- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
Ben 4senelik evliyim. Severek aşkla evlendik ve evlendikten sonra aşkta bitti sevgide. Aslında seviyoruz birbirimizi ama ikimizde birbirimizi kırdığımız için mutlu olamıyorum. Artık o bana kızarken susmayı düşünüyorum herhalde yanlışım benimde onun üstüne gitmem.dilsiz biriyle evlenseydi ya diye düşünüyorum bazen. Evlenmeden önceki beni en ufak incitmeyen adam gitti yerine kolayca lafını söyleyebilen adam geldi.agresifliği acaba cinselliğimizin olmamasından mı kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyorum. Bana eskisi gibi sarılıp öpmüyo. Hayatında hiç kimse yok bundan eminim. Hatta bu insan gerçekten doğru, dindar, iyi biri ama evlenirken keşke dindarlık yerine kadın ruhundan anlayan ince bi erkekle evlenseydim. Bir kızım var ve evliliğimi bozmayı düşünmüyorum ama artık beklentilerimi sıfıra indirdim. Ondan artık sevgide beklemiyorum cinsellikte, benimle sohbet etmesinide beklemiyorum.hiç bişey istemiyorum artık çocuğuna iyi bi baba olsun yeter. Keşke bekar kalsaydım en azından yalnızım derdim ama hayallerimde yaşayan bi prensim olurdu en azından.