Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye özlüyorsunuz? Evlenince ne değişti hayatınızda?2yıldır evliyim ve sıkışmış kalmış hissediyorum severek evlendik ama sanki herşeyi bırakıp gitsem kabuğumu kırmış olacak gibiyim mutluluğumu hissedemiyorum
Eeeee neden çocuk yapmaya çalışıyorsun o zaman?2yıldır evliyim ve sıkışmış kalmış hissediyorum severek evlendik ama sanki herşeyi bırakıp gitsem kabuğumu kırmış olacak gibiyim mutluluğumu hissedemiyorum
Niye çocuk peşinde koşuyorsunuz o zaman???2yıldır evliyim ve sıkışmış kalmış hissediyorum severek evlendik ama sanki herşeyi bırakıp gitsem kabuğumu kırmış olacak gibiyim mutluluğumu hissedemiyorum
böyle hissedip üstüne çocuk mu yapmaya ş
Henüz oluşan bir duygu 2 yıldır olan değilböyle hissedip üstüne çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz ? Maşallah size
Henüz oluşan bir duygu demişsiniz de daha bir hafta kadar önce hamilelik ile ilgili konularınız var anlık böyle hissediyorsunuz bence. Ayrıca yeni oluşan bir duyguysa korunun o halde bu hisleriniz geçene kadar.Henüz oluşan bir duygu 2 yıldır olan değil