- 18 Şubat 2018
- 13.074
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.887
- 598
- 44
Vanessa öğrenci değil mi daha, hemşire hanım en uygun bence, en çokta evlenmek isteyen o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vanessa öğrenci değil mi daha, hemşire hanım en uygun bence, en çokta evlenmek isteyen o
Öğrenci ama yetiştirmeye uygun aday işte ablası. Tutarlar elinden iş öğretirler.Vanessa öğrenci değil mi daha, hemşire hanım en uygun bence, en çokta evlenmek isteyen o![]()
Ya atanamazsa?Öğrenci ama yetiştirmeye uygun aday işte ablası. Tutarlar elinden iş öğretirler.
Yazlık yerler çok bozdu çoko yakışıklılıkla çeşme gibi yerde bulamamış mı kendine eş?
Aman tamam almasınlar vanessayı. Ne istediniz kızcağızdan. Bayan bayanın düşmanı gerçekten.Ya atanamazsa?
Yok mavili bir nicki vardı, açtığı bütün konular evlilik üzerineHemşire dediğiniz çilekli vanilin mi?
Benim de aklıma çilekli vanilin geldi arkadaşı gelinlik atıyor diye dertleniyordu
Aa vanilin de olur vallahi. Doktora yapıyor, yaşı uygun. Bakalim kime kısmet olacakHemşire dediğiniz çilekli vanilin mi?
Benim de aklıma çilekli vanilin geldi arkadaşı gelinlik atıyor diye dertleniyordu
Kardeşim çok yakışıklı o yüzden kızlar evlenmekten korkuyor halbuki işi de var evi de
Tabiki eleyecegim rakiplerimi, ne sandindi.Aman tamam almasınlar vanessayı. Ne istediniz kızcağızdan. Bayan bayanın düşmanı
Ay gece gece kahveyi püskürttüm ahshfhshs
Yoklukta bırakır, yaş kriterini aşarim her türlü diyorsun. YakışırTabiki eleyecegim rakiplerimi, ne sandindi.![]()
Ay çok özür dilerimmAy gece gece kahveyi püskürttüm ahshfhshs
Tek rakibim yine kendimim. Kaptirmam yağuşukluyu.Yoklukta bırakır, yaş kriterini aşarim her türlü diyorsun. Yakışır![]()
Toplam 6 konunuzdan 4 tanesini 20 dakika önce silmişsiniz, ki içerik silmek yasaktır.Selam kızlar bnm erkek kardeşime kiz bakıyoruz bir türlü bulamıyoruz.Rüyamda görsem inanmazdım buraya yazacağımı ama şansımı denemek istedim( abla yüreği iste) Belki de bir umut birisi olur nasip bu işler.Eger bna yardımcı olucak birisi varsa özelden msj yazıp konuşabiliriz..Dalga geçilecek bir konu değil lütfen ona göre yorum yazalım..