• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kızlara imreniyorum

Hatırladım Canan tan "kocacım istersem kölem olursun"çok faydalı gerçek evlilikleri nasıl kurtardığını her ayrıntısına kadar anlatıyor evli değilim ama benim bile çok dikkatimi çekmişti

Yaa bunu değiştirmek için mutlaka bişeyler yapabilirsiniz bence. Ama siz istiyo musunuz en önemli olan nokta bu tabi ki?
Ben çok üzülürüm sanırım ilerde evlenince eşimle kardeş gibi uyumak istemezdim yani bu cinselliğe düşkünlük değil ama onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim, benden uzaklaşmasını istemezdim falan garip bir duygu ve korkuyorum ilerde öyle olur diye. erkek arkadaşım da 5 sene sonra falan isteksizleşiliyor falan diyor:50:

Erkek olan o. İlk adımı o atmalı. Ama o da benden bekliyo hata ediyo.

Bence siz onun ilk adımı atması için ne gerekiyosa yapın ve gerisini ona bırakın. Seksi çamaşırlarla falan hiçbi şey olmamış gibi önünden geçseniz, bornozla otursanız frikik verseniz ama hiçbi adım atmasanız mesela :21:

Ben güzel sözler işitmek istiyorum beni sevdiğini söylesin istiyorum ben sarılmadan o sarılsın istiyorum yok olmayıncada üzülüyorum. O beni duygusal yönden tatmin edemiyor. artık bıraktım ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.. evlilikten artık bi beklentim yok. Ev arkadaşı ile yaşıyor gibiyim ama en azından kalıcı ev arkadaşı :-D bıkmıştım artık sürekli ev arkadaşı aramaktan bi bakımada iyi oldu

Deme öyle şekerim.. Heyecan kat biraz, böyle hayat mı geçer? Kendine yaparsın.. Duygularınızı canlandırın.

İnşallah canım.. :))) Ben de çok şanslıyım bence.. Bi de iki akrebiz :D

evet çok şanslısınız... zaten konu sahibi bunu çok merak ediyordu...

bizde öğrendik hepimizin içi rahatladı...

kadın derdini açıyor sen kocanla aranda ki şanstan bahsediyorsun sayfasında...

doğru kk da vardı sizlerden...

Meraba ben bu yorumuna katılmıyorum lütfen evlilikte bu konuda gurur yapmayalım sonucta erkek olan o ilk adım ondan gelmeli demek gurur yapmaktır diye dusunuyorum

İlk adım sizden gelse ne sorun olacak ki
İstediginiz zaman arzuladıgınız zaman siz atı ilk adımı

Hem ciftler ayna gibidir mesela siz iyi davrandıkca esiniz de iyi davranıslarınızı yansıtır

Daha 4 senelik evlisiniz, sevdiginiz adamla evlisiniz, bu bir nimet, dusunsenize bu dünyada kac kisi sevdigi adama varıyor, kac kisi istemedigi adamın koynunda her gece, ne kadar talihsiz bir durum

Elinizdekilerin kıymetini bilseniz, siz de, esiniz de eminim her sey daha iyi olacaktır

Evlat sahibi olamayan nice aileler de var, sizin evladınız da var mutlu olun lutfen

Eşinizle duzeleceginize inanıyorum, gecici bir buhran olabilir, umarım her sey cabucak yoluna girer

Beklentileri azaltmak iyidir bu arada:)

Bilmiyorumki sorun ne?
Acaba düzenli cinsel hayatımız olsa bana daha mı iyi davranır?

Cinselliginizin yoluna girmesi aranızdaki samimiyeti arttıracak ve duygusal bagınızı guclendirecektir
İlk adım o atsın demeyiniz
Şahsım adına evlenince ilk adım bekleyeceğimi düşünmüyorum, bunun gurur meselesi oldugunu düsünmuyorum
Cinsellik ikiniz icin de var sadece erkekler icin degil ki niye ilk adım ondan gelmeli? :)

Son düzenleme:
çevremdeki en yakınlarımın sevgilisi var, benim yok. e makara konsu oluyoruz haliyle bazen :9: oyüzden ''bekar kızlara özeniyorum'' başlığını görünce tebessüm oluştu :1: evliliğiniz için diyebileceğim birşey yok ama umarım düzelmese bile bu sıkıntılarınız en aza iner

Son düzenleme:
bende çok denk gelir oldum konularda kadın derdini anlatıyor ay ben çok şanslıyım ben sevdicek*kociş hiç yapmaz bana öleee
hayır bizim yaramıza değilde konu sahibininkine basıyorsunuz biraz dikkatli olsanız...
bizimde var sevgilimiz ama her konuda da anons yapmıyoruz:ssz:

konu sahibi arkadaşım, sorunlar konuşarak çözülür.
genel olarak cinsel münasebetten araya uzaklık girmiş gibi, birbirinizin sıcaklığını unutmuş olabilirsiniz
eğer çocuğunuza bakacak biri varsa bir kaç günlük tatile çıkın, başbaşa kalın
bu sürede bir şeyleri paylaşarak çözebilirsiniz belki
sizin birbirinize yakın olmaya ihtiyacınız var bence...

