Bekar görumce den çekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazı ile kendini anlatmak biraz zor .ben ona karşı öyle davranmıyorum zaten .normal davranıyorum.bu kadar iyi davranmama rağmen hic.muamelesi yapiyor

Anladım. Yani hissediyorsunuz ama tam olarak parmak basıp işte bu diye kendinizi ifade edemiyorsunuz. İşte tam da bu sebepten dolayı eşinizin ve ailesinin yanında bu konuyu dillendirmemenizi öneririm. Çünkü o zaman kendinizi ifade edebileceksiniz ama 'görümceden sürekli şikayet eden gelin' konumunda olacağınız için dinlemeyecekler.

Tamam ama asosyal demediniz mi ?Bu Nasıl asosyallik ki onlar genelde pek evden çıkmak istemezler diye biliyorum.
Ciddi psikolojik başka rahatsızlıkları var mı bi yardım almasını falan sağlasanız?
Başka arkadaşı falan yoksa ondan sizinle takılmak istiyor olabilir.
Daha çok örnek verirseniz belki daha iyi anlayabiliriz sizin neden bu kadar dolduğunuzu.
Aynen arkadaşı yok edinemiyor o yüzden bana o kadar düşkün.isi yoksa biri ile muhabbete girmez.birine yardim etmez .o.kadar hasta oldum bi gün olsun yardim ettiğini görmedim.o.kendi tercihi yine de bana is yapmasin.kimse hizmetci değil.ama ben olsam yapmak isterim insan olarak ama kimseye yardim etmez kendi isi olundlca da çok güzel buyurucu bir şekilde yaptirtir

Cok iticisiniz. Esinizin kardesi zaten kendi evinde kaliyormus abisinin ona gozkulak olmasi gerekirdi. Bence o size birsey olmamis gibi davranmakla hata etmis. Ben olsam beni istemeyeni evimde hic istemezdimm
Abisi yeteri kadar ilgileniyor ama saygısızlık yapıyor abisi de birz sert ben onu kolladım.bi dereceden sonra davranışları katlanılmaz geliyor.bizim hayatamiiz ondan ibaret değil .ben onların evine huzursuzluk versem güzel olur.mu aile dışı akrabalar kendi yerlerini bilmeliler.ben ona kızkardeş gib8 davrandım o.bana sen de kimsin gibi davrandı kendini mecbur bana bakacaksınız diyor .

Abisi yeteri kadar ilgileniyor ama saygısızlık yapıyor abisi de birz sert ben onu kolladım.bi dereceden sonra davranışları katlanılmaz geliyor.bizim hayatamiiz ondan ibaret değil .ben onların evine huzursuzluk versem güzel olur.mu aile dışı akrabalar kendi yerlerini bilmeliler.ben ona kızkardeş gib8 davrandım o.bana sen de kimsin gibi davrandı kendini mecbur bana bakacaksınız diyor .
Eşimle daha çok sorun yaşıyor market ihtiyacı var benim ihtiyaçlarımı da alin karşılayın evde su yok taşıyın.kendi yapabileceği angarya isleri bize yüklüyor

Görümceler iş başında :)
Aranızdaki ilişkiyi siz daha iyi bilirsiniz, belki tam olarak anlatamışsınızdır derdinizi ki burada bu kadar eleştiriye uğradınız. mesela benim görümcem de evin tek kızı ve bu yüzden aşırı şımarık artı huysuz ve asabi. Biraz laubali olsam ablalık edeyim desem, yüz bulur annesine babasına bağırdığı gibi bana da sesini yükseltir diye mesafemi koruyorum. Bu yüzden sizi iyi anlıyorum, mesafe istemeniz normal. Normal biri olsa elbette eşinizin kardeşi sizin de kardeşiniz olsun ama saygısız şımarık biriyse uğraşılmaz, annesi değilsiniz çekmek zorunda hiç değilsiniz. 22 yaşındaki bir kız da çocuk değil ayrıca, evli bir çiftin başbaşa tatil yapmak istemesi kadar normal bir şey olamaz, buna yamanmaya çalışmak asıl tuhaf olan.

Canim haklısın evet ama üslubun yanlış. Biraz daha dusunerek adim at. Daha az fevri ol. Sivri dille konusma. Burda da uslubun yüzünden yanlis anlasildin. Yoksa sen yumusak olursan magdurlugunu herkes görebilir.

Derdine yoruum aslinda ben yasasam umrumda bile olmaz 3 gunluk dinha kafasinda takiliyorum ben.
Ama senin yapabilcegin bence sende takma. O senin kucugun zaten sabret seni cok zorlarsa guzelce uyar. Isteemedigin hic bir seyide yapma.

