- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
gülpembe yukarıya bakıyorum sarısın aşağıya geliyorum yeşil... :))
kıslaarrrr sevgilileriniz size nasıl evlenme teklifinde bulunsunnn
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
yemeğimi yedim geldim...
hosbulduk sızde hosgeldınız a.s
ben evlenme teklifini aldım. arabanın içinde denize karşı nescafelerimizi içerken birden benimle evlenirmisin dedi opuyorumnanaktan
ben cevap veremedim ozaman hiç beklemediğim bi andı birde yeni sayılırdık...
aradan 15 - 20 dakika geçtikten sonra bu teklif sayılmadı zaten böle değildi aklımdaki daha başkaydı ama onuda yapıcam dedi... merakla bekliyorum bakalım unutmazsa :kedi:
bende evlenmek teklifi aldım ama istediğim kişiden olmayınca ne anlamı varki...
Zaten salakça bir teklifti...
hmmmm.evlenme teklıfıııı,ya ben evlenme teklıfı almadım ama,evımıze şunu koyarız bunu alırız duğunumuzu şöyle yaparız ,nişan şu zmn olur gıbı konusmalar geçıyodu kii hala öyle de...bır keresınde sen bana evlenme teklıfı etmedınkı ama dedım,yıne evle ılgılı bıse derken,,evlenmek ıstemesen senle işim ne bu planalrı nıye yapalım demiştii,bnde bu istegınden emın oldugumu ama böle bı usül oldugunu hatırlatmıstımmmm....aramzdakı samımıyete dayanark bu saatten sora bı teklıf beklemıyorum cunku teklıfı o etmıs bende kabul etmısım gıbı aramzdakı ilişki.....yanı şu an bana teklıfı etse bileheyecanlanmam..çünkü o heyecan karsındakı ınsanın senınle evlenmek ısteyıp ıstemedıgınden emın olmadn once our bence kii öyle..e biz nişanlı gıbıyız yanı...ya bı an dusundumde kıslar bana emre evlenme teklıfı etse şimdi çok komık olurdu,sankı herseyın başındaymısız gıbı kaydirigubbakcemile3
Banada yıllar önce bir hayranım paket için selpak göndermişti...
Selpakları tek tek çıkarıp "esram benimle evlenirmisin" yazmış tekrar pakete koymuş ve kapının önüne bırakmış bunuda benden önce annem görmüş bana söylemeden cebine koymuş bizde tesadüfen ablamla annemin cebinde gördük...Ortaya çıkmadı cesaretsizmiş yada annemim hışmına uğradı yani sonuç itibariyle yine hüsranı ben yaşadım((
:teytey: ben bugün ögle yemeginde muesliii yedim cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?