Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

canikom kendine yanlis arkadas secmissin.. bence sen böyle bir kizla birdaha muhattap olma, sagi solu belli degil.. dengesiz galiba..

seninkine gelince, bence biraz zaman ver ikinizede..
bak sana bisi anlatim simdi.. benim basima gelen bir olay:

benimde 4.5 sene öncesine kadar cok sevdigim bir arkadasim vardii.. en iyi arkadsim oydu..herseyimi biliyodu.. her allahin günü yanimdaydi yani en samimi arkadasim hatta dostum dedigim biriydii.. neyse ben benimkiyle bir araya gelmeye basladim.. ve bunu dogal olarakda herzamanki yaptigim gibi (herseyimi anlatiyodum ya ona) gittim bunuda söyledim. onunda sevinecegini düsünerekten.. neyse bu sevinmis gbi yapti ama yüzündeki ifade benim pek hosuma gitmedii.. bu arkadasimin abiside güüya benimkini taniomus..(benimkine sordugumdada, O cocukla benim isim olmaz, onun isi gücü pislik) demisti bana, hakkattende öyle yani bende cünkü taniyorum.. ve mahallediki herkesde biliyo (cünkü kendisi suan hapisde) neyse iste bu benim arkadasm aradan 3-4 gectikten sooora biraz biraz kendini göstermeye basladii..benim salakligimki anlamamak icin direniodum adeta..okdar salakdimki kalktim erkek arkadasima, ozamanlar yeni cikmaya baslamistik, demistimki gel Kiz arkadasimi isyerinden alalim (cünkü beni arayip moralinin cok bozuk oldugunu söylemisti) neyse iste biz bu kizi gittik isyerinden aldik..bide uzakdida.. benimkinnde garibim benzin parasida fazla yokdu..ama ben ozamanlar ARKADSIM ya ona daha cok deger veriyordum ve benimkini hic gibi görüyordum...(bide hemen sunuda söyliyim, sinirlendim cünkü, benim bu arkadsm arabaya bindi bende onunla birlikte arka koltukda oturdm yanliz kalmasn diye.. buda üzerine elbise giymis mini kisa bi elbise..ilk basta fark etmedim ama soora bi baktimki kiz yigilmis koltuga bacaklar ortada etegi acildikca aciliyo ve arkadsm hic orali olmuo, aklina bile gelmiyoki üzerini örtmek, cünkü bi yabancinin arabsindasin dimi ayip denen bisi var) neyse onada bisi demedim bide benimkini dikiz aynasndan izleidm hatta bakiomu diye ama cok sükür benim askm gözünü bile kaydirmadi.. oyüzdende güvenim artti zatn ona karsi :asigim:
neyse iste benim bu arkadasim aradan bi 2-3 ay daha gectikten soora benimkinn hakkinda bana abuk subuk seyler söylemeye basladi ve benim salaklimdan kaynaklanan bisi yine gittim benimkiyle tartistim sirf bu kiz yüznden.. hatta ayrlmak istedim.. cok aci cektim cok basim agridi cok kötü günler gecirdim.. sonuc ne biliyormusunuz?

ARKADAS DIYE GÖRDÜGÜM KIZ KÜCÜK BIR NEDENLE BENimle TARTISTI BENIMDE BEYNIME DANKK EDINCE BENDE ARTIK ONUNLA GÖRÜSMEMEYE KARAR VERDIM VE YANIMDA OLAN TEK KISI OLAN SUAN BENIM ASKIM,... ARTIK O BENIM EN IYI DOSTUM.. BUNU ANLADIM
OYÜZDEN ARTIK ARKADAS ORTAMINA GÜVENMIORUM..SEVGILIM BENIM HAYATTA GÜVENDIGIM (ANNEMDEN SONRA) TEK KISI!!!

oyzden KELEBEGIM sana dicem suki.. böyle insanlar ÿüznden sakin haaa baskalarini da kendinide üzme..DEGMEZ

