bekaret

Beraber olmak için evlenmedim tabiki ama ben ilk cinsel deneyimimizi evlilikte yaşanması gerektiğini DÜŞÜNÜYORUM.O zaman çok modernsek evlilik akti olmasın dost hayatı yaşayalım balayı olmasın...Bu benim düşüncem ve şu an zıt kutuplardayız
Ben sizin düşüncenize saygı duyuyorum. Kendim de bekaretimi evlendikten sonra kaybettim. Ama siz yorumunuzda insanları zan altında bırakıyorsunuz, yargılıyorsunuz. Böyle olmaz

Beraber olmak için evlenmedim tabiki ama ben ilk cinsel deneyimimizi evlilikte yaşanması gerektiğini DÜŞÜNÜYORUM.O zaman çok modernsek evlilik akti olmasın dost hayatı yaşayalım balayı olmasın...Bu benim düşüncem ve şu an zıt kutuplardayız
Kusura bakmayın ama benim bekaretim önemli herkesin istediği gibi girip çıkan bir han değil.Tabiki sadece bayanların bekaretinden söz etmiyorum erkeklerinkide kat be kat önemli yanlış anlaşılmasın

Ben sizin düşüncenize saygı duyuyorum. Kendim de bekaretimi evlendikten sonra kaybettim. Ama siz yorumunuzda insanları zan altında bırakıyorsunuz, yargılıyorsunuz. Böyle olmaz
Teşekkür ederim ama kimseyi zan altında bırakmak istemedim.İllaki karşıt görüşler olacak helede bu konuda uc noktalarda olunca ben mi tuhaf diye düşünmeye başladım o hararetle yazdım;)kusura bakmayın

Lutfen bana damacanadan tutun ciftlik hayvanlarina kadar her seyin tecavuze ugradigi bir ulkede, evlilik yasina kadar bir erkegin nasil bakir kalabildigini aciklar misiniz. Adaminiz bekaret kemeri mi takmis acaba.

Kusura bakmayın ama benim bekaretim önemli herkesin istediği gibi girip çıkan bir han değil.Tabiki sadece bayanların bekaretinden söz etmiyorum erkeklerinkide kat be kat önemli yanlış anlaşılmasın
Lutfen bekaret durumunuzu ustun bir statu olarak lanse etmeyin. Bekaret Babil zamanindan kalma geleneklerde alinip satilan bir META idi, bunu devam ettiriyorsunuz ve hala farkinda degilsiniz.

Lutfen bana damacanadan tutun ciftlik hayvanlarina kadar her seyin tecavuze ugradigi bir ulkede, evlilik yasina kadar bir erkegin nasil bakir kalabildigini aciklar misiniz. Adaminiz bekaret kemeri mi takmis acaba.
Kusura bakmayın ama her erkektende ben sorumlu değilim eşimle yıllardır beraberiz ve karşılıklı güven var bende bekaretimi ilk gece kaybettim ve esnek zardan dolayı kanama olmadı.

herkesin kendi hayatıda evlenmeden once iliskiye girmem bakireyim yok efendim ben onem veririm falan deyince insanların gozunde buyuk bir basarı elde etmis olmuyor kimse herkesin ozel hayatı bu ..insanların karakterlerini huyunu suyunu iyi olusunu bu belirlemiyor cok tanıdıgım var eline erkek eli degmez ama tum fitne fesat onda ne anladım o isten hayatta en onemli gordugu sey bekaret olan insanları anlayamıyorum evlendikten sonrada o insanın sizin yanınızdayken ki hal ve hareketleri onemli benden oncesi bos