• Beğen
Reactions: anu
Görümceler iş başında :)
Aranızdaki ilişkiyi siz daha iyi bilirsiniz, belki tam olarak anlatamışsınızdır derdinizi ki burada bu kadar eleştiriye uğradınız. mesela benim görümcem de evin tek kızı ve bu yüzden aşırı şımarık artı huysuz ve asabi. Biraz laubali olsam ablalık edeyim desem, yüz bulur annesine babasına bağırdığı gibi bana da sesini yükseltir diye mesafemi koruyorum. Bu yüzden sizi iyi anlıyorum, mesafe istemeniz normal. Normal biri olsa elbette eşinizin kardeşi sizin de kardeşiniz olsun ama saygısız şımarık biriyse uğraşılmaz, annesi değilsiniz çekmek zorunda hiç değilsiniz. 22 yaşındaki bir kız da çocuk değil ayrıca, evli bir çiftin başbaşa tatil yapmak istemesi kadar normal bir şey olamaz, buna yamanmaya çalışmak asıl tuhaf olan.
aynı benı anlattınız sankı evet bıraz agır kelıme kullandım arkadaslar ona bozuldu galıba daha ıyı ınsanların oldguu bılmek guzel uzaktan davulun sesı hos gelırmıs ınsan basına gelmeden canı acımadann o kelımelerı kullanmaz .

Ama yazik ya 22 yasinda kizi ramazan boyunca tek mi biraktiniz. Ne kadar sorunlu olursa olsun affedilemeyecek hakareti olmadiysa bence abisi ayip etmis. Bekar kardesi sonucta, evini ihmal etmedikce ondan da sorumlu. Hem sevaptir size de, ramazanda tek kalmasaydi iki kap onune koysaniz nolurdu ki. Biraz daha yumusayin derim;) siz iyi olun da onlar kotuyse belalarini bulurlar zaten

Canim haklısın evet ama üslubun yanlış. Biraz daha dusunerek adim at. Daha az fevri ol. Sivri dille konusma. Burda da uslubun yüzünden yanlis anlasildin. Yoksa sen yumusak olursan magdurlugunu herkes görebilir.

Derdine yoruum aslinda ben yasasam umrumda bile olmaz 3 gunluk dinha kafasinda takiliyorum ben.
Ama senin yapabilcegin bence sende takma. O senin kucugun zaten sabret seni cok zorlarsa guzelce uyar. Isteemedigin hic bir seyide yapma.
aynen usluptan dolayı oyle oldu .fazla abarttım.ben ona karsı konusmam kımseye karsı oyle konusmam abısı ıle kızkardesını onu gaza getırmem .kardes arasına gırmem .bugunn de olay oldu yıne aynı muamele kafam attı hamılelıkte var o da benı uc noktalara getırıyor galıba .ben kıymıyorum bugun yıne onun suyuna gıttım alısverıs yaptı ayrılırrkenn senı de ıstedıgın gıbı yormadım vb laf soktu cektı gıttı

hay agiziniza saglik, aynenn sizin gibi düsünüyorum, bayanlar görümce tarafindan tek bakmamalilar, unutmayin sizde hem görümce hem yengesiniz... evet zambak hanim belki iyi ifade edememis ama kocasiyla tek tatile de gider, yemege de gider..hadi o görümce evlensin bakalim zambak hanimi yada abisini yaninda istiycek mi... normal bi görümce olsaydi o da belki normal bi iliski kurardi ama hadi yenge kötü abide mi kötü, deemek görümce de biraz kendini bilmeyen birisi.. lütfen objektif bakinn

aynen usluptan dolayı oyle oldu .fazla abarttım.ben ona karsı konusmam kımseye karsı oyle konusmam abısı ıle kızkardesını onu gaza getırmem .kardes arasına gırmem .bugunn de olay oldu yıne aynı muamele kafam attı hamılelıkte var o da benı uc noktalara getırıyor galıba .ben kıymıyorum bugun yıne onun suyuna gıttım alısverıs yaptı ayrılırrkenn senı de ıstedıgın gıbı yormadım vb laf soktu cektı gıttı

30 yasindaymisin. Bende suan gorumcen yasindayim. Ama her insan bir degil tabi karakter olgunluk meselesi. Sen onu olduğu gibi kabul et. Laf ta etse aldirma gül ve geç . Mumkun oldugunca da istemedgin icin diyorum ayni ortama girme. Ne esine ne kimseye onun hakkinda iyi kotu konusma. Yokmus gibi davran.
Hamile bir bayanin da uzulmesine dayanamam. Zaten hassasin sen suan. Bebegini stres altinda birakmamak icin salla geç. Kizada ayrica sinir oldum. Simarik ergen resmen. Kari kocanin tatilinede gelmek istemek 10 yasindaki kiz yapmaz.

