Bekarlar istediğiniz gibi biriyle evlenemeyeceğinizi düşündüğünüz oluyor mu ?

Bende aynı şeyleri düşünüyorum çok insanla tanışıyorum ama hepsi bi hayal kırıklığı oluyor ya da ben ısınamıyorum mutlu insanları görmeye tehamül edemiyorum artık neden sevilip sevemiyorum bilmiyorum yoruldum artık
Aynı durumdayız seninle bende kiminle tanıştıysam saçma sapan insanlar çıktı hep şimdi de tip olarak hoşlanmadığım ama bana güzel şeyler hissetttiren biri çıktı deniyorum bakalı ama bu da sanki biraz pinti gibi geldi bana. Valla Allah isteyen herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Ben de cok dua ediyorum acaba nasibimde biri yok mu diye düşüncelere dalıyorum ve arkadaşlarımın evlenme tekliflerini gorunce ister istemez imreniyorum gönlümden acaba ben ne zaman böyle mutluluklar yaşayacağım diyorum insallah allah en dogru zamansa en dogru kisiyle yasamayi nasip eder, tabi oyle birisi nasibimde varsa.
İnşallah nasibimizde doğru insanlar vardır

Ben de cok dua ediyorum acaba nasibimde biri yok mu diye düşüncelere dalıyorum ve arkadaşlarımın evlenme tekliflerini gorunce ister istemez imreniyorum gönlümden acaba ben ne zaman böyle mutluluklar yaşayacağım diyorum insallah allah en dogru zamansa en dogru kisiyle yasamayi nasip eder, tabi oyle birisi nasibimde varsa.
Benim çevremdekileri teklif olayını aştı. İkinci çocuğa geçtiler. Oy ben nerelere gidem:mad:

Benim çevremdekileri teklif olayını aştı. İkinci çocuğa geçtiler. Oy ben nerelere gidem:mad:
Ben de bazen öyle düşünüyorum ama sonra Allah gönlüme düşürüyor ki bir gün çok güzel bi eşim olacagini hissettiriyor ya da ben öyle hissetmek istiyorum bilemedim ama bekliyorum işte dualarla :KK16:

Back
X