Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

selam kızlar napaysınız?
lavantadamı ayrılmıs alla alla ne oluo sıze ya?
herkes ayrılıo................bır kez daha hayırlısı olsun dıyeyım bende..........
ee nerde herkes

Herkes göbekmi atıyo ankara havasımı oynuyo =)) ortam müsait olsa bende döktürürdüm ankara misket...

lavanta konuyu pek bilmediğim için hayırlısı böyleymiş demek...

kızlar ya eski sevgilisini ben tanıyorum samimi değiliz fakat slmlaşıyorduk..snr işte bana slm vermeye geldi ya birgün anlatmışımdır işte ben vicdanen rahatsız oldum tarığa söyledim yapamam diye snr araya düğün girdi pek konuşamadık tarıkta eski sevgilisini aramış farklı yalanlar söyleyerek neden benim yanıma geldiğini öğrenmeye çalışmış aklınca güya ben başka birine msj atmışım işte tarığın ki benim yanıma eldi diye öyle yalan söylemiş alakası olmayan birine niye ben kızın gezdiğini söylüyorum diye eski sevgili çok kızmış arkadaştan tlf numaramı istemiş ee vermeden önce baa sordu ver dedim işte tarığada dedim böyle böyle numaramı iştemiş dedim oda panik olmuş yalan söylediğini ben duymayayım diye kızıda tembihlemiş..bugün kız yanıma geldi konuşmaya lavanta sen o gün beni yanlış anladın benim haberimde yoktu falan dedi biz herşeyi netleştirdik anlaştık.tarık beyin yalanları çıktı ortaya bende bugün ayrıldımm.hiç üzgün değilimm

Mrb kızlar nsılsınız?

Lavanta cnm anlattıklarına bakılırsa pek hos olmayan seyler yaşanmıs,
uzgunde degılım dıyorsun..
Hayırlısı olsun o zaman cnm ılk baslarda bole sorunlar yasamaktansa adam gıbı bırı cıkana kadar karsına kafanı dınlersın daha ıyı

kızlar selam yeni bir şarkıyla geldim :) ana beni eversene ah ana beni eversene (orhan hakalmazın şarkısı ) napıosunuz bakalım :)

Hoşgeldin Şarkınla beraber ama nerde bizde öyle şarkı
bizim şarkımız. bence
Abim damat oluyor
sırada bana geliyor olmalı
Gerçi ben onu beklemiyorum ama olsun.lülülülülülü

Hoşgeldin Şarkınla beraber ama nerde bizde öyle şarkı
bizim şarkımız. bence
Abim damat oluyor
sırada bana geliyor olmalı
Gerçi ben onu beklemiyorum ama olsun.lülülülülülü

bencede abimde olsada sıra bana gelse kurtulsam anacım yaaaa bazen evlinicem filan die laf açılıo dayım dio en çok gamzenin düğününde oynucam abim bi bozuluo sanki ben hiç evlenmicem yaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Yok canım bizde hiç öyle değil vallahi abim dünden razı ki kendisi de diyor önce O evlenir ondan sonra ben diye oysaki onun ciddi ilişkisi var benim yok:bbo:

Yok canım bizde hiç öyle değil vallahi abim dünden razı ki kendisi de diyor önce O evlenir ondan sonra ben diye oysaki onun ciddi ilişkisi var benim yok:bbo:

ahh ah benim abim beni hiç paylaşamaz ya annem bazen çeyizlerimi çıkartıo yaptıklarını düzenlemek için vermicez onu kimseye nie yapıosun sen bunları dio annemde cevap hazır tabi nie turşusunumu kurcaksın bacının

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile bizimkisi evden göndersinde önemli değil.
Belkide alan olmuycağını bildiği için öyle yapıyordur :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…