begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

Ama içimdenarayip notu yazmayan ablayla kkonuşmak geliyor hani yapilan ayip ben size o kadar değer verdim karsiligi bu muydu diye yani içimde patladi not suan:110:

Bizim ablalar aynı mı yoksa?

Bana tek gelen bir abla vardı sonra yanında birini daha getirmeye başladı. Abla tek gelirken çok memnundum. Diğer hatun baştan savıyor, ablayı da etkiliyor muhtemelen. Tek gelmesini istedim kabul etmedi, ben de ayırdım yolları.

İki-üç ayda beş ayrı yardımcı geldi. Olmuyor olmuyor.. Memnunsanız idare edin diyorum.

Artik onlarla çalışma belli ki onlarda senden memnun değiller.

Eğer devam edersen bundan sonra sözün geçmez haberin olsun

Sephoraa aslındabana hep bolesi geliyor hep ukalalik yapiyolar bende ilk ggeldiğimdeburaya cok ddenedim olmadi hicbiriyle en son bu ablalar tamam iyi dedim devam ettim hic beklemezdim bu notu bi de ufak bi ilcedeyim birini bulmak cok zor cagirsam gururunincincek bilmiyorum

O klozet kullanilmiyor yani diğer lavaboyu kullaniyoruz ama yine toz pis oluyor temizlenmesi gerek oyuzden
Kullanilmayan klozet icin neden ayrintili temizleyin diye not biraktiniz? Madem kullanilmiyor, alt tarafi toz olur. Onu da temizlemislerdir. Ben o klozetin kullanilmadigina inanmadim dogrusu. Ayriyeten klozet temizletmeyi ben de dogru bulmuyorum. Buna ragmen klozet icin ekstra not dusmeniz de ayip olmus bana gore. Temiz olmamissa, iki firca da siz vurabilirsiniz pekala klozete.
Ha bir de, o ne ozguven o diyenlere de ben sasiriyorum. Temizlikci diye kafasina vur elinden ekmegini al tipinde mi olmalilar? Bu zihniyetler hic iyi zihniyetler degil.

Basinda durmayinca hepsi boyle.cok temiz kendi yaptigin gibi özenerek yapmiyorlar temizliği.ama cok da üstünkörü ise yol verin gitsin.özgüvene bak hanimlardaki:))

Klozet temizlemenin nesini doğru bulmuyorsunuz
İnsanlar temizlikle para kazanıyor,işi bu
Sırf umumi tuvalet temizleyip para kazanan var
O zaman hepimiz işimizin ağır gel Ege'n tarafını yapalım

Hanımefendituvalet iiçinkullanmiyoruz ama mesela sac kili fln atiliyo simdi burada tum pus şeyleriayrintilimi yazayim eEsimiİslammendil atmis kizdim ona cop aldim oraya zaten kil mendil fln vardi lavabo ihtiyacimizi görmüyoruz orda ayrıca ben o ablalara asla vur ensesine al lokmasini yapmadim bisey rica ederken bile bin bir sşekle giriyorum

Aslında bu kadar didiklememin sebebi de su hem benim düzenimi biliyorlar Esim de öyle herkesi eve sokmaz bu ablaları iyi dürüst namuslu insanlar gelsinler diyo hem de cok kotu değiller bazi noktaları gözden kaciriolar sil bastan birini bul güven fln ondan buraya konu actim ama yazılan not cok zoruma gitti ben hep aileden biri gibi davranmistim onlara uzuntum bunu haketmemem
Allahım yarabbim ya bu temizlikçi bayanlardaki özgüven kapris fabrikatorlerde yok :cool: bu nedir yahu ben sizin yerinizde olsam kesinlikle bir daha cagirmam evime. Size cevaben yazacakları tek şey tamam dikkat deriz demek olacaktı onun yerine Trip atmışlar resmen:KK70:

Ya tamam dikkat ederiz deselerdi keske o zaman hic sikinti yoktu ayrıcaekmek kutsaldır bunu tuvalet klozet temizleme diye ayirmiyorum hic tasan logarlari temizleyen de insan ve biz onlara da muhtaciz bu aablalarin özgüveni sundan sanirim ilce ufak calisan kesim cok rağbet goruyolar birini bulmak cok zor büyük sehirde olsam umrumda olmazdi

Sanıyorum çalışanlarınız sizden yüz bulmuşlar.
Şöyle ki, asla insan küçümsemem, yalnız temizlik işlerinde günlük çalıştıklarında aldıkları maaşın ay sonu totali, normal bir ailenin geçiminden daha fazla oluyor..
Yardımcılarınız size bunları yazabilecek kadar mesafeyi yk etmişler aranızda..
Aynı çalışanlarınızda devam etmeniz sizin açınızdan mantıklı değil, bunu kabul ederseniz devamı gelecektir..
Sonuçta sizin verdiğiniz parayı da siz çalışarak kazanıyorsunuz..

Back
X