- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi zziinneett
O klozet kullanilmiyor yani diğer lavaboyu kullaniyoruz ama yine toz pis oluyor temizlenmesi gerek oyuzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hıc aramaSizce aramalimiyim peki
bence hıc arama derımAma içimdenarayip notu yazmayan ablayla kkonuşmak geliyor hani yapilan ayip ben size o kadar değer verdim karsiligi bu muydu diye yani içimde patladi not suan![]()
O da iyimisBenim eski temizlikcim de "Kendime zam yaptim, istemiyosan kendin bilirsin" demisti, bir daha evime gelemedi. Daha iyisini buldum cok da iyi oldu![]()
Kullanilmayan klozet icin neden ayrintili temizleyin diye not biraktiniz? Madem kullanilmiyor, alt tarafi toz olur. Onu da temizlemislerdir. Ben o klozetin kullanilmadigina inanmadim dogrusu. Ayriyeten klozet temizletmeyi ben de dogru bulmuyorum. Buna ragmen klozet icin ekstra not dusmeniz de ayip olmus bana gore. Temiz olmamissa, iki firca da siz vurabilirsiniz pekala klozete.O klozet kullanilmiyor yani diğer lavaboyu kullaniyoruz ama yine toz pis oluyor temizlenmesi gerek oyuzden
Ama içimdenarayip notu yazmayan ablayla kkonuşmak geliyor hani yapilan ayip ben size o kadar değer verdim karsiligi bu muydu diye yani içimde patladi not suan![]()
Allahım yarabbim ya bu temizlikçi bayanlardaki özgüven kapris fabrikatorlerde yokAslında bu kadar didiklememin sebebi de su hem benim düzenimi biliyorlar Esim de öyle herkesi eve sokmaz bu ablaları iyi dürüst namuslu insanlar gelsinler diyo hem de cok kotu değiller bazi noktaları gözden kaciriolar sil bastan birini bul güven fln ondan buraya konu actim ama yazılan not cok zoruma gitti ben hep aileden biri gibi davranmistim onlara uzuntum bunu haketmemem