begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

Ben küçükken annem şu an olduğu gibi değildi, bir mesleği yoktu. Yoksulluk içinde büyüdüm. Evlere temizliğe gitti çok zaman. Evini temizlemekten aciz birkaç insanın bu işi yapan insanlara bu yaklaşımını anlayamıyorum.
Çok sular aktı, kötü günler geride kaldı ama hala çok hassasım. Kimse kusura bakmasın.
Birkaç insanın demişsin umarım sadece birkaç insan öyledir ,parası ödeniyor anlarım iyi sonuç beklerim ama defettim yok onlar kadar olamadık hepsi aynı çirkin laflar ,genelleme ve hor görmeye gerek yok postaneden de poğaça alsak beğenmesek bir daha almayız olur biter başka dert vermesin Allah

Ben küçükken annem şu an olduğu gibi değildi, bir mesleği yoktu. Yoksulluk içinde büyüdüm. Evlere temizliğe gitti çok zaman. Evini temizlemekten aciz birkaç insanın bu işi yapan insanlara bu yaklaşımını anlayamıyorum.
Çok sular aktı, kötü günler geride kaldı ama hala çok hassasım. Kimse kusura bakmasın.
Birkaç insanın demişsin umarım sadece birkaç insan öyledir ,parası ödeniyor anlarım iyi sonuç beklerim ama defettim yok onlar kadar olamadık hepsi aynı çirkin laflar ,genelleme ve hor görmeye gerek yok postaneden de poğaça alsak beğenmesek bir daha almayız olur biter
Hassasdan ziyade gayet insani güzel duygulara sahipsiniz ,güzel günler sizinle olsun hep ☺

resti çekmiş sana o ismi yazan ablayı ara işine gelirse yazmışsın malesef işime gelmiyor . kendine yeni bir ev bul artık dersin kaparsın teli.

Evet ,konu sahibine yapilan sey tamamen gereksiz bir ozguvenden kaynaklaniyor. Boyle bir ozguvenden yoksun kalmali. Terbiyeli ve saygili olsun. Siz patronunuza bu tur cumleler kurabiliyor musunuz hanimefendi? Bahsettigim konu onlrin asagi seviyelerde olmasi veya haksiz kazanc elde etmesi degil. Konuda ne demek istedigimi gayet iyi anlamis olmaliydiniz.
Terbiyesiz ve saygısız insanlar dediğinize göre o zaman onlar kadar olamamanız normal .temizlik yapan kişinin cümlelerine istinaden yazmadım sizin temizlikçiler kadar olamadık cümleniz dikkatimi çekmişti sadece .

Ben insanları kircam diye odum kopar oyuzden boyle hassasim ve kaybediyorum ama bende temiz görmediğim yeri söylemeliyim buna hakim var dimi he onur kirici bir şekilde deseydin bu ne biçim temizlik beceriksizler fln yerden göğe kadar haklilar derdim kibarca yazdim abla resmen fircalamis bi de begenmiyosan sen bilirsin tehdit gibi olmuş sanki cok zorumagitti sanki muhtacmisim gibi
Ama öyle düşünmeyin yoksa bütün temizlikçiler tepenize çıkar.
Biri temizliğe gelince o köle siz efendisi olmuyorsunuz ki kırmayayım diye düşünesiniz, parasını verip hizmet satın alıyorsunuz e parasına da değmeli o zaman, kolay mı kazanılıyor. Neyse isteğiniz söylersiniz yaparlar, beğenmezseniz bi daha çağırmazsınız.
Tamam kimseye karşı kaba olmamak lazım ama isteklerinizi belirtmeyi üzerlerine kırbaç şaklatmak gibi düşünüp fazla kibar olmayın naçizane tavsiyem.

Ben iki kişiyi daha insani boyutlarda görüyorum birbirlerine yardimci olurlar hem daha temiz hem daha az yorucu olur gibi zaten burada tek calisan yok gb temizlik şirketi bile iki kişi yolluyo bu arada soliceklerim içimde patladi ama aramicam esimde arama dedi
Iki kisi ne kadara geliyolar cok merak ettim

Ya tamam haklisiniz da, temizlik isi yapanlari bu kadar asagilamasak mi. Valla her yer de is var, bana mecburlar gibi dusunmeyin is yerindeki patron gibi davranamazsiniz onlara. Baska bir eve giderler bu kadar basit.Ki belki de buldular da tepki gosterdiler.

memnunsaniz notta abartilacak birsey yok bence, devam edin. ama zaten genel olarak memnun degilseniz birakin o zaman

birde birine para veriliyor diye o insani tamamen satin almis olmuyorsun. bu yaklasimda olan işveren herkese acaip sinir oluyorum. o insanin da cevap hakki rest cekme hakki vardir. begenmiyorsaniz tabiki daha calismazsiniz. ama ilk sayfada soylenenler hos degil. tum sayfalari okumadim. aa bide cevap vermis tarza yaklasimlar hos degil.

