Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sofı19 merhaba.............
özlem kızım delıı o dıyet deıl ıste..bılıncsız yapmıssın.........aç kalmak saglıklı kılo vermk dmk deıldır............az ve sık yıcen................bugn nette okudum........... sabah kahvaltısı gun ıcınde yenenlerın yakılmasında yardımcıymıs bılıomusnuz.???????????

allahtan verdigim kilolari geri almadim cünkü o bayilmadan sonra dikkat ettim zaten yediklerime.. zaten fazla yiyemiosun migden kücülüyor..
simdide hala dikkat ediyorum.. hernekadar arada bi cikolata yesemde bakiyorum yediklerime..öyle olmasa zatn aninda geri alirim. cünkü cabuk kilo alabilen bi vüct yapim var

cımcımeee lahana cayı aktarda satılıo cnm..hatta yakınız bız aldıgım yerı solım..balıkcılar carsısının bıraz ılersınde...cumartesı pazarının gırısıne gelmedn olan aktar var ordan aldım

özlem benımde verdıgım kıloyu koruyamama gıbı olumsuz bı ozellıgm var ama bu sefer verdıkten sora doktora gtcm nasıl korunuosa kılo anlat bana delırcm yoksa dıycem doktora.................

günaydın...
Nan hiç kimse yok yoksam evde yatıyonuzmu kalkın nan hadi yürüyüşe...
Bu sabah sıcak su içtim ıyy çok kötü yav...

selam kızlar bende geldim kaydirigubbakcemile2
bi tane daha bekarlar topiğimiz var ama arada buraya da uğramak isterim buyrunnnnnnnnn

hoşgeldın cnm......bır tane daha mı bekarlar topıgı var..o nerde?
pembe napım bu h sonu benmkı gelcktı haftaya kaldı..bugunde arkadasım geldı ondan once baya bı temızlıkle ugrastm evi cici yaptım zemuszemus ..yrnda kuzenımle arkadası gelck......
he bu arada ıkı cesıt tatlı yaptımmmm..... belkı usenmessem resımlerını çeker eklerm yrn...gercı topıkçe dıyetteyız..ama ben cıleklı tatlıdan bı dılım yedım (( uf napım olimmi yaaa..gıcık oluom gıcık gıcık gıcıkk........yesek yesek almask dımı

ALLAH kavustursun güzelimmm...oh tatlılarda eminimki çok güzellerdir o site işini gördümü peki..ye kıs ne olcak arada bi kendine ödüllendirmen gerek

o sıtelerden almadım tarıf oturup adam akıllı ıncelııcem onu....fıkır agacına baktım ogun daha cok takıldım fecı ona :)

günaydın kıscelerrrr hayırlı cumalar diliyorum hepinize Şeniz son iş gününde gününüz güzel geçmesi dileğiyle sekercim neden olmadı ki acep CADIARZU

ya olmadı bilmiyorummsenağlama bilgisayarımın masa üstüne çıktı ve pc yi her açışta bu programı çalıştırmak istiyomusunuz diye uyarı çıkıyo...buraya yapıştırdım ordam bi linki ama gözükmüyoo

boyum 1.62 kilo 57 oldu çokmu yaa kaç kilo vermeliyim...

bende 1.63üm 55 kiloyum...3kilo vermem lazım ama yokkk hiç kımıldamıyo kilommbenneyaptımki

kıslarr benimde cocaman göbeğim varr benimde onu eritmem lazım hep birlikte faaliyete geçsek azcık gaz versenizzkaydirigubbakcemile2

bendede göbek var...sabahları dümdüz akşama doğru kocaman oluyobenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…