• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kiz araniyorrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayse4586

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
27
53
8
Selam kızlar bnm erkek kardeşime kiz bakıyoruz bir türlü bulamıyoruz.Rüyamda görsem inanmazdım buraya yazacağımı ama şansımı denemek istedim( abla yüreği iste) Belki de bir umut birisi olur nasip bu işler.Eger bna yardımcı olucak birisi varsa özelden msj yazıp konuşabiliriz..Dalga geçilecek bir konu değil lütfen ona göre yorum yazalım..

Selam kızlar bnm erkek kardeşime kiz bakıyoruz bir türlü bulamıyoruz.Rüyamda görsem inanmazdım buraya yazacağımı ama şansımı denemek istedim( abla yüreği iste) Belki de bir umut birisi olur nasip bu işler.Eger bna yardımcı olucak birisi varsa özelden msj yazıp konuşabiliriz..Dalga geçilecek bir konu değil lütfen ona göre yorum yazalım..
Nasıl bir gelin adayı arıyorsunuz. Kardeşinizin özellikleri neler onları yazmadan kimse cevap veremez ki

Eskiden MSN den buluyolardi😁🤣 benim de aklıma burasi geldi🫠

İzmir ve çevresi olsa fena olmaz görüsme açısından uzak istemiyoruz

IMG_2605.webp

Fotoğrafımı yükledim, beni beğendiyseniz detayları konuşmak isterim :KK200:

Kardeşiniz kendisi neden bulmuyor ? Kardeşim de olsa kesinlikle böyle bir şeye vesile olmam. Hele ki internet ortamından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X