- Konu Sahibi Akuamarin10
selam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
Iyy adam nasıl dayanıyor bu kadar kirliliğe,
Nekadar pasaklı yahu !
E nişanlıykenden belliymiş biraz zor değiştirmeniz
Huylu huyundan vazgeçmez, adamdaki rahatlığa bak ya !!!
Evde her gün kıyamet kopma meselem olurdu yani,
Az yesinde hizmetçi tutsun !!!