HERKES OKUSUN LÜTFEN
Şimdi arkadaşlardan öğrendim. Bizde çalışan bir arkadaş var kaçgündür işe gelmiyordu. Bugün geldi. Hafta sonu köprü gişelerinden kız arkadaşı ile birlikte geçerken ufak bir çocuk ısrarla elinde bulunan ambalajı falan açılmamış sakızı okul masraflarım için satıyorum ihtiyacım var diyirek, kandırarak satmış. Bunlarda çiğnemişler. Kartal sapağına daha gelmeden arkadaşın gözleri kararmış kafasını dahi taşıyacak hali olmadan ancak sağ tarafa yanaşmış. Kız arkadaşı ile ikisi arabada sızmışlar. sonradan anlamışlar ki arkadan onları takip eden araba bunların arabasına geçmiş adamı arka koltuğa oturtmuş ve Başıbüyük ormanlarına götürmüş. Bütün paralarını arabanın bir çok parçasını ve en kötüsü kız arkadaşına tecavüz e dip gitmişler. Jandarma bunları bulduğunda hala sızmış duruyorlarmış. Kadın çıplak vaziyette. Ayıltmışlar. Jandarma bu gibi olayların son günlerde çoğaldığını ve yeni hırsızlık gasp ve tecavüz olaylarını bu şekilde işlediklerini bildirmişler. Görüyormusun dünyanın halini. Ağzımız açık kaldı. Arkadaşın kız arkadaşı bitmiş durumda. Ve adamları tabiki bulamıyorlar. Zaten hiçbirşey hatırlamıyorlar.
kızlar bunu herkesle paylaşmak istedim bana böyle bir mail geldi. Haberlerde de çıkmış sanırım. Gerçekmiş.
kıslar ya alakası yok ama bu ıtıbar puanları ne,kullanıcı panelını acınca goruyorum ve bazı msjlar cıkıo toıklerde yaptgm yorumlrdn felan
slm kızlar bahçede çayımı içip gelicem
Ben bunu internette haberlerde okumuştum çok üzüldüm.
özlem gördum seniiii cıcım yorumumu da yaptım............nasıl da gaza gelıp ekledın ama..pembe bende su album duzenleyı goremedım..kıslar benım mısafırım su anda yolda yaf ıngılteredn gelıo bunun aksanından inş. anlarım dua edın bana
cnm dıs tıcaret meslegımm ıngılızcem var tabıkı:) ama avrupa aksanı zorlayabılrı belkı bu işte yenıyım cunku 1 yıllık yanı yenı derken..bende gıdıcktm bı kısmet olmadı aslnda cesaret edmedım tek basıma.evlenıncede zor zannımcahepnze tsk ederm yorumlarinz icn. resimleri kaldirdimmm :jeyyar:
meryemm senin ingilizcen iyii`mi?? benim inglizce var ama cok iyi degil.. cat pat idare ediyom.. ben cok istiorumm ingiltereye gidp ögrenmeyii..ama bizmkler izn vermiyo..
ama benimki söz verdi evlenince gitcez bereber.. :))))
mermaid
geldim canım
cnm dıs tıcaret meslegımm ıngılızcem var tabıkı:) ama avrupa aksanı zorlayabılrı belkı bu işte yenıyım cunku 1 yıllık yanı yenı derken..bende gıdıcktm bı kısmet olmadı aslnda cesaret edmedım tek basıma.evlenıncede zor zannımca
hoşgeldın kararsız.............kızlar kararsz bolu da yasıo.yanı askımn memleketınde :)) o da booludan ıst a gelın geleckmıs ,2hafta sorada nısanı var...Bolulular topıgınden tanıstıkk ve burda agırlamak ıstedım :) hatta hep olmanı ısterız burda.ben yazmassm anlayınkı msıaıfrım geldııı
supurgelı cadı sesın cıkmıo emmeee senınde resımelrını beklıos hatta bende yrn yenı resımelr eklerım belkııı
kararsız senın dugun ne zmn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?