- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 10 yıl önce mi şey etmiş![]()
Yüzde binnn beşyüssssss yalaaaaaaaaaanben onun yalancısıyım
seviyorsan söyleme o senin özelin evleneceksen de operasyon yaptırırsın hallolur. sevmiyorsan ayrıl hiç bulaşmaNasıl yani anlatmaya mı bulaşmayayım, yoksa adama mı?![]()
zekiceMadem o kadar takıldın ben olsam şu yemi atardım "Ben takılmam insanların birlikte olup olmamasına, o an o kararı vermişsin sonra pişman olmuşsun ama mesela bir şeyler yaşayan erkeklerin evlenirken illa hiç kimseyle birliktelik yaşamayan birini istiyorum diye diretmelerini tuhaf buluyorum, sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama vs vs"
Onun cevabına göre konu hakkında ne düşündüğünü anlardım
işte aradığım cevapseviyorsan söyleme o senin özelin evleneceksen de operasyon yaptırırsın hallolur. sevmiyorsan ayrıl hiç bulaşma
o bana sormadı zaten o anlattı sadece ben de bişi demedimDüzgün bir erkek yanındaki kadına geçmişteki ilişkilerini sormaz. 5 senedir evliyim 1 yılda sevgililik. Daha bir kez bile eşim eskilerle ilgili bişey sormadı, merak etmedi, bekaretmiş bilmem neymiş o konuya hiç girmedik bile. Bu konuşmaları çok basit buluyorum, bir kadına bakirelik soran erkek basittir .
Anlattı çünkü sana zarf attı sen de anlatasın diye.o bana sormadı zaten o anlattı sadece ben de bişi demedim
seviyorsan söyleme o senin özelin evleneceksen de operasyon yaptırırsın hallolur. sevmiyorsan ayrıl hiç bulaşma
Sizce evlilik böyle bi yalan üzerine kurulurmu huzursuzluk yaratmazdı aynı durum erkek içinde geçerliseviyorsan söyleme o senin özelin evleneceksen de operasyon yaptırırsın hallolur. sevmiyorsan ayrıl hiç bulaşma