Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

özlem dun KK ya bağlanamadım şekerım....pembe cep tel mı gondermıs,,,,kızımm yollamıs ya sne ona bak akrep erkegınden en romantıklıgı beklıyon :))

h sonu icn daha bi planim yk.. ama büyük bir ihtmalle yüzmeye giderim..

ayy dünde oryantal kursuna gittimmmm.. gübecikler attimm
kaydirigubbakcemile2

oryantal kursumuu :)))) kursla olmaz cnm o ıs.. içinden gelmelı birrrrrrrrr,esnek olmalısın ikiiiiiiiiiiiiiiii...............evde ac muzıgı oyna işte...
ben h sonu askmla ev oturmasına davetlıyım.arkadaısma aksam yemegıne gtcez..........
kızlar ya bıde benm arkadslarm bana gelcklerrr...............değişik tatlı makrna salata pasta tarıfı bılıomusnuz.............
KK dakıelrdn farklı ama..Kk dakı tarıflerde cok hos sızede sorım dedım ama,

yafrucum ben zaten biliyom oryantaliii ama hep evde oyna oyna olmuyoo..
toplu halinde güzel oluyoo...
bide dünki gititigim misir oryantaliydi.. ben oynamayi cok seferimm..
gecen günde evde kolbasti oyndm kaydirigubbakcemile2
halay cekmeyde cok sefiyruuumm.. oynak balina gibiyim yaff hahahaahha
kaydirigubbakcemile2

♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza :roflol:

buna bayildim yaa:

♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman :roflol::roflol:

ben burdayım ama bi konu yokki üstünden gidelim hımmmm kaynanalrınızla aranız nasıl bakem

ben geldım.........kaynanamı bır kere gordum daha....ıyı gıbı bılmem..........cok rahat bı kadın.bana yılbasında kazak yollamısıtı ogluyla ...evlerıne gttgımdede.bana zorla sıgara ıcırdı yanında rahat olcekmişimm........ama tabı evlnmden anlasılmaz kımın ne oldugu

selam kızlar...nabersiniz....ben oldukça uyuşuk miskinim

üst kattakiler tadilat yapıyo evde bütün gün matkap sesi dinliyoruz...size bu satırları matkap sesi eşliğinde yazıyorum...ne romantik dimidelikafadulden

ay bide adet olucam bi tuhafım....öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…