Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Yeni evli bir cift balayi icin bir otele gitmis. Ilk gece bütün pozisyonlari denemisler. Ertesi gün kadin:

- Tüm pozisyonlari denedik degisik birsey yapalim bu sefer demis.

Erkek biraz düsündükten sonra:

- Buldum! Sen pencerenin önüne git, ben de kapinin önüne, birbirimize dogru kosup birleselim demis.

Kadin kabul etmis yerlerini almislar. Erkek :

- 3 e kadar sayiyorum, 3 te kosmaya basla demis...
Biiiirrrr, ikkkiiiiiiiiii ve üüüüüüücccccc!!!!

Erkek hizalayamamis ve otelin 2. kat penceresinden havuza düsmüs. Havuzdan cikacak ama cirilciplak oldugu icin utaniyor. Bakmis havuz kenarindaki barin barmeni hala is basinda hemen seslenmis:

- Arkadas! Ordan bana bir masa örtüsü uzatirmisin?

- Niye? diye sormus barmen

- Pencereden düstüm de..... üzerimde hic birsey yok, cikamiyorum havuzdan.

- Cikin cikin, kimse sizi farketmez

- Nasil yani?

- Oteldeki herkes 2. katta kapi koluna giren kadini kurtamakla ugrasiyor.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyim umudum nasıl olayımm.tarık bey msjları ile moralimi bozuyor olmasına rağmen iyiyim..sen nasılsın

hoşbuldum sinemcim.yuva kurmak isityormuş seviyormuş ben neden bianda değişivermisim ..bende yalan söylediğini öğrendim diyemiyorum..söz verdim eski sevgilisine gider kızın başını ağrıtır çok iyi biliyorum.

Lavanta cnm konuyu bılmıorum gıremıorum pek sıteye artık bakıp bakıp cıkıorum hayırdır nıe canını sıkıyor bu tarıkk

Bende herşey basitleşicek diye birazcık korkuyorum evlilikten kısmetse 2 en fazla 3 sene sonram tekrar düşüneceğiz kısacası daha zaman var okul falan bitecek askerlik yapılacak 4 yıldır çıkmak yetmiyor bazı şeylerezemuszemus

hoşbuldum sinemcim.yuva kurmak isityormuş seviyormuş ben neden bianda değişivermisim ..bende yalan söylediğini öğrendim diyemiyorum..söz verdim eski sevgilisine gider kızın başını ağrıtır çok iyi biliyorum.

tmm bu konuyu okumustum sımdı hatırladım,
dırek olmasada ustu kapalı soyleyemezmısın ?
Benı hayal kırıklıgına ugrattın fln desen anlamazmı ?

ecrincim anlamıyor kii.şimdi benden nefret mi ediyorsun diyee.aslında ona karşı nefret duygusu bile beslemiyorum yaa yalanlar olmasaydı gerçekten tekrar düşünebilirdim sonu olmasada çıkardım belki ama yalanvar arada..

iyiyim umudum nasıl olayımm.tarık bey msjları ile moralimi bozuyor olmasına rağmen iyiyim..sen nasılsın

canım k,msen,n seni üzmesine izin verme söyl böyle böyle dedi kız diye hem aslı varmı öğren bakalım o kızın dediklerimi doğrumu koştursun inandırmaya çalışsın doğruysa da def olup gider üzme ama demesi kolayda
ben çıkmak zorundayım

yalan soyleyen adama ne kadar guvenebılırsın kı ?
en dogrusunu yapıosun ama ne bılım bılmelı gıbıme gelıyor net olmasada ustu kapalı bı sekıldeı.. yksa boyle senınde pesını bırakacagı yk gıbı

Duygularından emin Ol Lavanta yakın zamanda sende bişeyler hissediyordun sanırım.
ve yalan girmememli bi ilişkiye hiç gerek yok dürüst olmalı iki tarafta.

günaydın kızlar....

sanırım tarık meselesini hallettim ..aracı olan akrabam vardı onu aradım söyledim uygun bir dille tam ben konuşurum dedi..gonzelescim ben böyleyim işte bir anda severim bir anda soğurum.yani yalanları duyunca soğudum birde üstüne basa basa ben yalandan nefret ederim demişti bana kızmıştı yalan söylüyorsun dediğimde.ben yalan söylemediğini düşündüğüm için ona güven hissetmişti ama olmadı malesef...size ben başka havadis vereyimm geçen akşam düğünde bakıştığımız çocuk işyerinin önünden geçti:lepi:inşallah benim içindir

lavantacım halletmene sevındım, bak yenı ufuklara yelken açmıssın bıle hadı hayırlısı cnm yerimseniben

Back
X