Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

tamam bekleyn bende eklim bariii..
faceden alicam... ama bende geri silicem.. oyzden bakin dedimmi hemen bakin
5 saniye süreniz var... hahahaha

Ben bunu internette haberlerde okumuştum çok üzüldüm.

kıslar ya alakası yok ama bu ıtıbar puanları ne,kullanıcı panelını acınca goruyorum ve bazı msjlar cıkıo toıklerde yaptgm yorumlrdn felan

bende bilmiyorum merak da ediyorum :)

slm kızlar bahçede çayımı içip gelicem

ohhh afiyet olsun. bahçede çay içiyon. biz ofiste sürünekk.

Ben bunu internette haberlerde okumuştum çok üzüldüm.

evet allah kimseye vermesin...

özlem gördum seniiii cıcım yorumumu da yaptım............nasıl da gaza gelıp ekledın ama..pembe bende su album duzenleyı goremedım..kıslar benım mısafırım su anda yolda yaf ıngılteredn gelıo bunun aksanından inş. anlarım dua edın bana

hepnze tsk ederm yorumlarinz icn. resimleri kaldirdimmm :jeyyar:

meryemm senin ingilizcen iyii`mi?? benim inglizce var ama cok iyi degil.. cat pat idare ediyom.. ben cok istiorumm ingiltereye gidp ögrenmeyii..ama bizmkler izn vermiyo..
ama benimki söz verdi evlenince gitcez bereber.. :))))

tatlım kendi albümünü sec resimlerin geliyo ya karsına orda sag üst köşede resim düzenle albüm düzenle var albüm düzenleyi secip ordan ayarları değiştirebilirsin

cnm dıs tıcaret meslegımm ıngılızcem var tabıkı:) ama avrupa aksanı zorlayabılrı belkı bu işte yenıyım cunku 1 yıllık yanı yenı derken..bende gıdıcktm bı kısmet olmadı aslnda cesaret edmedım tek basıma.evlenıncede zor zannımca

mermaid

geldim canım

hoşgeldın kararsız.............kızlar kararsz bolu da yasıo.yanı askımn memleketınde :)) o da booludan ıst a gelın geleckmıs ,2hafta sorada nısanı var...Bolulular topıgınden tanıstıkk ve burda agırlamak ıstedım :) hatta hep olmanı ısterız burda.ben yazmassm anlayınkı msıaıfrım geldııı

canım benim olurum tabii nedemek kaydirigubbakcemile5

supurgelı cadı sesın cıkmıo emmeee senınde resımelrını beklıos hatta bende yrn yenı resımelr eklerım belkııı
kararsız senın dugun ne zmn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…