Bekarim ve hamilelik belirtileri mi bu?

sevaliko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
1
1
1
25
Selam arkadaşlar ben 30 eylülde cinsel iliskide bulundum ama bundan 2 hafta öncesinde de olmuştu ve ikisinde de prezervatifsizdi ama içime bosalmadi ben yinede ikisinde de ella ictim bilmiyordum zararlı olduğunu,her neyse 16 ekimde regl oldum ama 2 gün sürdü ağrısızdi.Su ara kafamda endişelendigim icin mj oluyo bilmiyorum ama karnım aşırı sis ve gerginim bu yüzden ne yapsam bilmiyorum doktora gitmeye cekiniyorum acaba ella kullandigim icin mi reglim iki gün sürdü yoksa hamile miyim ayyy napcam ben

Yılda 2'den fazla kullanımı önerilmiyor. Ella içeceğinize doğum kontrol hapı için.

Arkadaşım lütfen kendine gel ve internette çok güzel açıklama yapan profesör doktorların yazılarını oku. İçine boşalmadan çocuğun olma ihtimali neredeyse şehir efsanesi. Çok küçük bir ihtimal olduğunu söylüyorlar. Erkeğin zevk suyunda da boşalmaya benzer olduğu için Sperm bulunur (az da olsa). Ama vajina öyle bir yer ki içine boşalsa bile öldürüyor spermleri vajinayı koruma amaçlı. O yüzden Sperm sayısı az olan beylerle, hanımların genelde çocuğu pek tutmuyor tüp bebek yapılıyor. Spermi çok olsa bile tek seferde tutmayabiliyor bu da bir ihtimal. Kaldı ki içine boşalma olmamış. Üstüne ella içmişsin ve iki defa kısa süre içinde. Vücuda gösterdiği etkiyi bilmen lazım kullanmadan önce. Velhasıl hamile değilsin dua et ella yan etki yapmasın. Sen doktora gebelik için değil de rahmin için bir kontrole git istersen.

bekarlarda ki şu gebelik şansı bende de olsaydı keşke ahh ahhhh içine boşalmadan gebelik korkusu yaşıyolar :))) bacım biraz mantık yahu aradan 6 hafta geçmiş arada adet kanaması görmüşsün hala gebemiyim diye korkuyosun. madem bu kadar evhamlısın yapmayın şu işi. sonra şansa tutacak yazık günah burda salya sümük ağlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…