• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kızlara imreniyorum

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Ben 4senelik evliyim. Severek aşkla evlendik ve evlendikten sonra aşkta bitti sevgide. Aslında seviyoruz birbirimizi ama ikimizde birbirimizi kırdığımız için mutlu olamıyorum. Artık o bana kızarken susmayı düşünüyorum herhalde yanlışım benimde onun üstüne gitmem.dilsiz biriyle evlenseydi ya diye düşünüyorum bazen. Evlenmeden önceki beni en ufak incitmeyen adam gitti yerine kolayca lafını söyleyebilen adam geldi.agresifliği acaba cinselliğimizin olmamasından mı kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyorum. Bana eskisi gibi sarılıp öpmüyo. Hayatında hiç kimse yok bundan eminim. Hatta bu insan gerçekten doğru, dindar, iyi biri ama evlenirken keşke dindarlık yerine kadın ruhundan anlayan ince bi erkekle evlenseydim. Bir kızım var ve evliliğimi bozmayı düşünmüyorum ama artık beklentilerimi sıfıra indirdim. Ondan artık sevgide beklemiyorum cinsellikte, benimle sohbet etmesinide beklemiyorum.hiç bişey istemiyorum artık çocuğuna iyi bi baba olsun yeter. Keşke bekar kalsaydım en azından yalnızım derdim ama hayallerimde yaşayan bi prensim olurdu en azından.

İkimizde çalışıyoruz ve o geç geliyo bazen 11 gibi bende o saate kadar uyumuş oluyom yada ertesi sabah erken kalkılacağı için olmuyo genelde o tv izler geç saate kadar bende erken yatarım uyku ağır basıyo

ben evli değilim çok bilmem bunları ama duyduğum kadarıyla isteyen insan vakit bulur buna bence ikinizde istemiyosunuz çalışmanız vakit konusu kendinize bulduğunuz bahane aslında sende farkındasın bence bunun

İkimizde çalışıyoruz ve o geç geliyo bazen 11 gibi bende o saate kadar uyumuş oluyom yada ertesi sabah erken kalkılacağı için olmuyo genelde o tv izler geç saate kadar bende erken yatarım uyku ağır basıyo

Aranızdaki soğukluğun büyük oranda nedeni bu bence.. İlişkin için fedakarlıklar yapman gerekiyor, renk kat..
Cilveli, istekli ol biraz.. Geldiğinde sürpriz yap mesela.. Bi iki gün uykundan feragat et. Yuvayı dişi kuş yapar canım... Severek evlenmişsiniz ne güzel, Allah ayırmasın.. Uzaklaştırma adamı kendinden.. Biraz el atsan düzelir bence.. :9:

eşiniz düzgün,iyi bir insan ne istiyorsunuz ki .. :16:
renk katmaksa size düşüyor,içiniz kararmış .. :51:
millet dövdü,öldürdü yazarken sizin siteme bakın :52:

Aranızdaki soğukluğun büyük oranda nedeni bu bence.. İlişkin için fedakarlıklar yapman gerekiyor, renk kat..
Cilveli, istekli ol biraz.. Geldiğinde sürpriz yap mesela.. Bi iki gün uykundan feragat et. Yuvayı dişi kuş yapar canım... Severek evlenmişsiniz ne güzel, Allah ayırmasın.. Uzaklaştırma adamı kendinden.. Biraz el atsan düzelir bence.. :9:

duygu enişte çok şanslı bırak senden uzaklaşmayı yanından ayrılamaz bu dediklerinle:27::9:

Küçük yaşta evlendiyseniz bundan kaynaklı olabileceğini düşündüm nedense.
Ama her şey elinizde. Siz düzeltebilirsiniz bunu.

Tam hatırlamıyorum yazarın adını ama "kocacım istersen kölem olursun" diye bir kitap okumuştum tam sizin gibi evlilikleri nasıl kurtardığını anlatıyor okusan çok işine yarayacak şeyler anlatıyor

bende evli hatunlara imreniyorum ya onu napcaz hacııı:31:

Ben güzel sözler işitmek istiyorum beni sevdiğini söylesin istiyorum ben sarılmadan o sarılsın istiyorum yok olmayıncada üzülüyorum. O beni duygusal yönden tatmin edemiyor. artık bıraktım ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.. evlilikten artık bi beklentim yok. Ev arkadaşı ile yaşıyor gibiyim ama en azından kalıcı ev arkadaşı :-D bıkmıştım artık sürekli ev arkadaşı aramaktan bi bakımada iyi oldu

Tam hatırlamıyorum yazarın adını ama "kocacım istersen kölem olursun" diye bir kitap okumuştum tam sizin gibi evlilikleri nasıl kurtardığını anlatıyor okusan çok işine yarayacak şeyler anlatıyor

Ayy bu kitabı nasıl isterim kitapçıdan ? :-D

Ben güzel sözler işitmek istiyorum beni sevdiğini söylesin istiyorum ben sarılmadan o sarılsın istiyorum yok olmayıncada üzülüyorum. O beni duygusal yönden tatmin edemiyor. artık bıraktım ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.. evlilikten artık bi beklentim yok. Ev arkadaşı ile yaşıyor gibiyim ama en azından kalıcı ev arkadaşı :-D bıkmıştım artık sürekli ev arkadaşı aramaktan bi bakımada iyi oldu

yaşın kaç pekı?boşanmayı neden düşünmüyorsun nereye kadar böyle sürdürebilirsinki?

