Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

joyturk dınlıorm ben netten,o da slow ama gusel cıkıo sarkılar,,,,,,,,,,,,,cımcıme sana takılmk ıstıyorum canım sıkılıo :)
uyuz musun kzım sennnnnnnnnnnnnn
hihoyyyt

neyde mesela,,,,
kıyafette benımkı cıcılı bıcılı sevıo,bense daha kadınsı ve seksı,ferhunde tarzıyım ben yanı gomleklerım felan ole sevıom,,,o da daha cokk spor :S

mobilyalarda =)) valla kıyafatte ben spor seviyorum o klasik =))
gerçi o herşeyde klasik...

joyturk dınlıorm ben netten,o da slow ama gusel cıkıo sarkılar,,,,,,,,,,,,,cımcıme sana takılmk ıstıyorum canım sıkılıo :)
uyuz musun kzım sennnnnnnnnnnnnn
hihoyyyt[/QUOT

kaydirigubbakcemile3

Kararsız se ne iş yapıyon...
Bu arada Bolu ve Düzceyi çok severim yaa tam stres atılacak yerler valla...
Süper kır düğünü olur oralarda...

ben gnctrkcll'li oldugum için orda bi sayfam var istediğim müziği olusturabiliommm kaydirigubbakcemile2

tatlım özel ir şirketde ticaret yetkilisiyim ve tatil modundayım, dediğin gibi güzel kır düğünü yapacak mekanlar var hiç olmadı göller var git gölün kıyına düzenle istediğin gibi yap düğünü gelin almalarda cıkılıyor zaten güle bir fasıl oynayıp geri dönüyorlar kaydirigubbakcemile2

ufff sıkıntıdan patladım daha 6 olmasına 3 saat var (((((((((
nbr kararsız (hemso) ?
su an ıtıbarı ıle 2 saat 20 dk var
kızım delü etme beni getirtme oraya Şeniz
nan joyla slovda (adı üstünde) hep slov parçalar çalıyo ben hareketlenmek istiyorum
tmm sana ozmn kral fm ı tavsıye edıyorum

sana ne ya ne ıs yapıosa yapıo zemuszemus alkisalkisalkis ben de sevıyorum ama boluyu,düzce hamam gıbı oluo yazın lmaz: nan sevıosan orayı bana gelırsn ozmn...kır dugunu mekanıı bakabılcegım yer varmı netten KARARSIZZZZZZZZZZZZZ

ben gnctrkcll'li oldugum için orda bi sayfam var istediğim müziği olusturabiliommm kaydirigubbakcemile2
bak kızım hava mı atıon bıze ıstedıgım sf olusutrabılıyorum dıye :umursamaz: hayret bişi

nan meryem sen Düzceyemi gitcen...
Gelirim valla gezeim oraları yav bilmiyom neden ama çok sevdim oraları sankim beni çekiyo, gerçi oradan da istediler ama annem vermedi şimdi ne güzel bağ, bahçe, fındıkların içinde stres atacaktım :)))

Pembee bende gnctrkcll'liyim ama hiç çakmam öle şeylerden hatta kampüsseliyim arkadaşlarla 10 dk 1 kont konuşuyos :lepi:

sayfaya giriyorsun üye oluyon orda profilini olusturdunmu rahatcana dinleyebilion...artık 10 dakkası 1 knt konusma bitti değiştirdiler tarifeyi :umursamaz:

kıslarrrr yarın iş görüşmesine gidicem kaydirigubbakcemile2 öğleden sonra görüşmem var

evet gulpmbe ıns ıı bı sonuc alırsın kuşummmmmmmmmmmmm,,,,cımcıme sen uyu bebişimmmm turkcel sizi yıyo :lepi:
takılıyorum ya kızmıosun demııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…