Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Günaydın şekerler nan uyuyomusunuz yoksa...
Oh yaa haftasonu ne güzel bişey yav, bugün karşıya gidiyorum ablama pazartesi görüşürük artık...

Ben de bekarım; çünkü hala okuyorum ve o prens bana rastlamadı daha.. senağlama ama en azında nyalnız değilim sitede.. yerimseniben

kıslar nasılsınızzzz..ben cok kötüyüm nikahtan geliyom komsunun kızının nikahı vardı...salona erken gittim bi nikah izledim çiftin nikahları kıyıldı cocuk kızın duvagını kaldırdı kızı bi öptü bi sarıldı içim okadar acıdıki basladım aglamaya cok kötü oldumsenağlama

Ayy, kim olsa öyle olurdu canım.. Ben olsam belki de yerlere yapışırdım..:Öyle törenler beni iyce bunalıma sokuyor..

Ahh, ahh... nerde bu yakışıklı damat adayları bilmiyorum ki.. :uhm:

Ayy, kim olsa öyle olurdu canım.. Ben olsam belki de yerlere yapışırdım..:Öyle törenler beni iyce bunalıma sokuyor..

Ahh, ahh... nerde bu yakışıklı damat adayları bilmiyorum ki.. :uhm:

osgeldin aramıza neden hala bekarsın? bugun tam 8 tane nikah izledim ve iyice bunalım oldum mafoldumben sarılmalar öpmeler ALLAH hepsiciğini mutlu etsin:Saruboceq:

slm kızlar bende bu topiği yeni gördüm bir bekar olarak hemen aranıza katılıyım muhabbet edelim dedim nasılsınız

günaydın kıslarr nasılsınızzzz yeni gelen arkadaslar osgelmissinizzz yeni bir hafta yeni bir gün herkese hayırlı işler

Günaydın hatunlarrrrrr hepinizeee,kocaman kocamann öpücükler yolluyorum sizlereee ........ ben h sonları out of KK yım bılıyosunuz :))) o yuzdn gıremedm hele bu hafta sonunu ne sız sorun ne ben dıım .programalrım varken bır suru ustune benmkıde sürpriz yaptı ben şokk tabii...sevınmedm çok valla,,çünkü ona da zmn ayırayım derken bu sbh uyandıgımda üstümden sankı kamyon geçmiş gıbı hıssettım.koşturmacayla gectı hep çünkü...
ee sız neler yaptınız? pembiş demek nikaha gittin,,,ya bende nikhalarda kötü oluom ama aglayacak kadar olmuyom beee,,sen bır de görmuosun ya senınkını uzun zmndr bır de gurbette onun etkısı çoktur cnm...inşşş o mutlu gunlerımız en yakın zmndadır,üzülme o kdrrrr :teselli:

slm kızlar

yeni arkadaşlar hoşgeldi aramıza

cumartesi bi boşlukta uğradım ama kimsecikler yoktu
bugün canlanır topic sanırım :)

yorgunum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…