Bekaret bukadar önemli

dedimolabilir

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
9
0
1
22
Merhabalar rasgele siteye rastladım ve siz ablalarımla danışmak istiyorum.23 yaşındayım.
2 sene önce görücü usulü nişanlandım , ilk başta çok iyi gibiydi. Sonra kısıtlamalar ve hakaretler daha niceleri. Onu sevmediğimi söyleyip duruyordu. Aynı gün imam nikahımı da yapmışlardı( bunuda çok kullanıyordu)Ve bana cinselligi kullanmam için hep açık kapı aralamaya çalışıyordu. Sevseydin şöyle yapardın böyle yapardın diye değer kıymet vermiyorsun bana deyip sürekli beynimi kemiriyor du.baktim olmuyor ,bende beraber oldum herşey daha güzelleşir diye.hersey tepe taklak oldu. Videoya almış yarın öbür gün bana karşı kullanmak için . Ben telefonunda yakalayınca da binbir bahane üretip kötü niyetle tutmadigini soyledi. Artık sonraki süreçlerde kole efendim ilişkisi yaşamaya başladık. Hergün eften püften kavga çıkarıyordu hep eziyordu . Kimseyede diyemiyordum korkudan. Velhasıl bir sürü kötülük yapti bende aileme herşeyi anlattım , ya olurum yada bu Nisan atilacak diye . Beraber olduğumuzu da söyledim. Sonra köpek gibi pişmanım vs dedi ben onun ne olduğunu biliyordum bana işlemedi sahte gozyaslari.

Ve yeni biriyle tanıştım. Boşanmış, içime çok sinen biriydi ilk defa böyle bir his uyanmıştı içimde.

Bence basımdan böyle birşeyin geçtiğini anlattım .
Bir hafta konuştuk ardından bana dedi ki ben Sanada kendime de iskence edemem , bu durumu kabullenemiyorum dedi. Bende Okadar üzüldüm ki.

Demem o ki boşanmış bir erkek bile kabul etmiyor beni , Okadar kötü hissediyorum ki. Napmaliyim tavsiyeleriniz önemli

En iyi cevap
Önemli değil.
Önem veren bu nedenle sorun yaşatanla olacaksa da olmasın zaten.
İlla hayatınızda erkek olması gerekmiyor. Kötü hissettirecek biri olacağına olmasın zaten.
Çok sıktı bu ara bu konular burada ya aynı yazı tipi vıcık vıcık
Erkekler kadınlardan o kadar yüz buluyor ki boşanmış kart zamparalar bile 23 yaşındaki kadının bekire olup olmamasını sorun ediyor. İnsan ne diyeceğini bilemiyor.
Burayı okuyorsan acilen terapi al yoksa işe yaramaz her insan tarafından kullanılırsın.

lafım size değil genel olarak tüm kadınlara. ne yaşanmışsa yaşanmıştır kendi içinizde geçmişle ilgili pişmanlık duyabilirsiniz anlarım
ama
bunu bu tip e*keklere sanki sizin bir kusurunuz varmış gibi mahçup , daha kaba tabirle ezik bi tavırla ANLATMAYINNNNNNNNNN

''boşanmış bir erkek bile istemiyor'' siz kendinize bu gözle bakarsanız baskaları daha beter gözle bakar bacılar unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…