Ama yazik ya 22 yasinda kizi ramazan boyunca tek mi biraktiniz. Ne kadar sorunlu olursa olsun affedilemeyecek hakareti olmadiysa bence abisi ayip etmis. Bekar kardesi sonucta, evini ihmal etmedikce ondan da sorumlu. Hem sevaptir size de, ramazanda tek kalmasaydi iki kap onune koysaniz nolurdu ki. Biraz daha yumusayin derim:KK66: siz iyi olun da onlar kotuyse belalarini bulurlar zaten
ramazanda bıızmle beraberdı .orada sorun yok .ramazanda da devam ettı davranıslarına agzımı acıp tek kelıme etmedım.bayram da olay cıkardı bzıımle alakası olmayan bırsey yuzunden bızımle de bayramlasmadı.bayramın ıkıncı gunu normale dondu haydı kaldıgımız yerden devammmm.bayram sonrası aılecek 3 gunluk tatıle cıkacagımzı soyledık yalnız kalma evde kız cocugudur. yakın cevremızde dayıları amcaları ananesı de var.yalnız kalmıyor aslında.actı agzını yumdu gozudu benım aıleme laf saydıracak kadar ılerı gıttı hanımı nıye goturmuyoruz sıze emanet edıldım benı de goturmenız gerekıyor gıbı saygısız bır uslupla bıze karsılık verıyor.ınsan gıbı tavır yapsa ben yıne aman derım bu sefer de gelsın bakalım derım hıc ıcımden gelmedı.sımdı boyle durumda bızımle gelse yaptıgı hersey bana batacak benım tatılım mahvolcak ben takıyorum boyle durumları .

Henüz 22 yaşında gencecik bir kızı bu kadar rencide etmek nasıl bir gurur hissi veriyor size anlamadım doğrusu. İnsanlar karşılarındaki insana nasıl tavır alırsa öyle karşılık bulurlar. Siz anladığım kadarı ile gorumcenizden hoslanmamayi geçin nefret ediyorsunuz. Ne kötülüğü oldu ki size?ayirmayami çalıştı eşinizden?hakaret mi etti?iftira mi etti?sizi dövdümü?ne yaptı??

Mutlaka haklisinizdir kimbilir nasil davraniyor ki siz de bu kadar rshstsiz oldunuz.bir kere sizinle tatile gelmek istemesi yanlis onu da goturmek zorunda degilsiniz.ams kv nize sen ara cok istiyorsan seklinde konusuyorsaniz bu hic hos degil.bu uslupla olmasin onlarla iletisim biciminiz.girumceniz de yerini bilsin siz ayri bir ailesiniz

Daha 22 yasinda bence kinlenmeyin cokta iyi olmak zorundada degilsiniz bunu biraktilar bi arayin demis kv niz filan sanki kedi yavrusundan bahsediyoraunuz sizde hamilesiniz Allah nasip ederse bi cocugunuz olacak ayni seyi cocugunuza kardesi yapsa yada gelininiz yapsa hosunuza giderm bilemiyorum biraz anac olsaniz iyi olur bence bu ne kin !
ıkı de bır gorumce yazmamak ıcın kısı zamırı kullandım kıme hıtap ettgıım bellı orada.sımdı gel de bekar mısın evlı mısın muhabbetı yapma .benım kardeslerımden hıcbır sekılde tabırı caızse sen de kımsın tavrı gormedımm saygısızlık gormedım zaten sulalesıne de boye davranıyor anne babasına abılerıne davranıslarını yazmıyorum bıle .bana yapamıyordu benle sınırı astı dua edıyorum canım cocuklarımız boyle kısılıge ssahıp olmasın ıyı huylara sahıp olsun .kusura bakmayın evlenmek demek ona yuklenen mısyon yuzunden somurmek degıldır.

ıkı de bır gorumce yazmamak ıcın kısı zamırı kullandım kıme hıtap ettgıım bellı orada.sımdı gel de bekar mısın evlı mısın muhabbetı yapma .benım kardeslerımden hıcbır sekılde tabırı caızse sen de kımsın tavrı gormedımm saygısızlık gormedım zaten sulalesıne de boye davranıyor anne babasına abılerıne davranıslarını yazmıyorum bıle .bana yapamıyordu benle sınırı astı dua edıyorum canım cocuklarımız boyle kısılıge ssahıp olmasın ıyı huylara sahıp olsun .kusura bakmayın evlenmek demek ona yuklenen mısyon yuzunden somurmek degıldır.
Allah gorumcenize sabir versin
Sevgiler.

Aynen arkadaşı yok edinemiyor o yüzden bana o kadar düşkün.isi yoksa biri ile muhabbete girmez.birine yardim etmez .o.kadar hasta oldum bi gün olsun yardim ettiğini görmedim.o.kendi tercihi yine de bana is yapmasin.kimse hizmetci değil.ama ben olsam yapmak isterim insan olarak ama kimseye yardim etmez kendi isi olundlca da çok güzel buyurucu bir şekilde yaptirtir
E o Zaman psikolojik yardım almasını sağlayın.Yani bu kadar genç birinin arkadaş edinememesi hiç normal değil.
Okulu falan yok mu hobisi falan ?
Çok geç almadan destek alsın bence ilerde iş yaşamında falan zorlanır çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X