eskişehir
izmir
ege taraflarında tatil beldeleri olabilir
İzmir'de biraz kiralar pahalı ama sebze meyve ucuz diğer şeyler hep aynı gerçi siz nerdesiniz onuda bilmiyorum ama birde lojman imkanı filan varmiTesekkur ederim cevabınız icin izmir pahalı olabilir diye emin olamadım.. Ama ege tarafları aklımda.. Teşekkürler..
Semtten semte değişir ;-)İzmir'de biraz kiralar pahalı ama sebze meyve ucuz diğer şeyler hep aynı gerçi siz nerdesiniz onuda bilmiyorum ama birde lojman imkanı filan varmi
Elimde olsa Ege kıyılarından asla ayrılmazdım. Havasını da suyunu da insanını da seviyorum. (evet, kötü insan ararsak her yerde var tabii) Her şey gönlünüzce olur umarım.
Arkadaslar merhaba,
Süregelen dertlerimin arasında güncel bir derdim var ve sizden yardım istemeye geldim.
28 yaşındayım, ailemle büyükşehirde yaşıyorum, kamuda çalışıyorum..
Ancak cok sorunlu bir ailem var beni hem maddi hem manevi tükettiler.. Artık fiziksel ve ruhsal sıkıntılarım var.. Tayinle sehir değiştirip tek başıma yaşamak istiyorum.. Başvurular icin bir kaç gün zamanım var.. Aklımda bir şehir var ama başka yerler hakkında hicbir fikrim yok.. Siz olsanız nereyi isterdiniz?
Bana bekar bir bayan olarak yaşanabilecek uygun ve sakin nereleri onerebilirsiniz?
Simdiden cok teşekkür ederim..
Ben marmara bolgesinde, sanayinin gelişmiş olduğu bir sanayi kentindeyimİzmir'de biraz kiralar pahalı ama sebze meyve ucuz diğer şeyler hep aynı gerçi siz nerdesiniz onuda bilmiyorum ama birde lojman imkanı filan varmi
Ege tarafları ideal ama ege düşünmezseniz daha küçük bir şehir isterseniz Sakarya diyebilirim. Lokasyon olarak çok iyi İstanbula, Ankara'ya, Eskişehir'e vs birçok şehire yakın ve günü birlik istediğiniz yerleri gidip gezebilirsiniz.
bursa veya yalova diyorum
Bursa cok pahalı ve karışık bir sehirbursa veya yalova diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?