• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar arkadaşlar varmı benım gibi olan ?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar 4yıldır suren bır ılıskım var aynı şehirdeyiz aynı unıversıtede okuduk o mezun oldu ve ben son yılımı okuyorum .. benım sorunum kendımle kafamla:43: sevgılımi çok sevıyorum mesela gorustuk dıyelım ayrılalım eve gelınce moralım bozuluyor hemen ozluyorum durup durp aglıyorum neden hep yanında değilim dıe ...onunla uyumak onunla uyanmak ıstıyorum ...hep aklımdan onla ılgılı hayeller gecıyor ... gıttıgım heryere onunla gıtmek ıstıyorum ...ona yemekler yapmak beraber yemek ıstıyorum ... hep yanında olım bana sahıp cıksın korusun ıstıyorum.... okulda derslerde bıle hep onunla kurdugum hayellerı dusunuyorum .... kendımı yıyıp bıtırıyorum .... gızlım saklım olmadan yanında kalım ıstıyorum offffffff uzuluyorumm:43:

4 yıldır berabersiniz ve sen hala böle düşünebiliyomusun gerçekten aşıksın sanırım ne güzel duygularını korumayı başarmışsın tebrikler :65:

boş şeylermi bence snin yorumun boş olmuş kız çok seviyor napsın benimde 5.5 yıldır ilişkim var evlenemedik bi şu parasızlık yokmu neyse bende bazen böle şeylere üzülüyorum ama zamanla alışıyosun canım

belli ki çok seviyorsun :34:
inşallah istediklerin gerçek olur, bir gün o mutluluğu tam anlamıyla yaşarsın. bunlar tabii ki boş şeyler değil, sevmekten daha güzel bir duygu olabilir mi
:16:

arkadaşlar 4yıldır suren bır ılıskım var aynı şehirdeyiz aynı unıversıtede okuduk o mezun oldu ve ben son yılımı okuyorum .. benım sorunum kendımle kafamla:43: sevgılımi çok sevıyorum mesela gorustuk dıyelım ayrılalım eve gelınce moralım bozuluyor hemen ozluyorum durup durp aglıyorum neden hep yanında değilim dıe ...onunla uyumak onunla uyanmak ıstıyorum ...hep aklımdan onla ılgılı hayeller gecıyor ... gıttıgım heryere onunla gıtmek ıstıyorum ...ona yemekler yapmak beraber yemek ıstıyorum ... hep yanında olım bana sahıp cıksın korusun ıstıyorum.... okulda derslerde bıle hep onunla kurdugum hayellerı dusunuyorum .... kendımı yıyıp bıtırıyorum .... gızlım saklım olmadan yanında kalım ıstıyorum offffffff uzuluyorumm:43:

ilişkimin 9. yılı ve hala buluşmaya giderken heyecanlanırım, ya da bize geleceği zaman ev hali diye salmam kendimi bi parlatıcı allık falan sürerim, beni eve bırakacağı zaman dakika hesabı yaparım içimden,site girişinden apartmana kadar 5 dk 5 dakikada vedalaşma falan diye, Temmuzda Allah kısmet ederse evleniyoruz hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum Rabbim herkesi benim 3-5 katım kadar mutlu etsin, güzel duygular bunlar

prenses prense_s´e cevap versin bari :1:

7 yil olucak bidahaki ay ve ben senin hayal ettiklerini ve düsüncelerini ayni sekilde yasiyorum düsünüyorum. onu cok seviyorum. evli degiliz. sinavlarda bile aklima geliyor :16: inanirmisin gece yarisi bile uyanip onu düsünüyorum.

asigiz biz cnm

u durum cok askttan gelen gelen bır durum oldugu ıcın degıl de,
artık sevgılılık durumu sızı sıkmıs .
hep aynı seyler monotonlastırms
artık evlenmek ıstıyorsunuz
tek sebebı bu:ssz:

siz ona çok alışmışsınız bence. yanından ayrıldıktan sonra üzülmeniz o yüzden. ama aşıksınız da. inşallah bir an önce evlenip mutlu olursunuz. yaşadıklarınız gayet normal şeyler ancak hayatınızı sevgilinizden ibaret görüp mutsuz olmaktansa kendinizi mutlu edecek arkadaş ortamlarında bulunsanız, aktivitelere katılsanız bu konuyu bu kadar umursamazsınız.

Back
X