Bekaret bukadar önemli

dedimolabilir

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
9
0
1
22
Merhabalar rasgele siteye rastladım ve siz ablalarımla danışmak istiyorum.23 yaşındayım.
2 sene önce görücü usulü nişanlandım , ilk başta çok iyi gibiydi. Sonra kısıtlamalar ve hakaretler daha niceleri. Onu sevmediğimi söyleyip duruyordu. Aynı gün imam nikahımı da yapmışlardı( bunuda çok kullanıyordu)Ve bana cinselligi kullanmam için hep açık kapı aralamaya çalışıyordu. Sevseydin şöyle yapardın böyle yapardın diye değer kıymet vermiyorsun bana deyip sürekli beynimi kemiriyor du.baktim olmuyor ,bende beraber oldum herşey daha güzelleşir diye.hersey tepe taklak oldu. Videoya almış yarın öbür gün bana karşı kullanmak için . Ben telefonunda yakalayınca da binbir bahane üretip kötü niyetle tutmadigini soyledi. Artık sonraki süreçlerde kole efendim ilişkisi yaşamaya başladık. Hergün eften püften kavga çıkarıyordu hep eziyordu . Kimseyede diyemiyordum korkudan. Velhasıl bir sürü kötülük yapti bende aileme herşeyi anlattım , ya olurum yada bu Nisan atilacak diye . Beraber olduğumuzu da söyledim. Sonra köpek gibi pişmanım vs dedi ben onun ne olduğunu biliyordum bana işlemedi sahte gozyaslari.

Ve yeni biriyle tanıştım. Boşanmış, içime çok sinen biriydi ilk defa böyle bir his uyanmıştı içimde.

Bence basımdan böyle birşeyin geçtiğini anlattım .
Bir hafta konuştuk ardından bana dedi ki ben Sanada kendime de iskence edemem , bu durumu kabullenemiyorum dedi. Bende Okadar üzüldüm ki.

Demem o ki boşanmış bir erkek bile kabul etmiyor beni , Okadar kötü hissediyorum ki. Napmaliyim tavsiyeleriniz önemli

En iyi cevap
Önemli değil.
Önem veren bu nedenle sorun yaşatanla olacaksa da olmasın zaten.
İlla hayatınızda erkek olması gerekmiyor. Kötü hissettirecek biri olacağına olmasın zaten.
Çok sıktı bu ara bu konular burada ya aynı yazı tipi vıcık vıcık
Önemli değil.
İlla hayatınızda erkek olması gerekmiyor. Kötü hissettirecek biri olacağına olmasın zaten.
Çok sıktı bu ara bu konular burada ya aynı yazı tipi vıcık vıcık

En iyi cevap
çok saçma ya sonuçta kendiside bakir değil ki sizde herşeyi aileniz dahi öğrenmiş ama bence o bunu değilde sizin videoya alınmanızı dert etmiş olabilir ve daha sonra ortaya çıkarsa sorun yaşar diye mi korktu acaba diye aklıma gelmedi değil

Bak bak paşaya bak! seni bakire değilsin diye istemiyor kendiside bakir değil.
Bu şımarıklıklık hakkını siz veriyorsunuz onlara. Hiç evlenmemiş dini açıdan kendini sakınan adamı anlarım ama böyle adamlara (bakirlik derdi olamayan istediği gibi yaşayan adamlara) niye dürüstlük yarışına giriyorsunuz?
Sana uymuyor mu lafları belli eder zaten o zaman şutlarsın niye bir kusurmuş gibi söylüyorsun.

Önemli değil.

Ben videoyu merak ettim. Onun disinda hem ilki, hem ikinci adam al birini vur otekine. Senlik bi durum yok ortada hic bosuna uzme kendini. Evet noldu o video, su an nerde ve sikayet ettin mi savciliga bu durumu?

Kendime denk görmesem onu yanaşmazdım bu tarz bir duruma inanın

o serefsiz adiye ben senin boşanmış olduğunu kabul ediyorum da sen kimsin diyemedin mi ? eski nışanlınla olan olaya girmiyorum bile !

Yaşın çok genç nerdeyse aynı yaştayız sanırım ailen gereği erken nişanlanmışsın. Çok üzücü ve ağır bir olay geçirmişsin resmen tehdit ve tacize uğramışsın. Biriyle konuşmanın ilk haftasında bunu paylaşman senin açından zarar verici, bir travmanı paylaşmak olmuş. Bu kadar derin konuları bu kadar erken açma sebebin sır sakladığını hissetmemek olabilir, yazdıklarından olay hakkında ne kadar suçlu hissettiğin anlaşılıyor zaten ama bu olayın senin için bir travma olduğunun farkına var. Sevgi biraz zaman gerektirir, seven insan da seni geçmişinden ve geleceğinden kıskanır ama bunun senin elinde olmadığını bildiği için, ve senin mutluluğun onda her şeyin önünde olduğu için bunu elinden geldiğince senden gizli yaşar. Seni suçlu hissettirmek en son niyetidir çünkü bu onu da üzer, hele bunu duyup seni bırakıyorsa o seni sevmiyordur. İnan allah senin için en doğru kişileri karşına çıkarır ve belki de böylelikle seni gerçek sevmeyen kişilerden uzak olacaksın.
Her ne olursa olsun sen en değerlisin kendini sev.

Kişinin rızası olmadan görüntüsünü çekmek suç zaten. İlki bildiğin suçlu, ahlaksız bir adam. İkinci de bakire istiyormuş. Olabilir, herkesin kriteri var. Sizin de vardır eminim ki. Bu devirde bekareti bu kadar önemseyen duymadım. Emin olun daha düzgünleri çıkacak karşınıza.

Bu akşam aldığım en güzel nasihat çok teşekkür ederim Okadar iyi geldi ki. İnanın buna rağmen bazen insan kendimi kanıtlama çabasına giriyor. Bazen hiç sevilmeyeceğimi düşünüyorum. Evlilik marifet değil ama insan bazen o hissi asamiyor. Bazen değer görmek istiyor bazı şeylere rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…