Memnun değilseniz çağırmayın. Aranızdaki samimiyeti, sizin beklentinizi,verdiğiniz ücrete karşı fazlamı kararindami beklenti içindesiniz bilmiyorum. Yazdığınıza göre ben olsam çağırmam fakat ayrıntıları bilemem.

:) Kendilerini vazgeçilmez sanan o ablalar, ablalarımız :) Bizim abla benden rahat valla evde :D
Ben olsam çağırmazdım maalesef, atara atar

Herkese mrb hemen konuya gireyim 15 günde bir evime temizlik için iki abla geliyor ben isteyken temizlik esnasinda zirt pirt arayip rahatsız etmek istemedigim için biseyleri kagida yaziyorum bu seferde yapilmasi gerekenleri yazdim gecen geldiklerinde banyoyu cok baştan savma yapmislardi banyoyu daha ayrintili yapalim klozet tam temizlenmemisti gecen yazdim neyse eve gelince bi not buldum aynen yaziyorum: elimizden geleni yaptik gecen seferde her yeri ayrintili temizlemistik begenmiyorsan kendin bilirsin biz evimizdede boyle temizlik yapiyoruz ziinetcim ve sonundada bi ablanin adi vardi biri yazmis bu durumda arayip ne demeliyim siz olsaniz onlari bidaha cagirirmiydiniz 1 yildir devamlı cagirdigim kişiler şimdiden tesekkurler
Not birakirdim bi sonrakine gelmeyin begenmiyorum diye....

Muhasebeye gidin hesabinizi kessinler matmazel¿

Onlar emek veriyosa sizde para veriyosunuz karşiliginda karşilıklı yani..

Nasıl yani eve temizlikçi alacak birde yapılmayan yeri yada baştan savma yeri kendimi temizleyecek, Alınan parada helal olacak öyle mi konu sahibi yaptıktan sonra neden yardımcı alsın?
Ben bunu yalnizca klozeti temizlemek icin soyledim. Insanlara klozetini temizletmek ayiptir. Parayla bile olsa.
Mutfak dolabini iyi silmemisse, gelsin bir de kendi silsin demiyorum. Lafimi carpitmayin.

O degilde klozet kullanilmayan bir klozet demissiniz kullanilmayan klozeti kadın nasil iyi temizleyemiyor mesela neyini iyi yapmamış?

Birde klozette kıl atiliyor pecete atılıyor demissiniz. Klozete pecete, kıl atmak nedir yahu 15te bir kadın geliyor diye 15 gün boyunca o klozete hic mi el surulmez, bir sifon çekilmez? Kıllı mıllı klozetimi göstermeye ben utanırım ya. Temizlikci temizlemek icin geliyor ve bunun icin para odeniyor kalkip temizlikcinin önune mis gibi ev cikartcak degiliz ama killarini filan klozete birakip dokunmamakta cok pis, çöp diye birsey var

Konu sahibi gayet makul bir not yazmış..Sonuçta bir iş yapılıyorsa iyi ve düzgün yapılmalı..Konu sahibinin bunu istemesi ve dile getirmesi kadar doğal birşey olamaz..
Aradaki samiyete dayanarak not yazmış yanlış anlaşılacağını düşünmemiş..Herhangi bir aşağılama ya da ezme davranışı yok..Fakat temizliğe gelen kadınların o şekilde bir üslup ile not bırakması direkt ukalalığa ve kendini bilmezliğe giriyor..
Yüz bulmuşlar sanıyorum ve bunu da çok güzel suistimal etmişler bu davranışları ile..

Yerinde olsam mesaj atardım; "Sizinle bir daha çalışmak istemiyorum iyi niyetimin suistimal edilmesi en son tahammül edeceğim şeydir" diye..

Gerçekten de çalışma onlarla...Hem para öde hem de afra tafra çek,oh ne güzel dünya..Hiç uğraşma def et gitsin..

Ben bunu yalnizca klozeti temizlemek icin soyledim. Insanlara klozetini temizletmek ayiptir. Parayla bile olsa.
Mutfak dolabini iyi silmemisse, gelsin bir de kendi silsin demiyorum. Lafimi carpitmayin.
Lafı yanlış anlamak yada anlatmak başka birşey lafı çarpıtmak başka birşey neden çarpıtayım tanıyor muyum kastım mı var? Ayrıca evine yardımcı alan hiçkimse klozete kendi temizlemiyordur 15 gün aralarda söylemiyorum, ben kendi temizliğimi kendim yapıyorum eve yardımcı alsam bile sadece iç çamaşırım ve yatak örtüme dikkat ederim bunun dışında bütün ev temizlenir zaten.

Back
X