- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fena koruyormus annem yolarim onu rezil ederim işte demiş bizim ki hemen diklenmis öğle bişi yapamazsin diye
Ne hayirli.evlat 3 aya sıkilirlar.birbirlerinden bencede abiye soylenmeliAnlatmaz olur mu her gün söylüyor olum yapma etme baban hasta bak işin kötüye gider adam bulur yakalar yok dinlemiyor sus diyormus anneme ben seviyorum kabulüm eşi bizi bulamaz diyormus.
Kadın evlatliktan redderim diyormus edersen et be diyormus
Kapılmışl kadına resmen,ayağını denk alması lazım..
Bence eşin bilmeli bu durumu,aksi birşey olursa daha da kızıp neden haber vermediniz der..
En mantıklısı öğrenmesi bence..
Düşündüm ama esimde sinirli hemen arar kardeşini küfür eder bağırır çağırır esimden ilk kez gizli birseyler saklıyorum kötü oldum valla![]()
bir anne önce çocuğunu düşünmeli..
Kayınvaliden eşine uygun bir dille anlatsın sen hiç karışma derim.
Kayınvaliden keşke sana da anlatmasaymış bu durumu.
Ne hayirli.evlat 3 aya sıkilirlar.birbirlerinden bencede abiye soylenmeli
Hanımabla çok haklı ..herkesten önce abisinin bilmesi gerekli.eninde sonunda öğrenecek ve işten işten geçince haberi oalcak.bu durumda zamanında müdahale edemediği için önce size sonra annesine ateş püskürür büyük ihtimalle.Sen yaşça oldukça buyuksun abla ne diyorsun eşime soylemelimiyim birde ilk kez böyle bişi sakliyorum esimden ilk önce söz verdiririm kızıp aramiycak diye ondan sonra soylesem mi diyorum :/
Haklısın canım benim ama işte bir nevi Vicdanım sizladi ağladı baya üzüldüm ben girmem konuya zaten ne diyebilirim Kaynim sonuçta.
Ee bu hale onlar getirdi her dediğine He dediler lise okumadi simarikliktan.
Eşime o kadar sevgi gostermediler eşim dio yüzlerine karşı beni bu kadar pispislemediniz diye.
Sen yaşça oldukça buyuksun abla ne diyorsun eşime soylemelimiyim birde ilk kez böyle bişi sakliyorum esimden ilk önce söz verdiririm kızıp aramiycak diye ondan sonra soylesem mi diyorum :/
Hanımabla çok haklı ..herkesten önce abisinin bilmesi gerekli.eninde sonunda öğrenecek ve işten işten geçince haberi oalcak.bu durumda zamanında müdahale edemediği için önce size sonra annesine ateş püskürür büyük ihtimalle.
sonradan kızacağına şimdi kızsın ,size değil kardeşine hem de..
benim annem 10 sene babannemlerle oturmuş, evi ayrıldıktan sonra da hep o çekti babannemin altını dahi temizlediği oldu, büyük amcam boşandı bikaç ay sonra bir kadınla çıktı geldi imam nikahı yapmışlar el öptürdü falan, babannem 15 gündür tanıdığı kadın için annemin gözünün içine baka baka kimse x in eline su dökemez dedi
hayat böyle, insanlardan sadakat değil nankörlük bekle, peygamberler bile ihanete uğramış öyle düşün politik davran, ben yapamıyorum sen yap yani
Kesinlikle abisinin bilmesi lazım..
Erkenden tedbir alınsın ki iş çok daha fazla büyümesin bence..
Deveye diken insana .... neyse tamamlayıp ta ban yemeyeyim ama sizinki aynı o hesap olmuş.benim annem 10 sene babannemlerle oturmuş, evi ayrıldıktan sonra da hep o çekti babannemin altını dahi temizlediği oldu, büyük amcam boşandı bikaç ay sonra bir kadınla çıktı geldi imam nikahı yapmışlar el öptürdü falan, babannem 15 gündür tanıdığı kadın için annemin gözünün içine baka baka kimse x in eline su dökemez dedi
hayat böyle, insanlardan sadakat değil nankörlük bekle, peygamberler bile ihanete uğramış öyle düşün politik davran, ben yapamıyorum sen yap yani
Sağol abla allah razı olsun bir şekilde eşime soyliycem
Esinize soyleyin dayak yemesi kacmasindan daha fazla aci vermeyecek size.Patron isten kovar eyvallah da is bitince iliski bitecek mi asil mesele bu.-Selam Kızlar konuyu açtım çünkü dün kayinvalidem bize geldi oturduk kaynimdan söz açıldı.
Kaynim dediğim dedik annemle babama kök sokturen kavgacı biri neyse.
Dedim anne Erhan nasıl dedi iyi elif ama başımız dertte gene ne oldu vs felan derken is yerinde birine aşık olmuş ki evlenemem ben evlilik saçmalık diyen biriydi 22 yaşında.
DediM anne olucak genç adam ama şaşırdım kimseyi istemedi dedim günü birlik ilişkilerinden başka.
Dedi öğle değil kız kız değil meğer kadın evliymis 25 yaşında 1 kız çocuğu varmış eşiyle bosanmamis ama boşanmak için zaman kolluyormus vs.
Duyunca şoka girdim.
Kaynima 4 ay sonra kacalim demiş .
Kaynimda aydina gideriz kimse bulamaz bizi demiş.
Anneme anlatmis annem ağlıyor sinirleniyor.
Işın kötü tarafı kocası duysa kaynimi vurur.
Babaya soyluyemiyoruz yeni baypass oldu ölümden döndü doktorlar stres yasak bir daha kalp krizi durumunda kaybedebiliriz dedi.
Eşime soyleyemem yani abisine eşim döver aşırı sinirli özellikle böyle konulara tahammulu olamaz.
Zaten annem sikistirdi Sakin elif orhan a söyleme Erhan i mahfeder dedi.
Ne yapsak ne etsek bilemedik kadın ağlıyor sürekli oğlumun başı yanicak diye.
Nasıl bir olaya düştük bilemedik.
Fikri olan varsa yazsın annem is yerinde gizlice patrona anlatmayi düşünüyor patron kovsun diye.
Bizimki çünkü kaptirdi kendini telde sürekli askimli cicimli sen merak etme kacicaz vs diye konusuyormus annem duymuş hep
Midem bulandı kadının yaptığına bizimkininde kadının evli olup ve kızını kabul etmesinden :/
Bencede söyle yoksa eşinle aran bile bozulabilir bukonu yüzünden.
Neden bana söylermedin deyip tepki verir sana.