Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi diyelim iyi olsun yoğunum bu aralar işler çok
naaaannn senin beklediğin bi sevgülün var.
Güzel güzel ama
Umudum naber kıs?
hoşgeldin lavanta nasılsınkızlar slmm
Yeni evli bir cift balayi icin bir otele gitmis. Ilk gece bütün pozisyonlari denemisler. Ertesi gün kadin:
- Tüm pozisyonlari denedik degisik birsey yapalim bu sefer demis.
Erkek biraz düsündükten sonra:
- Buldum! Sen pencerenin önüne git, ben de kapinin önüne, birbirimize dogru kosup birleselim demis.
Kadin kabul etmis yerlerini almislar. Erkek :
- 3 e kadar sayiyorum, 3 te kosmaya basla demis...
Biiiirrrr, ikkkiiiiiiiiii ve üüüüüüücccccc!!!!
Erkek hizalayamamis ve otelin 2. kat penceresinden havuza düsmüs. Havuzdan cikacak ama cirilciplak oldugu icin utaniyor. Bakmis havuz kenarindaki barin barmeni hala is basinda hemen seslenmis:
- Arkadas! Ordan bana bir masa örtüsü uzatirmisin?
- Niye? diye sormus barmen
- Pencereden düstüm de..... üzerimde hic birsey yok, cikamiyorum havuzdan.
- Cikin cikin, kimse sizi farketmez
- Nasil yani?
- Oteldeki herkes 2. katta kapi koluna giren kadini kurtamakla ugrasiyor.....
iyiyim umudum nasıl olayımm.tarık bey msjları ile moralimi bozuyor olmasına rağmen iyiyim..sen nasılsın
hoşbuldum sinemcim.yuva kurmak isityormuş seviyormuş ben neden bianda değişivermisim ..bende yalan söylediğini öğrendim diyemiyorum..söz verdim eski sevgilisine gider kızın başını ağrıtır çok iyi biliyorum.
iyiyim umudum nasıl olayımm.tarık bey msjları ile moralimi bozuyor olmasına rağmen iyiyim..sen nasılsın
canım k,msen,n seni üzmesine izin verme söyl böyle böyle dedi kız diye hem aslı varmı öğren bakalım o kızın dediklerimi doğrumu koştursun inandırmaya çalışsın doğruysa da def olup gider üzme ama demesi kolaydahoşbuldum sinemcim.yuva kurmak isityormuş seviyormuş ben neden bianda değişivermisim ..bende yalan söylediğini öğrendim diyemiyorum..söz verdim eski sevgilisine gider kızın başını ağrıtır çok iyi biliyorum.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr aşık oldum ben GALİBA![]()