- 29 Şubat 2012
- 10.715
- 19.801
- 598
fark ettim artık bir top kefenPsikolog karakter düzeltemez,yok böyle bir şey.
artik arkadasim degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fark ettim artık bir top kefenPsikolog karakter düzeltemez,yok böyle bir şey.
Ona bir tutam yetmez yağdirmak lazımOna psikolog değil bi tutam ahlak bi tutam mantık lazım
hayir kesinlikle değil. sadece oturup arada kahve içtiğimiz iş yerinden biriBu kadının evinize girip çıkmasına nasılsın izin veriyorsunuz?Siz evli bir kadınsıniz bir kere,böyle birisi öz kardesim olsa evime sokmam.
kendi kocası aldatsaydi ne dusunurxu acabaTam bir cahil kafası boşanmış akıllanmamış bırak kendi haline de kaslı ona bir tekme atsın da sen de keyfini sürevli adamla bir olmak ne demekmiş görsün haspam
Ee boşanmış iştehayir kesinlikle değil. sadece oturup arada kahve içtiğimiz iş yerinden biri
kendi kocası aldatsaydi ne dusunurxu acaba
Yaprak dökümü Leyla gibiErkek psikologa gondermeyin mazallah psikologun cinsel hayatina da merak salmasin
Bu tiplere başka bir şey deniyor da neyseEvlenip boşandıktan 6 ay sonra bir adamla görüşmeye başladı olmadi ayrıldı. Adam evli cikti . telefon da konusurken duydum "karın evde mi ? nasıl geleceksin?" dedi. Ben şok oldum
Nihal hayirdir dedim evli mi ? cevabına daha şok oldum.
" karısıyla cinsel hayatını çok merak ediyorum , boyle yakışıklı kasli adamla birlikteyim kin bilir karisi ne düşünür. artık benle mutlu olsun istiyorum "
kesinlikle arkadasligimi bitireceğim ama psikoloğa gitmesini istiyorum. Allahtan cocugu yok. Siz ne onerirsiniz
Yaşın bir ağırlığı olmalı derimBenimde çok yakın arkadaşım aynı dert. Kdın boşanmış. Aldatılarak. Spora sardı, meme protezi dolgular ve sürekli saçma sapan vamp instagram paylaşımları. Oturup konuşunca çok iyi yürekli. Ama instagramını gören aranıyor diyor. Kocaman çocukları var boyundan uzun oğlu kızı. Evli erkeklerle görüşüyor evlenmek üzereyim bellide bu yüzden empati yapıyorum artık çok soğudum ondan. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Ama çok sevdiğim biri.