Son düzenleme:
canım ne sıtıyo bılıomusnz...serın bır acık ortamda pıknık alanı olabılrı,hamamda uyumak ve sallanamkkkkkkkkkkkkkk

lemm seninde canin hep piknige gitmek istiyo...
sen disarda kalsana hic eve gitme aslinda..
yemegini fln disarda cayirin üstnde ye.. kaydirigubbakcemile3

nan ozlem ne zmn dedım dısarı gtmek istıyorum dıye...valla masa bası ıs cok sıkıcı......ben 3 dönem ücretli öğretmenlık yaptım bılıomsunuzzzzzzzzz a.s devlet okulunda sınıf ogretmenlıği.....cok eglencelıydı...hareket aktıvıte hersey vardı yanıııı

:a015: kıslar bugun sizinle olamıcam beni mazur görün belki arada bi gelirim ama yazamam inanın cok moralim bozuk

ay pembecim yaa üzüldüm valla...
Sıkma canını bi iş gider diğeri gelir, şu kk'da sorsan kaç kişi yıllarca bi işte çalışmıştırki...

pembişşşşşşşşş bak cokta kotu deıl dedın durumum,yanı en azından aılen var sana destekcı ya onlar da olmasyadı,ya da cok cok muhtaç olsaydınız?

kelebek sen dedin fitneyi verdi bikere diye. fitneye kanma. ama gözünüde açık tutmakta yarar var herzaman için.

özlem yazdıklarını okudum ve üzüldüm. insanın hayatında bir iki tane sırdaşı, dostu olmalı. inşallah yaşadığını yaşamam. kötü bir durum.

mermaid benimde canım piknik istiyo, sallanmak istiyo, deniz istiyo... inşallah cumartesi günü gidicez biz. hem doğum gününü kutlucam, hemde denize gireriz belki...

pembiş canını sıkma ya lütfen. sonradan bi bakıcaksın Allah sana ne güzel kapılar açmış. Tabiki özlem'e de. Mermaidin dediği gibi durumun çok kötü değil. Umudunu kaybetme hiç bizaman. Bi bakmışsın yeni bir iş, yeni güzel arkadaşlıklar... yeniden güzel bi çevre... bunları düşün boşver...

of anasını ne zor işler yarebbim...
Valla kelebekcim sen bilirsin ama yinede dikkatli ol derim sonunda sen üzülme...

sağol canım benim:çok üzgünüm: inan çok üzüldüm ama şuan başım nası ağrıyo bilseniz

vallahi cnm bende anlamadım yaa...baştan kendisi gösterdi bana resmini fln ben istemedim hatta o zaman sevgilimden yeni ayrılmıştım çünkü...snra msnini verdi bana sevgilisi varmış zaten dedi..bende normalde yapmam hiç böle ama o an ii dedim ark.olarak görüşürüz fln...ki öle oldu zaten baştan hep....ne o nede ben öle yaklaşmadık sonradan hoşlanma oldu aramızda....bunu bile nası dedi biliyomusunuz...güya ben görmüşüm hoşlankışım istemişim.....:1shok: ya dedim sen ne diyosun??ben sana istemem demedimmi baştan dedim...gitmiş ona demiş bi ark var senden hoşlandı diye bide...ya diyorum ya çok denegesiz ve yalancı....benden bişi istiyo değil bence tamamen kendi dengesiliği...zaten benimkide dedi o ortalık karıştırmaya bayılır onu ben bilirm fln diye...ama tabi şimdi onada sonsuz güveniyo değilim...kafamda soru işaretleri oluştu...beni cepte tuttuğuna bende inanmıyorum...ama yarın bigün aldatılırmıyım endişesi taşımıyoda değilim:çok üzgünüm:

evet canım hele bi gelsin bakalım yaa off...saol cnm benim:1hug:

doğrudur canım valla...üzüldüm senin adına...ama bi yandanda svindim...kurtulmuşsun öle birinden...ben aslında kötü niyetli olduğunuda düşünmüyorum pek onun ama neden böle kırdı üzdü beni onuda anlamıyorum...neden dengesiz konuştu...baştan başka sonradan başka....bende görüşmiycem onla karar aldım çünkü canımı yakıyo.....
ben kimseye güvenemiyorum artık...hep yıkılmaktan yoruldummafoldumben

:a015: kıslar bugun sizinle olamıcam beni mazur görün belki arada bi gelirim ama yazamam inanın cok moralim bozuk

noldu sana canımmm...sen rahatına bak kıyamam:1hug:

cok şükür arkadslar saglıgım saglıgımız ailelerimiz yanımızda gerçekten cok tesekkürler arkadaslar herkes ii aksamlar yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…