Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

her zaman NO KÖSTEK TAM DESTEK arkadaşlar şüpheniz olmasın duacınızım :Saruboceq:

Crazy canım herşeyi boşver hayatına yeni sayfa aç inan herşey yoluna girer Boşver Allah iş için yüzünü güldürür inşallahzemuszemus

cimcime ben işte kazaniyim ama nerde Aşk Ulaaannnnnnnnaniknaniknaniknanik

Gasme seni duyuyorum merak etme ama duymamazlıktan geliyorum :sm_cool::sm_cool: (şaka)

mody naparsın be ya.

süpürgeli sende casper gibisin bi varsun bi yoksun

Umudum seni unutmadım her nekadar olmasanda.:asigim::asigim:şutarafagittibuyrunnnnnnnnnyasakkelime:CüvCüv:sırnaşık şey

aynen arkadaşım bende öyleydim taş kalpli olduğumu hissediyorum artık çok duyarsızlaştım herkese üzülüp yardım eden ben artık ne yapayım ya diyorum kendime bile şaşıyorum insanlarmı bizi bu hale getiriyor yaşadıklarımızmı anlamadım kendimi artık ben kötü biriyiyim diye düşünüyorum kötükedihüso

aşkolsun canım yaa

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
supurgelicadi, cingaane+, crazy_joy, gamos., gasmee+, lal_00, moody43, sinem_44+

maşallahımız var

aynen canım bu benimyi diyorum ama 4 yıllık üniversite hayatımda ve sonradan akrabalarımdan herkesten öyle darbeler yedimki piştim artık.iyiydim bundan sonra kötü olacam ama şimdi benden iyisi yok etrafımda dolanıyolar haber gönderiyolar ama bitti artık YAŞASN KÖTÜLÜK kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…