slm gamze hg ben iyiyim sen nasılsın
slm hg
slm hg aramıza
ben duyuyorum gasmee:) slm nasılsın
Heyy noliy burda, cinganem aşkta kaybediyonya işte kazanacaksın...
Bak pembeye aşkta kazanıyo ama işte kaybediyo..
Galiba bende bi acaiplik var ikisinde de kaybediyorum...
Hoşgeldiniz yeni arkadaşlar, crazy'cim kapımız sonuna kadar açık sana destek olabiliriz, ama herşey karşılıklı senden de HEP DESTEK TAM DESTEK bekleriz :lepi:
hoşbulduk canım
iyiyim canım sen nasılsın
aman boş ver ne takıyosun bende çevremdekilerin hepsine yol verdim varlıklarndansa yoklukları daha hayırlı bi kere darbemi yedin yol ver gitsin çünkü 2. defa yine yapyolar nasl olsa kini yok affediyo diyolar eskiden valla tabiri caizse melektim ya darbe yemekten kalbim karardı artık hissediyoru kimseyi affedemiyorum kimseye kini olan bi insan değildim şimdi ufak bi hatada hadi sana güle güle diyorum bende yanlızm alıştm bu duruma kafam rahat.
süpürgeli sende casper gibisin bi varsun bi yoksun
Crazy canım herşeyi boşver hayatına yeni sayfa aç inan herşey yoluna girer Boşver Allah iş için yüzünü güldürür inşallahzemuszemus
aminn canım sağoll bende öyle yapmaya çalışıyorum işte o yüzden burdayım :lepi:
Yeni katılanlar hoşgeldiniz
Biz herkesle dost oluruz
gasmee selam canım nasılsın
gasmee hanım selamlar:)))
evet kız işim vardı geldimmm :lepi:
Crazy canım herşeyi boşver hayatına yeni sayfa aç inan herşey yoluna girer Boşver Allah iş için yüzünü güldürür inşallahzemuszemus
aminn canım sağoll bende öyle yapmaya çalışıyorum işte o yüzden burdayım :lepi:
Hoşgeldin yar yüreğime
boş ver be elalem ne derse desin Hadi hadi.. :1hug::dilcikar:
cimcime ben işte kazaniyim ama nerde Aşk Ulaaannnnnnnnaniknaniknaniknanik
Gasme seni duyuyorum merak etme ama duymamazlıktan geliyorum :sm_cool::sm_cool: (şaka)
mody naparsın be ya.
süpürgeli sende casper gibisin bi varsun bi yoksun
Umudum seni unutmadım her nekadar olmasanda.:asigim::asigim:şutarafagittibuyrunnnnnnnnnyasakkelime:CüvCüv:sırnaşık şey
aynen arkadaşım bende öyleydim taş kalpli olduğumu hissediyorum artık çok duyarsızlaştım herkese üzülüp yardım eden ben artık ne yapayım ya diyorum kendime bile şaşıyorum insanlarmı bizi bu hale getiriyor yaşadıklarımızmı anlamadım kendimi artık ben kötü biriyiyim diye düşünüyorum kötükedihüso
kötüyüm yaf yanlızım dostlarım yanlızım yanlız
aşkolsun canım yaa
gitmeeeeeee Bizle Kal
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
supurgelicadi, cingaane+, crazy_joy, gamos., gasmee+, lal_00, moody43, sinem_44+
maşallahımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?