begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

zziinneett

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
399
297
23
34
Herkese mrb hemen konuya gireyim 15 günde bir evime temizlik için iki abla geliyor ben isteyken temizlik esnasinda zirt pirt arayip rahatsız etmek istemedigim için biseyleri kagida yaziyorum bu seferde yapilmasi gerekenleri yazdim gecen geldiklerinde banyoyu cok baştan savma yapmislardi banyoyu daha ayrintili yapalim klozet tam temizlenmemisti gecen yazdim neyse eve gelince bi not buldum aynen yaziyorum: elimizden geleni yaptik gecen seferde her yeri ayrintili temizlemistik begenmiyorsan kendin bilirsin biz evimizdede boyle temizlik yapiyoruz ziinetcim ve sonundada bi ablanin adi vardi biri yazmis bu durumda arayip ne demeliyim siz olsaniz onlari bidaha cagirirmiydiniz 1 yildir devamlı cagirdigim kişiler şimdiden tesekkurler

Herkese mrb hemen konuya gireyim 15 günde bir evime temizlik için iki abla geliyor ben isteyken temizlik esnasinda zirt pirt arayip rahatsız etmek istemedigim için biseyleri kagida yaziyorum bu seferde yapilmasi gerekenleri yazdim gecen geldiklerinde banyoyu cok baştan savma yapmislardi banyoyu daha ayrintili yapalim klozet tam temizlenmemisti gecen yazdim neyse eve gelince bi not buldum aynen yaziyorum: elimizden geleni yaptik gecen seferde her yeri ayrintili temizlemistik begenmiyorsan kendin bilirsin biz evimizdede boyle temizlik yapiyoruz ziinetcim ve sonundada bi ablanin adi vardi biri yazmis bu durumda arayip ne demeliyim siz olsaniz onlari bidaha cagirirmiydiniz 1 yildir devamlı cagirdigim kişiler şimdiden tesekkurler
Baskasini bul ..cagirma

Asla öyle cok istekleri olan titiz bi insan degilimdir hatta notu yazmayan abla bikere eşime demiski ziinet ne güzel not yaziyo keşke herkes öyle olsa bizi hic isteyen arayip işimizi bolmuyo demiş ben onlara hic kotu davranmadim hatta evde dolapta birşeyler azalmissa yesinler diye dolaba birşeyler bile alip koyarim ben eksikleri yazamiycakmiyim acaba benim notu cok buyuttum demiştim de herkes benle ayni fikirde sanirim çünkü abartcak bisey yok diyenolmamis

Aslında bu kadar didiklememin sebebi de su hem benim düzenimi biliyorlar Esim de öyle herkesi eve sokmaz bu ablaları iyi dürüst namuslu insanlar gelsinler diyo hem de cok kotu değiller bazi noktaları gözden kaciriolar sil bastan birini bul güven fln ondan buraya konu actim ama yazılan not cok zoruma gitti ben hep aileden biri gibi davranmistim onlara uzuntum bunu haketmemem

bırdaha cagırmayın bence resmen hadsizlik etmısler
mahcup olması gereken yerde horozlanmıs tabırı caizse
birde;
ben kımseye evımdekı klozetı temızletmıyorum bunu etık bulmuyorum wc temızleyenlerde insan ...
bu konuda cok hassasımdır da :)

Başkasını bulun .Kalsalar daha da kötü temizlik yapacaklardır ..
Bir de özgüvenlerine şaştım kaldım..

Özel şirketlerde yüksek lisans yapmış insanlar bile ekmek parası diyip mobbinge bile razı olurken en ufak uyarıda bu şekilde tepki vermeleri enteresan ..

Back
X