bekar anne:(

Keske once avukati tutup sonra davayi acsa idin.. Soz konusu olan sadece senin degil, bebeginin de haklari.
Acmis bulunduk.ondn gelecek hayir allahtan gelsin.okuluma geri donup bi sekilde ayaklarimin uzerinde dururum ben.

Sanirim problem cevremde bu ara fazla hamile ve anne var hepsinin de esleri cicek gibo davraniyorlar eslerine.kiskanclik diyemem belki bu hissettigim.seye ama canim acidi iater istemez.yani mesele gunun anlam ve oneminden cok ileri biyerlerde.ve evet umut yasli teyzenin gozlerinde oldugu gibi hala var.
Romanima gelince birgun yazilacak

bir kere oğlumu sokakta çok aşırı hareketlerle seviyordum,
eşim uyarmıştı.
belki çocuğu olmayan veya çocuğunu kaybeden anneler üzülür, bu kadar aşırı sevgi gösterisinde bulunma dışarıda diye.

dünkü anneler günü de bana onu hatırlattı.
bence herkes biraz daha duyarlı olmalı.
siz bazı annelere göre şanssızsınız ama bazılarına göre de çok şanslısınız.
ben hayat imtihanı kolay olan biri şu ana kadar görmedim.
Kolay gibi görünenlerin bile içlerinde neler yaşadığını bilmediğimizi düşünüyorum...

anneler günün kutlu olsun. bence bu kadar durumuna üzülme. ayrıldıgın gayet başarılı bir şey olmuş.
göremediğin adam seninle cok sevişmek istemiş, sen de istemişsin. herşey cok güzel gidince birçok kadının içgüdüleri hormonları vs. beyne yanlış sinyaller yolluyor. çocuk yap çocuk yap. adamda kadın istiyorsa koy ver gitsin diyor. sonra bebek oluyor. adam kaçıyor. klasik dünya soruınu..
dik dur arkadaşım dik dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…