- Konu Sahibi zziinneett
konu sahıbı degılım :)Ben genel konuştum zaten, konu sahibi misiniz bilmiyorum ama gelen yorumlar beni üzdü. Yok bunlar kadar olamadık yok bilmem ne. Nasıl yanlış sözler bunlar.
Yoksa sizin için ayrı bir yorum yapmıştım, çalışıyorum evet. İnsan işini iyi yapmalı, onlar da zaten iş için yalvarmamışlar beğenmiyorsan çağırma demişler. Doğru olan başka insanlarla çalışmak olur.
yanlıs anlamayın alıntıladım dıye bı cumlenız dıkkatımı cektı ondan sormak ıstedım
yardımcı hanımları kucuk gormek tum calısan ınsanları kucuk gormek demektır
dolayısıyla calısan hanım kendınıde kucuk gorur demektır
sonucta hepımızın ustlerı var hepımıze iş buyuruluyor
ama sahsım adına herkes ustune dusenı tam yapmalı dıyorum
mesela benım ustum veya ısını yapacagım kısı bana ne yapacagımı soyler veya not bırakır bende o ısı yaparım
eksık yapmıssam notda su kısıma daha dıkkat edersen sevınırım dıyorsa daha da dıkkat ederım
bunu yapmak yerıne aynen not yazım yaptıgım bu ısıne gelıyorsa dıyorsam zaten o ısı bırakmısım arkamdan soyleneceklerı goze almısım demektır veya edep usul usturup bılmıyorum demektır :)
kımse ıs ıcın yalvarmaz ama calısıyorlarsa ekmek parası kazanmak ıcın gelıyorlar kımse sılah zoruyla da yaptırmıyor ısı :)
hem para alım hem ısımı yarım yapım olmaz
eger hanımlar duzgun kısıler olsalardı konu sahıbıne o notu yazmak yerıne; konu sahıbı tekrar temızlık ıcın cagırdıgında;
x hanım sanırım yaptıgımız ısten memnun degılsınız sıze faydalı olabılecegımızı sanmıyoruz derlerdı
ısıne gelırse dıye not bırakmak yerıne :)
ısıne gelırse lafı cok buyuk ozguven patlaması... hayatımda kımseye oyle bırsey demedım sahsen :)