Bekaret sorunu

Sen gerekeni söylemişsin çok önem veriyosa sorar sana sen bi sey deme şimdilik zamana bırak ki beraber yaşadığını filanda söyleme ne gerek var

Sevgiliniz liseli mi? En büyük günahım on yıl önce biriyle oldum nedir Allah aşkına. Beyaz bir sayfa açalım falan demiş ama bekarete önem veriyor gibi geldi. Kullandığı kelime seçimleri yaşadığı şeyi büyük günah olarak görmesi falan. Pek belli etmeden ufak ufak görüşlerini öğrenmeye çalışın baktınız cidden bu konularda hassas ayrılın. Yaşı 25 ten büyük olan insanların bekaret konuşması aşırı tuhafıma gidiyor

bacım şutlaya şutlaya adam kalmadı meydanda.. kimi sevecük şimdi biz:))

şaka bir yana yorumlarını ilgiyle takıp ediyorum :)
Teşekkür ederim bacı kurban. :D
Vallahi onurlu bir yalnızlık hanzolarla uğraşmaktan iyi geliyor.
Onlar bizi değil biz onları almıyoruz. Her bi ayrı ayrı huyları var. Gün geçtikçe de çekilmez hal alıyorlar...

Bunu kimseye anlatmak zorunda değilsin derdim ama eski sevgili tehdit oluşturuyoru okuyunca durum değişti..karakter analizi değil ama yazım şeklinden şunu çıkardım yaptıklarının arkasında duramayan birinin size hakaret etmesine izin veren ve cinsellik yaşadığınız için kendinizi hafif gören biri gibisiniz bu durumda bu kişiye bekaret olayını söylemez ve eski sevgili tarafından tehdit edilirseniz kullanılabilir olduğunuzu ve çıkmaza gireceğinizi düşünüyorum..sizin ciddi düşünebileceğiniz her aday için geçerli mutlaka söyleyin..

Ne haddine sorgulamak...Ne açıklaması isteyecek. Kendi yapmayan adam sorar başım gözüm üstüne. Gerisi saçmalamasın bi zahmet.

kesinlikle haddine olmamalı ama malesef bazı hanzolar haddini bilmiyor ve nikah olduktan sonra o hanzodan kurtulmak da insanın örünü tüketiyor

Niye söyleyesin ki? Her flört ettiğin, evlenmeyi düşündüğün insana böyle mahrem birşeyi söylemek zorunda değilsin.yaşanmış olmuş bitmiş ona ne? Bu tarz durumlara takılıyorsa zaten yavaş yavaş sinyal verir sen de ona göre ayrılırsın.

erkek yapıp söylemeyince birşey yok kadın yapınca doğruluk lütfen ama ayrıca o onun özeli

Ben özeli değil demedim ki.. Yaptığının arkasında dursun dedim. Erkek yapınca bir şey yok falan gibi gereksiz polemiklere hiç girmedim siz de konuyu alakasız yerlere getirmezseniz sevinirim. Operasyon yaptırmasını önermeden önce dik durmasını tavsiye etseydiniz keşke siz de.

inançları gereği ters gelecekse kendi de yapmayacak o zaman evlenmeden. ancak kendisi de bakirse bi erkeğin bakire sevgili istemesine saygı duyarım. öbür türlü ben her haltı yerim kadın kısmı şöyle olacak böyle olacak midemi bulandırıoyr

Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum
burda çok fazla tezat var, eğer bu konunun ilerde sorun olabileceğini düşünüyorsanız yol yakınken yüz yüze konuşmak, kabul eden baştan da eder, kendisi 10 yıldır ne yapıyormuş, konuşurken konu nasıl buraya geldi bilmiyorum ama, yol yakınken herşeyi anlatın, olmayacağı varsa da baştan olmayıversin.

Öncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.

Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
Şu an söyleme zamanla anlaşabilirseniz o zaman söylersin eğer seni severse zaten bu konuyu çok sorun edeceğini düşünmüyorum.

Yahu bu ne anlayamadım . Adam bakir değil ki bakire birini haketsin . Neyin gerilmesi bu sizdeki ? Adam zaten bakire birini isteme hakkına sahip değil .

10 yıl öncede kaldığının da yalan olduğunu düşünüyorum . Bu öyle sigarayı bırakmak gibi bir şey değil . Bir kere yaptıysa bazı şeyleri aşmıştır kafasında , vücut ister .

Adam yıllar önce yaşamış tüketmiş yaşı geçince de dindar rolüne bürünmüş olabilir evleneyim bari diye düşünmüş olabilir .
Kendinize saygı duyun lütfen . O bakir değil siz de bakire değilsiniz . Aynısınız yani kendinizi kötü hissetmeyin .

Bu tür konularda olan hep biz kadınlara oluyor. Erkeklere hiç bir şey olmuyor. Herkesin kendi iradesi isteği şeyi yaşar demekle olmuyor maalesef. Ha bakarsan bana göre bunun kadını erkeği yok. Iki taraf içinde evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım. Bana göre ikinizin durumu da esit. Ama dediğim gibi lanet olasıca "erkeğin elinin kiri kadının namusu" şeklindeki düşünceye.

bence hic söylemeyin.
cok gereksiz. sorarsa yalan söylersin.
32 seneye dayanarak kurdugum hayat tecrübem:
sorun etmeyen zaten sormuyor
yani eger sorarsa bilinki sorun edecek- belkide faydalanmak isteyecek.
eger bu iliski evlenme boyutuna kadar giderse tonca doktor var.

neyse, ben bunu sorun olarak görmüyorum ve ben sahsen yalan söylemem ama benim yasadigim sartlar sizinkinle ayni olmadigi icin empati kurup bu tavsiyeyi verdim.

Iki haftalik bir ilişkide bunlar konuşulmaz. Ilişkiniz ilerler söylemek istiyorsaniz o zaman söylersiniz. Şimdi konuşulacak en son seyler bunlar bence. Yasadiklarinizi anlatirken suçlu gibi ezilip büzülmeyin tepki vermesi için yüz vermiş olursunuz , yaptiginizin arkasinda durun kandirmaya çalişmayin.

Bir kadının değerini cinsel ilişki yaşayıp yaşamaması belirlerken ve kadın kişisi kara kara bunu nasıl söyleyeceğini düşünürken erkek kişisi whatsappta dönen geyik muhabbetine istinaden bunu öylesine pat diye söyleyebiliyor. Sorarsa yaşadım bir şeyler der geçersiniz sormazsa söylemenin bir anlamı yok. Kimse daha dün gelmedi dünyaya herkesin az çok yaşadığı bir şeyler var. Muhtemelen söylerseniz ve başka bir sebepten ayrılsa bile acaba o yüzden mi ayrıldı diye kuruntu yapıp duracaksınız. Ama sorarsa da yalan söylemeyin detaya inmeden normal bir şey olduğunu idrak ederek söyleyin.

Tav adam en son 10 yıl önce şey yaptım demiyor ki

Birinin günahına girdim diyor
Yani bakire biriyle ilişkiye girmiş .

Ben olsam söylerdim.

Back
X