• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar arkadaşıyla 2 gün tatile gitmek isteyen eşim

Merhaba kızlar,

1,5 yasında çocuğum var eşim cok yakın bi arkadaşıyla 2 gün kafa dınlemek sohbet edıp hasret gıdermek anlamında bi yerlere gitmek istediğini dile getirdi ben hamileyken gitmem sıkıntılı olur anlamında gitmesini istemiştim gitti de ama şuan çocuk var ve kendıne gelınce kafa dinlemeyi düşünen kişi bana gelince hadı sende git demiyo ben nereye gıdersem onla gıdecekmısım bende akıl basa yenı gelmıs bıri olarak bu defa dedım ki bana gelınce hep bırlıkte sana gelınce olmuyo mu haksızmıyım kızlar ne gerek var yani bende bi çok arkadaşımla Bebek'ten dolayı ne vakit oldu görüşmeyeli cok mu gerekli bişey bu kadar bır kez tamam dedım dıe sanki elde edılmıs Hakkı gıbı gitmek istıyo
Hayır ben şunu anlamadım doğuran, hamileyken tatile gidemeyen, bebeğe bakan sizsiniz de eşiniz hangi kafayı boşaltıcakmış tatilde??? Sizin kafayı mı?

senelerdir eşimle beraberiz, ilk defa kız kıza tatile çıkacağım bu haftasonu ve de yurtdışına. pek bi heyecanlıyım. kızım var 4 yaşında, ona da bakacaklar, ama eşim hiç gitmedi şu ana kadar, bana izin verdi çünkü senelerdir bunalmıştım anne ve eş statüsünden, çalışan bir bayanım, zaten benim de 2 gün sadece. Eşim istese izin vermezdim ama artık vermek zorunda kalabilirim çünkü ben gitmiş olacam.

çocuğum çok küçükken eşime asla izin vermezdim, çünkü çok bunalırdım tek başıma, biraz daha büyüdüğünde şu an verebilirim gibi düşünüyorum. yine de eşlerin ayrı ayrı tatil yapması fikri geçerli bir sebep yoksa bana çok doğal gelmiyor.

Beni 1,5 yaşındaki çocukla tek başıma bırakıp, bencilce tatile gitmek istiyorum kafa dinlemeye ihtiyacım var (sanki sizin yokmuş gibi) diyen adamı vallahi ne yalan söyleyeyim ben tatile gönderirim. Hatta biletini bile ben alırım ama tek gidiş. İstediği kadar kafasını dinlesin diye.

Ben de bozulurdum ben çocuk bakıcısı sen gezme modundasın diye

Ama neden arkadaşın bekar olduğunu yazma ihtiyacı hissettiniz bana farklı tereddütleriniz var gibi geldi

Ben en baş konuşurdum
Sana olmaz ama bana olmalı diyosa , sana da olmaz der konuyu kapatırdım
Bir kez taviz vermişsin sağ ol demek yerine adet haline getiriyo bir de
Yüz verme deliye gelip bip yapar halıya demişler

bayagı keyfıne duskun bı esın varmıs
ben olsam once bı hayrola derım
kafa dınlemek, erkek arkadasıyla hasret gıdermek te ne oluyomus
erkek erkege ne hasreti gıdereceklermış orsaydın
haftasonu ogleden sonrasını ayırsa fazla bıle gelır hasret gıdermeye
dıkkat ettıysen senın de ıhtıyacın olacagına degınmedım bıle
ben olsam işgilenirdim
haaa dese kı ıkıgunlugune balıga gıdıyorum ,kuş kaz avlayacaz anlarım
ıkı erkegın basbasa tatılı cok enteresan gelır bana herzaman

Banada banada
Orda nasıl egleniyorlar acep iki kazık :KK20:

Merhaba kızlar,

1,5 yasında çocuğum var eşim cok yakın bi arkadaşıyla 2 gün kafa dınlemek sohbet edıp hasret gıdermek anlamında bi yerlere gitmek istediğini dile getirdi ben hamileyken gitmem sıkıntılı olur anlamında gitmesini istemiştim gitti de ama şuan çocuk var ve kendıne gelınce kafa dinlemeyi düşünen kişi bana gelince hadı sende git demiyo ben nereye gıdersem onla gıdecekmısım bende akıl basa yenı gelmıs bıri olarak bu defa dedım ki bana gelınce hep bırlıkte sana gelınce olmuyo mu haksızmıyım kızlar ne gerek var yani bende bi çok arkadaşımla Bebek'ten dolayı ne vakit oldu görüşmeyeli cok mu gerekli bişey bu kadar bır kez tamam dedım dıe sanki elde edılmıs Hakkı gıbı gitmek istıyo
Zaten en tehlikeli dönemler hamilelik ve doğum sonrası ...
ben asla izin vermem bi yere gitmek istiyorsa eşiyle gitsin kızım a hamileyken de gittim doğumdan sonra da gittim tatile Bebek olsun ne olacak sanki herkesin bebeği var

Ben en baş konuşurdum
Sana olmaz ama bana olmalı diyosa , sana da olmaz der konuyu kapatırdım
Bir kez taviz vermişsin sağ ol demek yerine adet haline getiriyo bir de
Yüz verme deliye gelip bip yapar halıya demişler

Benim eşimi napayım bir şey de empati yapınca sende yap diyor:KK62: ama ben onun yapmamasini istiyorum is karışıyor

Merhaba kızlar,

Evli ciftlerin bekar takilmalari bence yanlis. Bir iki saat arkadaslariyla takilabilir ama bir kac gun bayagi bir abartili.
Bastan nasil baslarsa oyle gider. Bir daha izin vermem yerinde olsam. Anca beraber kanca beraber. Seni de cocugunu da alsin yanina ailecek kafanizi dinleyin.

Ben hamile olacağım, kendi arkadaşlarımla bir yere gidemeyeceğim, beyefendi gidecek kafa dinleyecek.

Ahhhaa... Rüyasında görse inanmaz.

Yok deve? Cocukla bunalima girdin hadi beraber bi tatil yapalim diyecegi yerde erkek erkege takilacakmis?
Gitsin bi de nikahina alsin o erkegi isterse!

Sizsiz nereye gidiyormuş adamdaki rahatlığa bak ,
Oldu canım deseydin ,sen git ben çocukla uğraşırım,evi derler toparlarım
Olmadı telefon aç tatilden sonra sana kekler ,börekler yaparım de...
Hakikaten sinir oldum ya !!! nasıl iş sizin canınız yokmuymuş
Kendi bekar zannediyor herhalde,sorumluluk bu şekilde alınmaz,
Hele hamileyken sizi nasıl yanlız bırakıp kafa dinlemeye tatile gitmiş hayret birşey....

Back
X