- 27 Nisan 2012
- 15.664
- 18.773
- 498
- Konu Sahibi Visnekralicesi
bekar kalsam ne olur diye düşünmek yerine akışına bırakmak en güzeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ayrı bir sempati duyuyorum. Doğal ve samimi birisin.Ben bile evlendiysem herkes için umut var demektir
Bekarlığımı aşırııııı özlüyorum. Hatta ben evlenirken herkes boşanır gözüyle bakmıştıhala arada bi boşanma hevesim geliyor.
Bence herşeyin güzel ve zor yanı var.
Kimse evli diye çok mutlu değil, bekar diye de mutlu değil.
Ama böyle konu açan biri ilerde kesinlikle evlenmediğine pişman olur.
Birde bir herif böyle çıktı diye niye tüm heriflere karşı umudun bitiyor ?
Ben mesela 72)262662727. Sevgilimle evlendim![]()
yaş kaç , yalnızlık allah'a mahsus. yalnızlık zor ama inanın burda okudugum çogu evlilik müessesinden kolay. öneyargılı olmayın . doğru insanı bulmanız dilegiyleHayat boyu bekar kalmak kötü birşey mi , öylede mutlu olamaz mı insan, mesela şarkıda olduğu gibi tek taşımı kendim taksam , kendi imkanlarımla ileride bir ev Sahibi olsam evli olmadığım için eksik hissedermiyim ben tek başına mutlu olmak istiyorum çünkü ne yeni biriyle tanışma hevesim var nede güvenim var insanlara , yaşadıklarimdan tüm inancım sarsıldı benim, ileri de ne olur bilemiyorum , hayat bir sürpriz yapar mı bilmiyorum , ama kimseye bağlanmak, alışmak istemiyorum benim düşüncem bu, tekrar evlenmek bir kumar oynamak gibi geliyor bana ya tutarsa diye aynı hevesle yola çıkamam, bilemiyorum kafam karışık , herkesten herşeyden uzağım ot gibi yaşıyorum Yüzümü hafifte olsa sadece güldüren yeğenlerim var, eski beni çok özlüyorum hayata pembe gözlüklerle bakan , herşey çok güzel olucak diye düşünüyordum, geçen gece bir yazı okudum takıldım kaldım, İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir." Yazıyordu ben geçmişi düşününce inandım ama olmadı , sabretmeyimi bilemedim yoksa ,ama yapılacak birşey yoktu o adamdan ayrilmaliydim , istenmediğim yerde duramazdim git demedi ama kalmam içinde bişey yapmadı hatta üstü kapalı git bile dedi aslında , yada bu yazıyı gelicegimi , göz önünde bulundurarak düşünmeliyim hayatimda iyi şeylerin olucagina inanmaliyim belki de, kafam karışık , kusura bakmayın dertlesicek kimsem yok anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye buraya döküyorum içimi .
Hayat boyu bekar kalmak kötü birşey mi , öylede mutlu olamaz mı insan, mesela şarkıda olduğu gibi tek taşımı kendim taksam , kendi imkanlarımla ileride bir ev Sahibi olsam evli olmadığım için eksik hissedermiyim ben tek başına mutlu olmak istiyorum çünkü ne yeni biriyle tanışma hevesim var nede güvenim var insanlara , yaşadıklarimdan tüm inancım sarsıldı benim, ileri de ne olur bilemiyorum , hayat bir sürpriz yapar mı bilmiyorum , ama kimseye bağlanmak, alışmak istemiyorum benim düşüncem bu, tekrar evlenmek bir kumar oynamak gibi geliyor bana ya tutarsa diye aynı hevesle yola çıkamam, bilemiyorum kafam karışık , herkesten herşeyden uzağım ot gibi yaşıyorum Yüzümü hafifte olsa sadece güldüren yeğenlerim var, eski beni çok özlüyorum hayata pembe gözlüklerle bakan , herşey çok güzel olucak diye düşünüyordum, geçen gece bir yazı okudum takıldım kaldım, İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir." Yazıyordu ben geçmişi düşününce inandım ama olmadı , sabretmeyimi bilemedim yoksa ,ama yapılacak birşey yoktu o adamdan ayrilmaliydim , istenmediğim yerde duramazdim git demedi ama kalmam içinde bişey yapmadı hatta üstü kapalı git bile dedi aslında , yada bu yazıyı gelicegimi , göz önünde bulundurarak düşünmeliyim hayatimda iyi şeylerin olucagina inanmaliyim belki de, kafam karışık , kusura bakmayın dertlesicek kimsem yok anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye buraya döküyorum içimi .
Ayh çok teşekkürler kıazz.Sana ayrı bir sempati duyuyorum. Doğal ve samimi birisin.
Demek ki 1000 sevgili de yapsak, hep aynı erkeklere denk geliyoruz :))
Naturaları hep aynı.
Oynak ve işveli kadınlar kocalarını parmağında oynatır derler.Ayh çok teşekkürler kıazz.
Anonim bi yerde niye kasayım mi?
Sevenimiz kadar , sevmeyenimiz de var
Yani ben çok oynak bi kadındımyalana gerek yok.
Alay ettiğin adamla evleniyorsundöngü bu şekildeymiş , yaşadık ve öğrendik
![]()
bekar kalıp mutlu olan da var evli olup mutluluğu bulan da var. genelleme yapamayız herkesin hayatı ve koşulları farklı ama ben kendim için konuşacak olursam evlenemezsem çok kafaya takarımHayat boyu bekar kalmak kötü birşey mi , öylede mutlu olamaz mı insan, mesela şarkıda olduğu gibi tek taşımı kendim taksam , kendi imkanlarımla ileride bir ev Sahibi olsam evli olmadığım için eksik hissedermiyim ben tek başına mutlu olmak istiyorum çünkü ne yeni biriyle tanışma hevesim var nede güvenim var insanlara , yaşadıklarimdan tüm inancım sarsıldı benim, ileri de ne olur bilemiyorum , hayat bir sürpriz yapar mı bilmiyorum , ama kimseye bağlanmak, alışmak istemiyorum benim düşüncem bu, tekrar evlenmek bir kumar oynamak gibi geliyor bana ya tutarsa diye aynı hevesle yola çıkamam, bilemiyorum kafam karışık , herkesten herşeyden uzağım ot gibi yaşıyorum Yüzümü hafifte olsa sadece güldüren yeğenlerim var, eski beni çok özlüyorum hayata pembe gözlüklerle bakan , herşey çok güzel olucak diye düşünüyordum, geçen gece bir yazı okudum takıldım kaldım, İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir." Yazıyordu ben geçmişi düşününce inandım ama olmadı , sabretmeyimi bilemedim yoksa ,ama yapılacak birşey yoktu o adamdan ayrilmaliydim , istenmediğim yerde duramazdim git demedi ama kalmam içinde bişey yapmadı hatta üstü kapalı git bile dedi aslında , yada bu yazıyı gelicegimi , göz önünde bulundurarak düşünmeliyim hayatimda iyi şeylerin olucagina inanmaliyim belki de, kafam karışık , kusura bakmayın dertlesicek kimsem yok anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye buraya döküyorum içimi .