- 8 Eylül 2025
- 9
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi dedimolabilir
-
Çok teşekkür ederim bazen o kıymetsiz hissi insanı yoruyor. Sadece benim dar penceremden dolayı onu anladımKişinin rızası olmadan görüntüsünü çekmek suç zaten. İlki bildiğin suçlu, ahlaksız bir adam. İkinci de bakire istiyormuş. Olabilir, herkesin kriteri var. Sizin de vardır eminim ki. Bu devirde bekareti bu kadar önemseyen duymadım. Emin olun daha düzgünleri çıkacak karşınıza.
Ailemde gizlenmesi taraftarı. Ama ben değilim çünkü ben saklayamam. Yarın öbür gün ister istemez sorun olur. Önemsemeyen erkek varmı sanmıyorum inan. Sanki nesil geçtikçe daha çok önemseniyorBen birine cinsel geçmişin anlatılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Eğer muhafazakar değilse zaten bakir erkek belli bir yaştan sonra zor.
Hele bir de boşanmış erkeğin bakire araması tümden komedi.
Kimseye bekaret borcunuz yok.
Şikayetçi oldum zaten fakat yurtdışına kaçtı yaptığı şeyler ogrenilince. Fakat nafile.Suçlusunuz çünkü bu erkeklerin g*tünü kaldırıyorsunuz. Allah için cevabını veremediniz mi densizin. Kendilerini nimetten sayıyorlar. Kendi boşanmış, bakire kız istiyor bak bak. Ben böyle erkeklerin sapık ve pis zihniyetli olduğunu düşünüyorum.
Nerde yaşıyorsunuz, küçük bir şehirde misiniz? Üst üste bu kadar şanssızlık yaşamanıza üzüldüm. Nişanlınızla ilişki yaşamışsınız, bunda asla anormal bir şey yok. Siz daha önce ilişki yaşamanızı bir eksiklik olarak görürseniz karşınıza da hep öyle düşünen geri kafalılar çıkar, kendiniz demişsiniz boşandığı için kendime denk gördüm diye.
Görüntülerinizi alan adama ne oldu, aileniz ne tepki verdi? Yaptığı suç, hiçbir şey demedi mi aileniz
Şuanki kafayla öyle birinin kafasını koparırdım sanırım. Ama o zamanki ben kedi gibi otur deyince otur kalk deyince kalkÜnlü bir site burası rastgele görmüş olamazsıniz .Keşke daha önce gorseydiniz belki faydası olurdu .Bence sizin kendinize değer vermenizde sıkıntı var .O demiş sevsen herşeyi yapardın bu demiş böyle istemem.Siz ne diyorsunuz ? Biraz bu işleri birakıp iş güç hobi kişisel gelişim ruhu dinlendirme dua müzik kitap kendine vakit ayırma iyi gelirdi .
Canim benim çok mutlu ettin seni çok iyi anlıyorum. Maalesef senin için karşına sevileceğin bir ilişki çıkacak ya da çıkmayacak diyemem. Ama elinden inandığın neyse dua etmek gelir diyebilirim. Belki bu kişi seneler sonra çıkacak, ettiğin duayla sana o sabır verilir, seneler sonra çıkmasının sebebi olan aradaki şeylere odaklanma ferahlığı verilir. Hiç sevilmeyeceğini düşünüp bunu kabul etmeye çalışma. Ne olacağını bilmediğini kabul etmeye çalışıp yaradana sığınBu akşam aldığım en güzel nasihat çok teşekkür ederim Okadar iyi geldi ki. İnanın buna rağmen bazen insan kendimi kanıtlama çabasına giriyor. Bazen hiç sevilmeyeceğimi düşünüyorum. Evlilik marifet değil ama insan bazen o hissi asamiyor. Bazen değer görmek istiyor bazı şeylere rağmen
Katılıyorum, kendinize değer vermezseniz kimse kıymet vermez, elin adamının çenesi dursun diye birlikte olunmaz, hele de hakaret eden biriyle düzelir her şey güzelleşir belki diye hiç beraber olunmaz, daha hakaret etmeye kısıtlamaya başladığı zaman yüzük atılır, hakaret eden adam birlikte olunca güzelleşmez çünkü, aksine daha da çirkinleşir öyle de olmuş zaten.Bence sizin kendinize değer vermenizde sıkıntı var .O demiş sevsen herşeyi yapardın bu demiş böyle istemem.Siz ne diyorsunuz ?
