• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar evlerini misafirhane gibi gören zihniyet...

Burda yazdıklarınız beni cesaretlendiriyor, haklı olduğumu görüyorum çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok değerli.:kkk:

Katze böyle bir konu görmek beni çok şaşırttı.Tamam istediğini yapabilirsin paylaşım özgürlüğünde var ama bir insanın özel hayatını gözler önüne dökmene gerek yok bence.
O insan nasıl biridir bilemem,böyle tiplere bende sinir olurum çekemem ama bir kere yüzüne açıkca söyleseniz belki gidicek sizide rahatsız etmicek.
Özel hayatına kadar yazman bana çok yalnış geldi açıkcası.!

yazarken ayrıca belirttim beni ilgilendirmez onun hayatı diye, beni ilgilendiren kısmı evimle olan kısmı, yani sevgilisini bize getirecek olmasıydı. :26:

Bizimde aynı ablamla beraber yaşıyoruz çok şükür güzelde bi evimiz var ama benim ablam bu konularda çok katı kimseye yüz vermez o yüzden kimse bize gelmeyi teklif bile etmiyo :)

Hiç bilmiyorum benim bu eve zaten katkım yok orayı ablamla hallederler heralde. Az bir kira, market, doğal gaz da masrafımız yok aslında.

Ablam senin bu eve katkın yok onu geçtim evi bile toplayıp temizlik yapmıyorsun bak X temizlik yapıyor, ortalığı toparlıyor dedi. Sen ne yapıyorsun bu evde kalmak için dedi. Çok gücüme gitti :14:

Ablanın mantığına katılmıyorum açıkçası.Sen onun kardeşisin belki sana bakmakla mecbur olduğunu düşünmeyebilir ama önceliği sen olmalısın kuzen değil.Benim de bir kardeşim var, değil temizlik yapmak kuzen gelip tüm masraflarımızı karşılasa kardeşim huzursuz oluyorsa ben de istemezdim.Gün gelir kuzen sevgilisine gider, ablanın yanında yine kardeşi kalır.

Ablanın mantığına katılmıyorum açıkçası.Sen onun kardeşisin belki sana bakmakla mecbur olduğunu düşünmeyebilir ama önceliği sen olmalısın kuzen değil.Benim de bir kardeşim var, değil temizlik yapmak kuzen gelip tüm masraflarımızı karşılasa kardeşim huzursuz oluyorsa ben de istemezdim.Gün gelir kuzen sevgilisine gider, ablanın yanında yine kardeşi kalır.

Kuzenimiz bile degil eski komsunuzun kizi. Ablam kiramaz kimseyi bu aksam ben halledicem bu isi, kesin olarak konusucam yorum yapanlara tesekkurler.

Arkadaslar az once konustum, kendine ev baksan iyi olur annem gelicek dedim, arkadaslarimi cagiramiyorum misafir ustune misafir gibi oluyo dedim... Olur dedi ama cok morali bozuldu, simdi de uzuldum ama konusmasam 1 ay daha kalirdi rahat simdi en azindan bir an once cikar...

:14:

Konusmadan abdest aldim, Allahim en rahat sekilde soyleyim kirmayayim dedim ama sanirim icerde agliyo :26:

Biraz sert bir dille soylemissin bence. Eger hassas ya da caresizse kirilmasi normal. Uzuldum kiza.

Arkadaslar az once konustum, kendine ev baksan iyi olur annem gelicek dedim, arkadaslarimi cagiramiyorum misafir ustune misafir gibi oluyo dedim... Olur dedi ama cok morali bozuldu, simdi de uzuldum ama konusmasam 1 ay daha kalirdi rahat simdi en azindan bir an once cikar...

:14:

Bir arkadaşım vardı, insan gibi "yok olmaz" dedikçe şımarırdı, sevdiğim bir arkadaşımdı ama bu huyu yüzünden ondan soğudum.Düşünsene senden bir şey istiyor birisi sen açık bir şekilde nedenleriyle "yok olmaz" diyorsun, ima bile değil yani açıkça söylüyorsun kabul etmediğini o ise anlamamakta ısrarcı.
Bence açık bir şekilde konuşmuşsun, iyi etmişsin.Anlamaamzlığa vurup, yüssüzleşebilirdi sen niyetini açıkça ifade etmediğinde.Ne yazık ki böyleleri de olabiliyor

Caresiz olacak bir durumu yok cunku keyfi is degistirmis, isini ayarlayana kadar evini de ayarlasaymis keske. Daha yumusak nasil soyleyebilirdim ki? İmalardan zaten hic anlamiyor.

Tesekkurler yorum icin.

Glzkndl; acikca soylemedikce anlamayacakti evet. Tesekkurler

Back
X