Ben 4senelik evliyim. Severek aşkla evlendik ve evlendikten sonra aşkta bitti sevgide. Aslında seviyoruz birbirimizi ama ikimizde birbirimizi kırdığımız için mutlu olamıyorum. Artık o bana kızarken susmayı düşünüyorum herhalde yanlışım benimde onun üstüne gitmem.dilsiz biriyle evlenseydi ya diye düşünüyorum bazen. Evlenmeden önceki beni en ufak incitmeyen adam gitti yerine kolayca lafını söyleyebilen adam geldi.agresifliği acaba cinselliğimizin olmamasından mı kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyorum. Bana eskisi gibi sarılıp öpmüyo. Hayatında hiç kimse yok bundan eminim. Hatta bu insan gerçekten doğru, dindar, iyi biri ama evlenirken keşke dindarlık yerine kadın ruhundan anlayan ince bi erkekle evlenseydim. Bir kızım var ve evliliğimi bozmayı düşünmüyorum ama artık beklentilerimi sıfıra indirdim. Ondan artık sevgide beklemiyorum cinsellikte, benimle sohbet etmesinide beklemiyorum.hiç bişey istemiyorum artık çocuğuna iyi bi baba olsun yeter. Keşke bekar kalsaydım en azından yalnızım derdim ama hayallerimde yaşayan bi prensim olurdu en azından.

ben de evli olanlar özeniyorum ne güzel her gece sevdiğinin kokusunu hissederek uyuyorlar.evlendikten sonra malesef çiftler değişir.siz burda eşinizden yakınırsınız ona gidip sorsanız eşiniz de sizin değiştiğinizi düşünür.evlendikten sonra nasıl olsa benim düşüncesiyle hareket ettiğimiz için karşımızdaki insan kırılıyo mu üzülüyo mu hiç düşünmeyiz.mesela ondan sarılmasını beklemeyin siz sarılın.belki o da sizden bekliyordur sizin darılmanızı.hem ne güzel dinine bağlı biri bundan güzel bi şey olabilir mi.eminim bilerek yapmıyordur çünkü dinine bağlı olan biri karşısındaki insanı bile bile üzemez.Rabbim herkese böyle dinine bağlı eşlerden nasip etsin.

Son düzenleme:
Çevremden hep duyardım "3-5 sene sonra ayda bi kere anca birlikte olunuyor evlenince" diye ama bana saçma gelirdi. Cidden her evlilikte böyle mi oluyor ki ya? :44:

yaşın kaç pekı?boşanmayı neden düşünmüyorsun nereye kadar böyle sürdürebilirsinki?

32yaşındayım. Boşanmagı gerektirecek kadar büyük sorunlarımız yok. İyi bi insan eşim ama kardeşlerine davrandığı gibi davranıyo. Eskiden öyle değildi herhalde benden soğudu. Neden böylesin dediğimde halinde bişey olmadığınu söylüyı. Bütün bu olanları tekrar yaşamıştık yani aramızda koca bi duvar vardı ve bana sarılmıyodu sarılsa bile soğuktu. Soğukluğunu kabul etmiyodu nedeninide söylemiyodu ben ağlaya ağlaya söylettim. O da dayanamadı ağladı ve benim sadece sarılıp öpmem devamının olmamasımdan dolayıymış. Devamı olduğunda bana ertesi günlerdede daha sıcak davranabiliyomuş. Madem istiyosun neden söylemiyosun?sanki ben erkek o kız.o zamanlar devamınıda getirdiğim için düzeldi aramız ama bu sebepten dolayı da bu kadar soğuk olunmazki :-(

Çocuğumuz 1yaşında o doğdu doğalı kesinlikle 10u bulmadı. 7-8 olmuştur
Yaa bunu değiştirmek için mutlaka bişeyler yapabilirsiniz bence. Ama siz istiyo musunuz en önemli olan nokta bu tabi ki?
Ben çok üzülürüm sanırım ilerde evlenince eşimle kardeş gibi uyumak istemezdim yani bu cinselliğe düşkünlük değil ama onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim, benden uzaklaşmasını istemezdim falan garip bir duygu ve korkuyorum ilerde öyle olur diye. erkek arkadaşım da 5 sene sonra falan isteksizleşiliyor falan diyor:50:

cinsellik evliliğin yarısı derler bizim burda..eşinizle daha fazla zaman geçirmelisiniz belki de..sorunların çoğu iletişimsizlikten kaynaklanıyor bence biraz uykudan fedakarlık yapın havadan sudan muhabbet edecek bile olsanız birlikte zaman geçirin,hatta hiç konuşmadan bi film izlemek bile güzel bir değişiklik olacaktır..umarım durumlar düzelir

Back
X