- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Siz ispat yoluna giderek kendi kendinizi asagiladiginizin farkinda misiniz? Yaptiginin yanlis bir sey oldugunu ona anlatabilmeniz icin o testi yaptirmaniz gerekmiyor. Bu testi yaptirirsaniz sizin hic onurunuz olmamistir zaten. Acayip sinirlendim. Siz ve sizin zihniyetinizdeki her insandan uzak olmayi dilerim. Burada da cogu kisi al o raporu ve ayril demis. Inanamiyorum. Bu kadar ucuz zihniyetleri aklim almiyor. Yaziklar olsun. Ilk defa bir konuda bu kadar sert seyler yazdim. Daha fazlasini da yazmak isterim de degmez!Tüm mesajlari tek tek okudum cevap veren herkese cok tesekkurler. Benim bu testi yapmayi kabul etme amacim aman beni birakmasin aman emin olsun evlensin benimle degil.. Evet bu testi olacagim daha önce soylemistim ona iliski yasamadigimi birde dedigi gibi onaylattiracam, ama daha sonra bitirecegim de.. Boyle biriyle guvenmeyenle asla devam etmem, ama beni bu sekil asagiyaliyip o testi yaptirdigi icin bi nebzede olsa yaptigindan belki utanir ve bi omur her zaman bunun pismanligiyla yasar. Benim ona yasatmak istedigim duygu budur, emin olduktan sonra öyle bisey söylemeliyim ki her hatirladiginda adamligindan utanmasidir. Beni yanlis anlayip gule oynaya gidip bunu olduktan sonra hic bisey olmamis gibi devam edecegimi düsünenler olmus, ama oyle bisey asla olmayacak. Simdilik bisey demiyorum kabul edip suratina carpip bi kelimede olsa laf edip beni o duruma o konuma soktugu icin utanç ve pismanlik yasamasini istiyorum. Kizlar gercekten icimde oyle bi aci ve hayal kirikligi var ki anlatamam.. Ben onursuz gurursuz degilim, yok deyip terk edersem bu kisiden demek zaten sakladigi bi durum varmis dusuncesi olusturupta rahat bi sekilde utanmadan devam etmesini istemiyorum. Onunda aşagilanmasini istiyorum, vicdani az da olsa sizlasin istiyorum..