32yaşındayım. Boşanmagı gerektirecek kadar büyük sorunlarımız yok. İyi bi insan eşim ama kardeşlerine davrandığı gibi davranıyo. Eskiden öyle değildi herhalde benden soğudu. Neden böylesin dediğimde halinde bişey olmadığınu söylüyı. Bütün bu olanları tekrar yaşamıştık yani aramızda koca bi duvar vardı ve bana sarılmıyodu sarılsa bile soğuktu. Soğukluğunu kabul etmiyodu nedeninide söylemiyodu ben ağlaya ağlaya söylettim. O da dayanamadı ağladı ve benim sadece sarılıp öpmem devamının olmamasımdan dolayıymış. Devamı olduğunda bana ertesi günlerdede daha sıcak davranabiliyomuş. Madem istiyosun neden söylemiyosun?sanki ben erkek o kız.o zamanlar devamınıda getirdiğim için düzeldi aramız ama bu sebepten dolayı da bu kadar soğuk olunmazki :-(

Olunur canım malesef çünki evliliğin % 70 dir onda mutluysan diyer konuları aşmak daha kolay olur.

Bence önyargılı davranıyosunuz kızlar çoğu kişi eminim konu sahibine nispetten öte kendi ilişkisini örnek vererek bak biz böyle yapıyoruz oyüzden şöyle iyi durumda gibi akıl vermeye çalışıyo. Sanmıyorum ki övünmeye yer arasınlar.

Her neyse konuya gelince siz artık evlisiniz oyüzden o adım atsın ben atmam olayını bırak derim ben. Hadi sevgili olsanız anlarım da evlisiniz, kartları biraz daha açık oynamalısınız bence:26:Cinsellik evliliğin temel taşı gibi bi'şey o olmayınca bi'yerden sonra tabii ki ev arkadaşına bağlarsınız durumu.
Eşin aslında aranızın neden açık olduğunu açık açık söylüyomuş sen de biraz yakın dursun bence sorununuz falan kalmayacak:26:

Cinselliginizin yoluna girmesi aranızdaki samimiyeti arttıracak ve duygusal bagınızı guclendirecektir
İlk adım o atsın demeyiniz
Şahsım adına evlenince ilk adım bekleyeceğimi düşünmüyorum, bunun gurur meselesi oldugunu düsünmuyorum
Cinsellik ikiniz icin de var sadece erkekler icin degil ki niye ilk adım ondan gelmeli? :)

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum.

Konu sahibine soracağım bir soru var bu arada :

Eşiniz içe kapanık bir kişilik mi ? Belki de o da sizin onu arzulamanızı istiyordur ? Olamaz mı ? Her erkek arzu edilmeyi ister tıpkı her bayanın istediği gibi.Bu durumun cinsiyeti olmamalı,olamaz da zaten.Hele ki evli çiftler birbirlerinin mahremlerini biliyorken gurur yapmak,sevdiceğiniz yanınızdayken sırf ilk önce o adım atsın çünkü o ERKEK diye düşünmek ne derece doğru sizce ?
Sadece erkekler cinsellikten zevk almıyor ki,kadınlar da alıyor (ya da almalı diyeyim,bizim yaratılışımız erkeklere göre biraz daha farklı bu hususta çünkü,ilgi istiyoruz güzel söz bekliyoruz ön sevişme olmadan hazır hissedemiyoruz)

İlk adımı eşinizden beklemeyin,kendiniz atın o ilk adımı.Birkaç kez sürekli siz yaklaşın eşinize hatta.Sonra eşiniz de size yaklaşacaktır mutlaka.

Sizin libidonuz ziyadesiyle düşük bence.32 yaş bir kadının en güzel olduğu yaş.Neden ilk adım ondan gelsin? O zaman da görev gibi hissedersiniz.Adam o yüzden agresif tabii.

Tuz bastığım için özür dilerim.. :)

seninle tartışmayacağım, özel mesajını yöneticilere bildireceğimden emin olabilirsin...

senin lakayt konuşman beni pek etkilemiyor, daha yaratıcı ol...

seviyeni koru...

kızlar neler oluyor Allah aşkına.
şu 3 günlük dünyada neyi paylasamiyorsunuz?
herkes birbirinin yorumuna saygı duysun.niye tartisiyorsunuz ki.
boş verin yaa biriniz görmemezlikten gelsin.bakın daha 3 gün önce bizim çenemizden site çöktü :52:zor topladilar.boşveriiiin.

Back
X