Üfff defolsun gitsin ya evlenmiş boşanmış kart zampara sende bir dahakine böyle yeşilçam filmi gibi anlatma dünyanın en mükemmel erkeği bile bir şeyin altında ezildiğini görsün kullanır kimseye açıklama yapmana gerek bile yok böyle oldu şöyle oldu gereksizMerhabalar rasgele siteye rastladım ve siz ablalarımla danışmak istiyorum.23 yaşındayım.
2 sene önce görücü usulü nişanlandım , ilk başta çok iyi gibiydi. Sonra kısıtlamalar ve hakaretler daha niceleri. Onu sevmediğimi söyleyip duruyordu. Aynı gün imam nikahımı da yapmışlardı( bunuda çok kullanıyordu)Ve bana cinselligi kullanmam için hep açık kapı aralamaya çalışıyordu. Sevseydin şöyle yapardın böyle yapardın diye değer kıymet vermiyorsun bana deyip sürekli beynimi kemiriyor du.baktim olmuyor ,bende beraber oldum herşey daha güzelleşir diye.hersey tepe taklak oldu. Videoya almış yarın öbür gün bana karşı kullanmak için . Ben telefonunda yakalayınca da binbir bahane üretip kötü niyetle tutmadigini soyledi. Artık sonraki süreçlerde kole efendim ilişkisi yaşamaya başladık. Hergün eften püften kavga çıkarıyordu hep eziyordu . Kimseyede diyemiyordum korkudan. Velhasıl bir sürü kötülük yapti bende aileme herşeyi anlattım , ya olurum yada bu Nisan atilacak diye . Beraber olduğumuzu da söyledim. Sonra köpek gibi pişmanım vs dedi ben onun ne olduğunu biliyordum bana işlemedi sahte gozyaslari.
Ve yeni biriyle tanıştım. Boşanmış, içime çok sinen biriydi ilk defa böyle bir his uyanmıştı içimde.
Bence basımdan böyle birşeyin geçtiğini anlattım .
Bir hafta konuştuk ardından bana dedi ki ben Sanada kendime de iskence edemem , bu durumu kabullenemiyorum dedi. Bende Okadar üzüldüm ki.
Demem o ki boşanmış bir erkek bile kabul etmiyor beni , Okadar kötü hissediyorum ki. Napmaliyim tavsiyeleriniz önemli
Var böyle tipler ya. 42 yaşında olup 18 sene evli kalmış boşanmış adamın ben bakire kız hak etmiyor muyum ne demek benim yaş grubum da bakire yok dediğini duydu bu kulaklarHele hele kendi boşanmış sana olmaz diyor nedir bu ya
Bu korkunç çevreden uzaklaşın.Merhabalar rasgele siteye rastladım ve siz ablalarımla danışmak istiyorum.23 yaşındayım.
2 sene önce görücü usulü nişanlandım , ilk başta çok iyi gibiydi. Sonra kısıtlamalar ve hakaretler daha niceleri. Onu sevmediğimi söyleyip duruyordu. Aynı gün imam nikahımı da yapmışlardı( bunuda çok kullanıyordu)Ve bana cinselligi kullanmam için hep açık kapı aralamaya çalışıyordu. Sevseydin şöyle yapardın böyle yapardın diye değer kıymet vermiyorsun bana deyip sürekli beynimi kemiriyor du.baktim olmuyor ,bende beraber oldum herşey daha güzelleşir diye.hersey tepe taklak oldu. Videoya almış yarın öbür gün bana karşı kullanmak için . Ben telefonunda yakalayınca da binbir bahane üretip kötü niyetle tutmadigini soyledi. Artık sonraki süreçlerde kole efendim ilişkisi yaşamaya başladık. Hergün eften püften kavga çıkarıyordu hep eziyordu . Kimseyede diyemiyordum korkudan. Velhasıl bir sürü kötülük yapti bende aileme herşeyi anlattım , ya olurum yada bu Nisan atilacak diye . Beraber olduğumuzu da söyledim. Sonra köpek gibi pişmanım vs dedi ben onun ne olduğunu biliyordum bana işlemedi sahte gozyaslari.
Ve yeni biriyle tanıştım. Boşanmış, içime çok sinen biriydi ilk defa böyle bir his uyanmıştı içimde.
Bir hafta konuştuk ardından bana dedi ki ben Sanada kendime de iskence edemem , bu durumu kabullenemiyorum dedi. Bende Okadar üzüldüm ki.
Demem o ki boşanmış bir erkek bile kabul etmiyor beni , Okadar kötü hissediyorum ki. Napmaliyim tavsiyeleriniz önemli
Kendisi sanki iliski yaşamamış evlenmemis gibi herife bak kabul edemiyormusMerhabalar rasgele siteye rastladım ve siz ablalarımla danışmak istiyorum.23 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?