kaşık sebze yemeği

1 kase yoğurt

Ara öğün

1 tane sebze ya da 4 badem ya da 4 kuru kayısı

Akşam

Izgara et ya da balık ya da

1 kase yoğurt

1 kase yağsız salata

Bu diyet listesini düzenli olarak uyguladığınızda bir hafta sonra kilonuza bağlı olarak 3 ile 5 kilo verebilirsiniz.

kk paylaşmış daha önce. iyi kötü uymaya bakalım. bizim elimiz çok dar o yüzden eve alışverişi kısıyorum menüler bende sürekli değişiyor ama abartmadan yemeye çalışıyorum. doyduğumu hissettiğimde bırakıyorum. az sonra portakal yicem ara öğün niyetine.. akşama da kısmet artık.. erişteli yeşil mercimek var evde ama eriştesini ayırıp yesem nolur bilemiyorum :KK57:
Eristesini yeme canm yesil mercimek cok faydali liste iimis bende elimden geldigince uymaya calisicm evde olanlara gorw

evde spor yap.integramda,play storda,youtubda egzersiz programları var kademe kademe.bence oradan başla.ama kendın için kocan için değil..kaşların okadar kötü değil.badem yağı vazelin ile kalınlaştırabılırsın.sonrasında şekıllendırırsın.
Evet canm kendim icin yapicm sonra ben alay edicem ehdhdbshshhs kaslarimi erteledim zaten

Back
X