eşim beni kadınlığımla vurmaya kalkıyor:(

aslında haklısın ama bi yandanda haksızsın şimdi diceksinki neden?bak güzelim erkeklerin bu denli rahat olmalarına sebep kayınvalidelerimiz olması zamanınında aman annem sen dokunma aman annem sen yapma yorulma evlenene kadar bu hep böyledir ha evlenince bitermi bitmez anneler herzaman aynısır.anlıcağın alışa gelmiş bi şeyi bi anda değiştiremezsin .ama madem yapyo bırak yaptığı yere kadar yapsın iş inada binmiş anlaşılan mutlak bıkacak anlıcaktır sıkma canını sen hiç takama erkeğin fıtratında yok bi kere bunlar ha varsada vinde bir anlaşılan ne sana nede bana düşmüş o mükemmel idaal erkek :):) düşenlerede ne mulu valla:)

Hakikaten bırak abartsın biraz da sen bunun keyfini sür ya , bir süre sonra kendi daralır zaten çok iş yaptım diye.Abartsın kendi kendine görsün ne zormuş sonra anlar belki de sana yardım etmeye başlar normal şekilde

arkadaşlar saldırmayı çok iyi beceriyorsunuz ama akıl vermeyi başaramıyorsunuz.çok güzel de üstüne sohbet ediyorsunuz.aklım sizin yaptıklarınızı almıyor.

burada açılan inanılmaz çok başlık var yeri geldi mi eşleri yerden yere vurmasını çok güzel biliyorsunuz.incir çekirdeğini doldurmicak şeyler de de boşan ,çocuğunu aldır vs şeyleri bile akıl olarak vermeyi çok iyi biliyorsunuz.yapıcı değilse kırıcı ve yıkıcı davranıyorsunuz.

bunları yazdığım için çok üzgünüm ama gerçek bu.

Diyorsunuz ama yanlıyorsunuz buralar da kürtaj olana kızana rastlarsınız ama çocuğunu aldır diyene rastlayamazsınız.

Kim haksızsa ona yorum yapılır, sırf erkek diye, sırf kaynana diye, sırf görümce diye kimse tarafsızlığını pek bozmuyor. Bozan olursa da ağzı sütten yanandır.

Ne kadar yanlış bir kanınız var dolaştğınız forum hakkında

Son düzenleme:
:1:büyük oğlum da yengeç.yengeçten memnun olduğuna sevindim.inşallah benim oğlum da senin eşin gibi olur:34:

Egem abla cümleni çok güzel kurmuşsun ama şeyy bekledim oğlum da senin gibi akrep bulur falan deseydin keşke :27:
Bekledim valla ne yalan söyleyeyim :)
Demezsin ama değil mi :52:

Şaka bir yana senin oğlunsa o yengeçte olsa başakta olsa tatlı,efendi,vicdanlı bir çocuktur.
Biz erkeklere verilmiş emanetleriz ,insan emanetine gözü gibi bakmalı.
Allah kızlarımızı kardeşlerimizi vicdanlı adamlara düşürsün.

tavsiye ederim,boğa burcuyla evlenin.evine ve a,ilesine çok düşkündür:34:

Bunu söylemek için geç kaldın Egem Hnm:32:
benim eşim aslan ama karısının kedisi:))
Kükredimi kaçıcak delik ararsın o ayrı.

Okuyan genç kızlar Boğa tavsiye ediliyor dikkatinize:9:

yaa yerim seni ne güzel yazmışsın benim eşimde boğa burcu bayılıyorum, boğazına düşkün boğa gibi yattığı kanepeden kalkmaz:))) dağınık felan ama ben hasta olunca ya da yorulduğumu anlayınca hiç yormaz dışardan yemek getirir yardım eder kazandığım parama hiç karışmaz ne kadar kazandın demez bu kadar parayı naptın demez, içkisi sigarası kötü huyu yok işten eve evden işe akşam yanımda tatilde yanımda bana da bu yetiyor heralde evine bağlı olsunda varsın tembel olsun, ama ben çok yoruldum desem çorabını kaldır desem ters teper o yüzden hiç eleştirmem zaten yorulduğumu görünce kendisi vicdan yapıyor bu da daha iyi oluyor:))))

Yattığı kanepeden kalkamayan genelde ben oluyorum çünkü ben de bir boğayım.
Ama asla dağınık ve düzensiz değildir.Tembellik asla onun yanından bile geçmemiştir heralde.
Demekki farklılıklar da olabiliyormuş.

konuyu kapatmana gerek yok. olumlu yada olumsuz herkes düşüncesini söyleyebilir ama hakaret yada saldırı var ise ünlem butonu var oraya basabilirsin yada editöre msj atabilirsin.

canım saol inan bana şu an boynım feci ağrıyor sende bilrsin fıtıktan ya gerildim ya insanlar bu denli üzerime gelince çok kötü oldum ya birden başım çatlyor niyetim tartışmak asla değil ama öle şeyler yazıyolarki cevap verdim mecburen buaraya girerken konu açarken niyetim bu değildi konu ne kadar dallandı.kapatmak mümkün olsa kapatayım pişman oldum zaten derman arakken düşman kazandım sanki yersiz yere..saol arkadaşım sen nasılsın?

arkadaşlar saldırmayı çok iyi beceriyorsunuz ama akıl vermeyi başaramıyorsunuz.çok güzel de üstüne sohbet ediyorsunuz.aklım sizin yaptıklarınızı almıyor.

burada açılan inanılmaz çok başlık var yeri geldi mi eşleri yerden yere vurmasını çok güzel biliyorsunuz.incir çekirdeğini doldurmicak şeyler de de boşan ,çocuğunu aldır vs şeyleri bile akıl olarak vermeyi çok iyi biliyorsunuz.yapıcı değilse kırıcı ve yıkıcı davranıyorsunuz.

bunları yazdığım için çok üzgünüm ama gerçek bu.