Ya arkadaşlar evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayı kendine göre doğru bulmayanları neden aşağılıyorsunuz?
Modern olmak ,çağdaş olmak bu mu yani?
Çok ilginçsiniz gerçekten .Bu gibi durumda hemen "benim bedenim benim kararım saygı duyacaksın" diyorsunuz ama tam aksi düşünenlere de "sen çağdaş değilsin,siz geleneksel takılmaya devam edin " falan ,ne oluyor?Hayırdır??
Ben de yanlış bulanlardanım,ama kim ne yaşarsa yaşasın ,ilgilendirmez beni.
Konu sahibi bence evleneceğiniz kişiye yalan söylemeyin

herkesin kendi hayatıda evlenmeden once iliskiye girmem bakireyim yok efendim ben onem veririm falan deyince insanların gozunde buyuk bir basarı elde etmis olmuyor kimse herkesin ozel hayatı bu ..insanların karakterlerini huyunu suyunu iyi olusunu bu belirlemiyor cok tanıdıgım var eline erkek eli degmez ama tum fitne fesat onda ne anladım o isten hayatta en onemli gordugu sey bekaret olan insanları anlayamıyorum evlendikten sonrada o insanın sizin yanınızdayken ki hal ve hareketleri onemli benden oncesi bos
Siz yanlış anlamışsınız.Bunlar benim düşüncem ve asıl zan altında bırakan bu yazı" pinkkaramel.herşey güzel ahlakla birleşirse mükemmelliyete doyum olur.

Ya arkadaşlar evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayı kendine göre doğru bulmayanları neden aşağılıyorsunuz?
Modern olmak ,çağdaş olmak bu mu yani?
Çok ilginçsiniz gerçekten .Bu gibi durumda hemen "benim bedenim benim kararım saygı duyacaksın" diyorsunuz ama tam aksi düşünenlere de "sen çağdaş değilsin,siz geleneksel takılmaya devam edin " falan ,ne oluyor?Hayırdır??
Ben de yanlış bulanlardanım,ama kim ne yaşarsa yaşasın ,ilgilendirmez beni.
Konu sahibi bence evleneceğiniz kişiye yalan söylemeyin
Çok teşekkür ederim gerçekten konu çok başka yönlere çekiliyor.Ve ben burda baskıya maruz kalıyorum.Sizlerde saygı duyuyorum.Ve kimseye baskı uygulamamaya dikkat ediyorum

İlk cinsel deneyimlerini çiftler evlilikte tadmazsalar ne anladım ben o evlilikten o balayından.O zaman evlilik akti dolabımızda garanticilik adı altında duruyor.
Cinsel deneyim yaşamak için mi evlendiniz siz?sakın garanticilik adı altında yapilan evlilik aki bu olmasın. ?

Size birşey soracağım. Bekaretin zariniz olmasaydı kendinizi nasıl kanitlayacaktiniz?bakire olduğunuzu nasıl göstereceksiniz esinize?

Çok teşekkür ederim gerçekten konu çok başka yönlere çekiliyor.Ve ben burda baskıya maruz kalıyorum.Sizlerde saygı duyuyorum.Ve kimseye baskı uygulamamaya dikkat ediyorum
E tabi ki normali bu zaten.Ama ikidir şu forumda rastlıyorum.Kendilerine gelince saygı duyacaksın vs.,ama bekaret önemli bence ,yanlış vs. diyenlere hemen" siz geri kafalısınız ,21. yy da yaşıyoruz,geleneksel toplum olarak kalmaya devam edin,yok şöyle böyle bik bik...
Sıktı valla ,saygı iki taraflı olur

Siz yanlış anlamışsınız.Bunlar benim düşüncem ve asıl zan altında bırakan bu yazı" pinkkaramel.herşey güzel ahlakla birleşirse mükemmelliyete doyum olur.
zan altında bırakmak mı hayır alakası yok ..genel olarak surekli bekaret onemli olmadan olmaz ben bakireydim evlendim vs gibi konusmalar bana sacma geliyor buda benim veya benim gibi dusunenlerin fikri hani yazmıssınızya bekaretim onemli herkesin girip cıkacagı bir han degil diye sizde bekarete onem vermeyenleri farklı bir konuma sokmus oluyorsunuz..siz yasamazsınız saygı duyarım saygı duyulur tabiki ama siz evlenmeden once birlikte olanların yaptıgı evliligin bile bosa oldugunu ima ederseniz gelecek tepkiyede birsey dememiz lazım

Back
X