- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 39
insan burda o kadar çok seylere rastliyor ki... yada haberlerde falan... oturup zaman zaman düsünmüyor da degilim... birgün ciddi düsündügüm bir insan benden böyle birsey isterse ne yaparim diye....! bende korkuyorum esneklikten kanamazsa ya evlendigim insan bunu baska seylere yorarsa... insanlik halidir ne yaparim diye... sonra diyorum ki KESINLIKLE YAPMAM! kendimden eminim... alakasi yok belki ama arkadaslarim agdaciya giderler, maglum bölgelerine de agda yaptirirlar.. hiç çekinmeden, utanmadan... ben çekinirim utanirim böyle seylerden :) degil agdaciya, ben su ana kadar herhangi bir sebebten dolayi jinekologa da gitmis insan degilim! tabiri caizse bacaklarimi ayirip da al buyur mal'im burda demedim... bunu benden isteyen insan benden es'lik beklemesin... Allah'a yakin bana uzak olsun.. neden bu kadar uzun yazdim hiç bir fikrim yok.. :)
yorumlarda biri yazmis... aynen çok begendim yazdigini, destekliyorumda...
eger o raporu kendin için almak istiyorsan, al ve o nisanlin olacak insana ver soksun bi taraflarina...
yorumlarda biri yazmis... aynen çok begendim yazdigini, destekliyorumda...
eger o raporu kendin için almak istiyorsan, al ve o nisanlin olacak insana ver soksun bi taraflarina...