neyde mesela,,,,
kıyafette benımkı cıcılı bıcılı sevıo,bense daha kadınsı ve seksı,ferhunde tarzıyım ben yanı gomleklerım felan ole sevıom,,,o da daha cokk spor :S
joyturk dınlıorm ben netten,o da slow ama gusel cıkıo sarkılar,,,,,,,,,,,,,cımcıme sana takılmk ıstıyorum canım sıkılıo :)
uyuz musun kzım sennnnnnnnnnnnnn
hihoyyyt[/QUOT
kaydirigubbakcemile3
Kararsız se ne iş yapıyon...
Bu arada Bolu ve Düzceyi çok severim yaa tam stres atılacak yerler valla...
Süper kır düğünü olur oralarda...
nbr kararsız (hemso)ufff sıkıntıdan patladım daha 6 olmasına 3 saat var(((((((((
tmm sana ozmn kral fm ı tavsıye edıyorumkızım delü etme beni getirtme oraya Şeniz
nan joyla slovda (adı üstünde) hep slov parçalar çalıyo ben hareketlenmek istiyorum
sana ne ya ne ıs yapıosa yapıo zemuszemus alkisalkisalkis ben de sevıyorum ama boluyu,düzce hamam gıbı oluo yazınKararsız se ne iş yapıyon...
Bu arada Bolu ve Düzceyi çok severim yaa tam stres atılacak yerler valla...
Süper kır düğünü olur oralarda...
bak kızım hava mı atıon bıze ıstedıgım sf olusutrabılıyorum dıye :umursamaz: hayret bişiben gnctrkcll'li oldugum için orda bi sayfam var istediğim müziği olusturabiliommm kaydirigubbakcemile2
nbr kararsız (hemso)?
su an ıtıbarı ıle 2 saat 20 dk var
yaşasın sonunda :lepi:
tatlım netde varmı bilmiyorum birkaç isim verim sana bolu dan bak bakalım netden bi
"bizim çiftlik" "kuzune ocak başı" "yeşil ev" göl bir resturanvar ama adını bilmiyorum, abant da otel de yapabilirsin göle karşı resturantda var, termal otel var ama bahçesinde yapılıyormu düğün pek emin değilim aklıma gelenler bunlar canım
nbr kararsız (hemso)?
su an ıtıbarı ıle 2 saat 20 dk var
yaşasın sonunda :lepi:
tatlım netde varmı bilmiyorum birkaç isim verim sana bolu dan bak bakalım netden bi
"bizim çiftlik" "kuzune ocak başı" "yeşil ev" göl bir resturanvar ama adını bilmiyorum, abant da otel de yapabilirsin göle karşı resturantda var, termal otel var ama bahçesinde yapılıyormu düğün pek emin değilim aklıma gelenler bunlar canım
saol cnm hemen bakımmm
nan meryem sen Düzceyemi gitcen...
Gelirim valla gezeim oraları yav bilmiyom neden ama çok sevdim oraları sankim beni çekiyo, gerçi oradan da istediler ama annem vermedi şimdi ne güzel bağ, bahçe, fındıkların içinde stres atacaktım :)))
yok kıs duzce deıl Bolu 'ya gelin gıtcem hayırlısıysa,,,evet yemyeşil gusel yerler..ama duzcede akrabalrı var bı ayakalrı orda..bak ne dıcem...abımn esıını düzceden aldık bız bundn 10 yıl once,oraya sık sık gıderdık gelın alcz ya,sınır olrudum duzceye hıc sevmezdm gıder gtmez babama ne zmn gıdıcez ıst a derdim.....ama şimdiiiiiiii o tarafa gtmeye tmm dıom :sinifsinif:
Pembee bende gnctrkcll'liyim ama hiç çakmam öle şeylerden hatta kampüsseliyim arkadaşlarla 10 dk 1 kont konuşuyos :lepi:
hadi be nasıl oldu şimdi daha düne kadar 10dk 1 kont. konuştum yaa
kıslarrrr yarın iş görüşmesine gidicem kaydirigubbakcemile2 öğleden sonra görüşmem var
kıslarrrr yarın iş görüşmesine gidicem kaydirigubbakcemile2 öğleden sonra görüşmem var
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?