kısım noluyo bize birimizde evlenelim be yaa olmuyo böle...
Topiğe nazar değdi kanımca
kızlar selam yeni bir şarkıyla geldim :) ana beni eversene ah ana beni eversene (orhan hakalmazın şarkısı )napıosunuz bakalım :)
Hoşgeldin Şarkınla beraber ama nerde bizde öyle şarkı
bizim şarkımız. bence
Abim damat oluyor
sırada bana geliyor olmalı
Gerçi ben onu beklemiyorum ama olsun.lülülülülülü
bencede abimde olsada sıra bana gelse kurtulsam anacım yaaaabazen evlinicem filan die laf açılıo dayım dio en çok gamzenin düğününde oynucam abim bi bozuluo sanki ben hiç evlenmicem yaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Yok canım bizde hiç öyle değil vallahi abim dünden razı ki kendisi de diyor önce O evlenir ondan sonra ben diye oysaki onun ciddi ilişkisi var benim yok:bbo:
ahh ah benim abim beni hiç paylaşamaz ya annem bazen çeyizlerimi çıkartıo yaptıklarını düzenlemek için vermicez onu kimseye nie yapıosun sen bunları dio annemde cevap hazır tabi nie turşusunumu kurcaksın bacının
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile bizimkisi evden göndersinde önemli değil.
Belkide alan olmuycağını bildiği için öyle yapıyordur :roflol::roflol::roflol:
kıslar ben geldim neler yapıyorsunuzzz
aman daha yaşım 20elbet biri çıkar beaa umutlarım hayallerim var benim yıkma hayallerimiiiiiiiiii klava:sırnaşık şey
kıslar ben geldim neler yapıyorsunuzzz
Annem hep der herkezin köl topal bi alııcısı vardır O yüzden seninde benimde vardır merak etme.:icecream::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?