Bekarlar evlenmek istiyo evliler boşanmak. Kafam karışmış durumda.

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.

Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?

Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.

Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.

Niye herkes hayatından şikayetçi? Evlensen bi dert evlenmesen ayrı.

Napak biz şimdi?

Evlenmek isteyenler kategorisindeyim.
Bence herşey karşı tarafa bağlı.
Tabiki tartışmalar olacak. herkes 4 4lük değil maalesef.
Ee malum yalnız da yaşanmaz.
Kısmet ne zamansa o zaman mutlu oluruz inşallah:D

Ay öyle de, evlilerinde bir bildiği vardır diyorum. Sonuçta yaşanmışlıklarla yola çıkıyolar bekarlar gibi hayal ürünü değil ki :(

Ay öyle de, evlilerinde bir bildiği vardır diyorum. Sonuçta yaşanmışlıklarla yola çıkıyolar bekarlar gibi hayal ürünü değil ki :KK43:

Herkesin hayatı aynı olamaz ki.
Belki o kadının karşısın da ki adam öküz?
Ya da kadın çok sinirli.
Yani bilemeyiz.

Canım oluyo bazen o anki pskolojiyle sakın evlenme diyebiliyorum arkadaşıma ben de.Ama bazen de tavsiye ediyorum.Sen mantıklı olanı yap başkasının ne düşündüğüne bakma.yarın birgün boşandığında başına birşey geldiğinde onlar mı bakacak sana.yaşını bilmiyorum ama 30 a yaklaştıysan eğitimini tamamlaıp ekonomik özgürlüğün varsa hayırlı da bir eş bulursan evlen (zengin demiyorum).:KK69:

Bi an önce evlenmek isteyenlerdenim :KK74::KK9::KK9: aynen bir suru evli evlenme derken bekarlar evlilik hevesinde ama benimki artik heves degil duzenli giden bi iliskim var ama nereye kadar yaa neyse bu seneyi bekar kapatouoz seneye en azindan bi nisanli oluruz ins

yaş kaç bilmiyorum ama ne olursa olsun psikolojiniz iyiyken evlenin...
ben çok sıkıntılı bir psikolojiyle evlendim...
evliliğimdeki bi çok sorunun kaynağını buna bağlıyorum...
evlilik iki mutlu ve dengeli düşünen insanın atması gereken bir adım...
bir tarafta zaafiyet varsa o hallolmadan yoluna girmiyor hiç bir şey..
ve zaten doğru insanı bulduğunuzda buraya sormaya ihtiyaç bile hissetmezsiniz...

Bende bosanma asamasinda olan biri olarak diyebilirim ki asla evlenme demekde çok saçma hemen evlen baskisida

yanlis bir adamla evlenip bir ömür mutsuz olacagina hiç evlenme musmutlu ol

ama doğru birisi kaybetme sakın o kadar zorki bu uyumu yakalamak

yani bol şans kızlar benim olmadığım kadar mutlu olun hepiniz :)

Bilmiyorum ben hiç nedense etraftaki evliliklere bakıp vazgeçtiğim olmadı..
4 yıllık ilişkim var yana döne okulum bitsin diye dua ediyorum..
herkesin bahtı kendine etkilenmedim ben hiç kötü evliliklerden kaldı ki annem babam ayrıldı
ama yana yakıla sevdiğime kavuşacağım günü iple çekiyorum.. bu arada yaşım 23:KK37:

evlilikte ilk yıl cidden çok zor
daha doğrusu ben çok zor atlattım..
ama çok şükür geçti bitti
evlilik tamamen kişilerle alakalıdır
mesela bende çok dik kafalıyım eşimde öyle olunca da kavga çıkıyordu ister istemez şimdi arada gene sürtüşüyoruz ama çok şükür eskisi gibi değil...

Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.

Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?

Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.

Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.

Napak biz şimdi?
tek cevabı var bunun dertsiz insan yoktur. yoksa evlilik falan kötü değil. bekarlık da güzel ama her halin, her zamanın ayr sorunları vardır.
3- 5 yıl önce üzüldüğüm dert diye yakındığım şeyler şimdi çerez geliyor bana.. yaş ilerledikçe kıstasların değişiyor. hayatın 2 dönüm noktası vardır.
1.) seçeceğin meslek
2.) evleneceğin insan.
doğru insana rastgelirsen çok güzel evlilik.

Napak biz şimdi?

Hayatın kuralı bu, herkes kendinde olmayana gıpta eder, özenir. Sen başkalarının ne dediğini boşver. Sen kendin ne istiyorsun sadece ona bak.

Evlendıkten sonra bekar hayatını ozleywn coktures kısıtlamaları varsa ıllakı vardır kıskanclık gıbı
evlılık en guzel tarafı guzel gıden bır yuvada bebek sahıbı olmak

Bence olay tamamen şu;
"Evlenmek İçin Evlenmek" vs. "Doğru Zamanda Doğru Kişiyle İsteyerek Evlenmek"
Hangi kategoriye girdiğimize bağlı.
aslında evlenmek hem kadın için hem de erkek için gittikçe zorlaşıyor. taşrada bile evlenme yaşı baya ilerlemiş durumda. eskiden 25 li yaşlarda boyu kadar çocukları olurken insanların şimdi tanıdığım bir sürü erkek bile kız bulamıyor evlenmek için. halbuki herkes evlenmek istiyor. ilginç bir tezat.

Back
X