2.yorumuna katılıyorum incir (çekirdeği olayına) yalnız ilk cümlen (akıl vermeyi beceremiyorsuznuz ) saçmalamaktan başka bişey değil canım kusura bakma.burda kimse kimseye akıl vermiyor fikirlerini söylüyor ister uygular ister uygulamaz o konu sahibinin bileceği iş.bu konuda akıl verilecek bir durum yok çünkü konu yok bana göre senin tabir ettiğin incir çekirdeği doldurmuyacak dert bence bu olsa gerek zaten konu sahibi arkadaşta eminim dertleşmek adına yazmış kendinden daha kötü durumu olan arkadaşlarda şükret haline demiş bunda akıl vermeyi beceremiyorsunuz olayı saçma herkesin aklı kendine

Son düzenleme:
Yattığı kanepeden kalkamayan genelde ben oluyorum çünkü ben de bir boğayım.
Ama asla dağınık ve düzensiz değildir.Tembellik asla onun yanından bile geçmemiştir heralde.
Demekki farklılıklar da olabiliyormuş.

valla kesintisiz tv karşısındaki kanepe 2saat kalkamadan yattığını biliirm:) benimki işinde çok çalışkan ve düzenlidir ama evde asla bardağını kaldırmaz 2 buçuk yıllık evliyiz 10kere çay koymamıştır kendine heralde ben alıştırdım benden bekliyor ben zaten yapınca o da eve gelince şımarıyor aman şımarsın napim değişmez bu yaştan sonra:) bende çok zorlandığımda yapmıyorum o da birşey demiyor

Egem abla cümleni çok güzel kurmuşsun ama şeyy bekledim oğlum da senin gibi akrep bulur falan deseydin keşke :27:
Bekledim valla ne yalan söyleyeyim :)
Demezsin ama değil mi :52:

Şaka bir yana senin oğlunsa o yengeçte olsa başakta olsa tatlı,efendi,vicdanlı bir çocuktur.
Biz erkeklere verilmiş emanetleriz ,insan emanetine gözü gibi bakmalı.
Allah kızlarımızı kardeşlerimizi vicdanlı adamlara düşürsün.

allah iyilerle karşılaştırsın canım.senin eşin sana yardımcıymış o nedenle söylemiştim:34:aslında ben bazı akreplerden ürkerim ama senin akrep olabileceğin hiç aklıma gelmemişti:26:.senin gibi adil,tatlı gelinim olsun neden istemeyeyim:16:

şu anda karı koca çalışmadan yaşam zor.birbirlerine yardımcı olsunlar,hayat müşterek.ama ev hanımıyken de kadınlar kocalarından fazla iş beklemesin:1:

canım saol inan bana şu an boynım feci ağrıyor sende bilrsin fıtıktan ya gerildim ya insanlar bu denli üzerime gelince çok kötü oldum ya birden başım çatlyor niyetim tartışmak asla değil ama öle şeyler yazıyolarki cevap verdim mecburen buaraya girerken konu açarken niyetim bu değildi konu ne kadar dallandı.kapatmak mümkün olsa kapatayım pişman oldum zaten derman arakken düşman kazandım sanki yersiz yere..saol arkadaşım sen nasılsın?

ya neden geriliyorsun işte herkes diyor bu dert değil bunu dert etme ne dertler var diyor kötü birşey yokki sende yeni evlisin ben eskiden 1 saatte yaptığım işi şimdi 15 dakkada yapıyorum o zaman sinir olurdum şimdi çocuk oyuncağı alışırsın eşinin iş yapmamasıda batmaz bir süre sonra

şu anda karı koca çalışmadan yaşam zor.birbirlerine yardımcı olsunlar,hayat müşterek.ama ev hanımıyken de kadınlar kocalarından fazla iş beklemesin:

Egem Hnmcım az lafla yerinde bir tespit yaptınız yine.
Katılmayıpta ne yapayım şimdi.
Tecrübenize sağlık:)))):46::46::46:

Kaç gündür havaya, 29 Ekim'in coşkusuna, kurban bayramına atıfta bulunarak belki bir topikte yapılan uyarıların faydası olur, birileri de artık alttan almayı dener, tartışmaya girmez diye bekledim ama nafile...

Yine bir konu kapatılıyor, yine cezalara davetiye çıkarılmış... Suçlu kim tabii herzamanki gibi ben zira yazılan yorumlar masum, bense ortada cirit atıp bugün kimi çatallasam diye gezinip duruyorum.

Alınacak cezalarda şikayetler herzamanki gibi Kazen bey'e yapılabilir...

Back
X