• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar arkadaşıyla 2 gün tatile gitmek isteyen eşim

Ben de istemezdim çok haklısın. Bu kocalar hep bencil kendilerini düşünüyolar sankı kadınların kafa dinlemeye dağıtmaya ihtiyacı yok :(

olduuu başka?

ben çocukla evde oturucam eşimde 'bekar' arkadasıyla tatile gidecek yok öyle bi dünya.Allahtan git desem gitmez biz olmadan tek başına biyere de oldu ki öyle bişey yapıcak daha neler artık.Nerde kaldı AİLE? eşi çocugu bırakıp bekarlarla tatile gitmeye bukadar meraklılarsa evlenmesinler kardeşim..

Onunki kafa da seninki yogurt kabi mi?senin de dinlenmeye ihtiyacin var

Çocuğu tek kadın yapmıyor ... Annesi ne kadar yükün altına giriyor babası da giriversin bir zahmet..

Girsinle etsinle olmuyor işte goruldugu uzere ben kedi bakiyorum en basiti esim sadece oynuyor onunla ama yemegi temizligi herseyi bende.
Kaldiki bu adam yemek yapan gece gece canim sunu cekti desem kalkip usenmeyen adam :))) ev islerini ustume yikmayan adam ama bir kediyle ugrasamiyor kaldiki cocuk bakacak sanmiyorum :))
Simdi ben bunu gorerek cocuk yapsam sonra virvirvir cocuga bak cocuk durmuyor bilmem ne yapsam oda kacmak ister biyerlere cunku kediden daha kulfetli bir durum cocuk.Tahammul edemez ona.Ama evliligin olmazsa olmazi olarak gorulen cocuk bunlar dusunulerek yapilmiyor malesef .

Girsinle etsinle olmuyor işte goruldugu uzere ben kedi bakiyorum en basiti esim sadece oynuyor onunla ama yemegi temizligi herseyi bende.
Kaldiki bu adam yemek yapan gece gece canim sunu cekti desem kalkip usenmeyen adam :))) ev islerini ustume yikmayan adam ama bir kediyle ugrasamiyor kaldiki cocuk bakacak sanmiyorum :))
Simdi ben bunu gorerek cocuk yapsam sonra virvirvir cocuga bak cocuk durmuyor bilmem ne yapsam oda kacmak ister biyerlere cunku kediden daha kulfetli bir durum cocuk.Tahammul edemez ona.Ama evliligin olmazsa olmazi olarak gorulen cocuk bunlar dusunulerek yapilmiyor malesef .

Bir baba çocuğu ile sadece sevmek istediği zaman vakit geçirmemeli.Sevecek,altını temizleyecek,gece uyandığında yanına gidecek...Bunlar bir babanın yapması gerekenler aslında daha tonla şey var.Anne ile babanın görevleri arasındaki tek fark herhalde annenin emzirmesi geri kalanı baba da yapabilir.Babanın bunları yapmak istemiyor oluşu,sorumluluğun onda olduğu gerçeğini değiştirmez.

Konu sahibi konuşun eşinizle kafasını mı dinleyecek,eğer size de bir kaç günlük izin verirse gönderin gitsin.Siz de bir kaç gün arkadaşlarınızla kafa dağıtmış olursunuz.Ha baktınız sizi tek göndermek istemiyor,kabul etmeyin.

Ay valla ben büyük konuşmak istemiyorum ama ben göndermezdim ya ben şuanda kuduruyorum evliyken temelli kafayı yerim sanırım :D tatil aboooooo neyse :D

Kusura bakmayı sizin gibi düşünmüyorum. Çocugün sorumlulugu sadece anneye ait değildir. Babaya da aittir. Akşamdan aksama çocuk sevmekle babalık olmaz. Anne nasıl ilgileniyorsa baba da ilgilenmeli.
O yüzden vayy efendim adam bunaldı tatile gidecek arkadaşıyla olmaz. Gidilecekse ailecek beraber gidilir. Gidilmeyecekse adam da gidemez.

konu güven meselesiyse yapan her yerde yapar bana göre burda eşinizin bencil davranması hoş değil bana göre seven değer veren erkek eşi hamileyken onu bırakıp gitmez sanki üstüne birde o hamile kalmış doğrumuş bunalmışta tekrar tatil istiyor çok bencil bence o 2 günlük tatili sizinle geçirmesi gerek bence.ortada bu gibi durumlar yoksa eşime güveniyorsam bana karşı bencil değilse ben yollarım eşimi ama benimki gitmez o ayrı benide göndermez bensiz uyuyamıyorki adam ne gider ne beni yollar.bence göndermeyin eşinizi.

kedinin kumunu temizlemiyo mamasını vermiyo diye kendi çocuguyla ilgilenmeyeceği sonucuna nasıl vardınız belki kediyi sizin kadar sevmiyodur ama çocuğu olunca aynı şeymi

Kızlar cok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Bende ilk izin verdiğimde cesaret edemiyordu demeye ama başka konulardan dolayı cok sıkkındık ve ben annemle o da arkadaşıyla gıtmıştı ama su an çocuk varken böyle bi istek bana da cok saçma geldı ve sanki onun en doğal Hakkı gıbı davranması cıldırtıcı ... Ben geç anladım Bı kere ıyı niyet le tmm dediğin şey sonra onun Hakkı gibi oluyo ben yaptım siz yapmayın derim ... Bende izin vermicem tabi ki sizinle daha da emin oldum bu kararımdan teşekkürler

Bir baba çocuğu ile sadece sevmek istediği zaman vakit geçirmemeli.Sevecek,altını temizleyecek,gece uyandığında yanına gidecek...Bunlar bir babanın yapması gerekenler aslında daha tonla şey var.Anne ile babanın görevleri arasındaki tek fark herhalde annenin emzirmesi geri kalanı baba da yapabilir.Babanın bunları yapmak istemiyor oluşu,sorumluluğun onda olduğu gerçeğini değiştirmez.

Konu sahibi konuşun eşinizle kafasını mı dinleyecek,eğer size de bir kaç günlük izin verirse gönderin gitsin.Siz de bir kaç gün arkadaşlarınızla kafa dağıtmış olursunuz.Ha baktınız sizi tek göndermek istemiyor,kabul etmeyin.

Haha bana kalsa bencede babanın görevleri var lakin herkes bu sorumluluklarin altina girecek yapıda olmuyor.Oyuzden buralarda bu tarz birsuru konu aciliyor.Adam bakalim sorumluluk alabiliyor mu almiyor mu dusunmeden etmeden cocuk dogurup yapacak edecek diye adamin basinda bik bik etmeyle huzur bulunmaz en azindan bana göre öyle oyuzden cocugumda yok.
Kusura bakmayı sizin gibi düşünmüyorum. Çocugün sorumlulugu sadece anneye ait değildir. Babaya da aittir. Akşamdan aksama çocuk sevmekle babalık olmaz. Anne nasıl ilgileniyorsa baba da ilgilenmeli.
O yüzden vayy efendim adam bunaldı tatile gidecek arkadaşıyla olmaz. Gidilecekse ailecek beraber gidilir. Gidilmeyecekse adam da gidemez.

Anneye aittir demedim dikkat etmeden yorum yazmaya koşmasak :)

kedinin kumunu temizlemiyo mamasını vermiyo diye kendi çocuguyla ilgilenmeyeceği sonucuna nasıl vardınız belki kediyi sizin kadar sevmiyodur ama çocuğu olunca aynı şeymi
Cok seviyor kedileri alir koynunda yatirir birlikte uyur sever.
Ama sorumluluğunu almıyor kaldiki cocukta istemiyor zaten.
Isteseydi bile ben yine istemezdim şu durumda.
Herkes cocuk yapmak zorunda degil veya herkes boyle bir sorumlulugu kaldiracak yapida degil ama bu kimsenin umrumda degil evlenildiyse o cocuk yapilacak .Sonra yapiyorlar adamin basi da virvir ediliyor sende yapcan sende etcen ee herhalde bunalir.

Esim bazen bana sorarak ve annemin bize geldigi ana denk getirmeye calisarak ava gider ve bi gece kalir arkadaslariyla, yani alo dedigimde de bi bucuk saat icerisinde geri gelecek mesafededir, senede bir olur olmaz. Ama tatil olayi baska cocuklu da olsan esin dururken arkadasinla niye gidesin ki. Cocugu annene birak bi gunlugune esinle kafa dinle. Hem hele de cocukluysan kadinlarin daha cok kafa dinlemeye ihtiyaci yok mu? Bence izin vermeyin aliskanlik yapmasin esi cocugu evdeyken ne tatili cok sacma geldi

öyle bir ihtimal dahi yok olamaz. bu kadar medeni olmayın gerek yok :KK14:

Sana izin vermiyorsa kendi de gidemez bu kadar basit durum.:KK14: Azıcık dişinizi geçirin şu ilişkilerinizde yahu hatunlar.:KK53:

Back
X