- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #3.781
Amiin canim insallah. Rabbim bize merhametli, sevkatli, dusunceli, guleryuzlu bir es nasip eder.
Dua edelim bol bol insallah..
hayırlı geceler canım kib:))
Sayın bekarlar cafesi üyeleri nerdesizzzzzzzzzzzz bakimmmmmm
bn geldimmm iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bakim?
arada derede gelsemde boğulmadım ,yaşıyorum ve sizide unutmuyorum
arada kendimi unutuyorum hayat ya napimmDesende inanlım hade...sen nasılsın bakalım.. Nası geçiyo hayat...
iyi diyelim iyi olalım asker yari sen nassın ...
Aynen canım Şükür Elhamdülilllaj allah bugünümüzü aratmasın.. Ben aynı iş güç uğraşıyorum yok bi değişiklik anlayacağın...arada kendimi unutuyorum hayat ya napimmçok şükür elhamdülilah hayat derdiyle sıkıntısıyla bir şekilde geçiyor en azından nefes alıyoruz işte dualarla ayaktayız :) sen nasılsın nasıl gidiyor cnm
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah... Beklediğin hayal ettiğin o günleri yaşa...iyiyim çok şükür şafak sayıyoz iştee :98:
Bence şefkat, merhamet, saygı, sevgi , dürüstlük, anlayışlılık, sadakat, güven ve nezaket en önemli temel taşlarıdır bir ilişkide.
Yok yok kuzum böyle iyiyim ben... Dün bi arkadaşımla konuştum 2 yıllık ilişkisi bittikten sonra 2-3 ay sonra başkasıyla konuşmaya başlamış ve sonuç 3 yıl sonra ondanda ayrılmış... Şimdi diyo ki keşke biraz kendimi dinleyip o ilişkiye öyle başlasaydımmm... Benim yarımseneyi geçti ehh çok şükür topluyorum kendimi ve böyle rahatım şimdilik beaa .. Nasip diyorum ...hayat kız aç şu çakralarıı gel de nerelerdeysen bekleme yapma de çağar şu oğlanıı
Aynen canım Şükür Elhamdülilllaj allah bugünümüzü aratmasın.. Ben aynı iş güç uğraşıyorum yok bi değişiklik anlayacağın...
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah... Beklediğin hayal ettiğin o günleri yaşa...
sağolasın cnm inşş:)
Sanada merhaba canım.. Aynen katılıyorum...
hakkında hayırlısı canım inşYok yok kuzum böyle iyiyim ben... Dün bi arkadaşımla konuştum 2 yıllık ilişkisi bittikten sonra 2-3 ay sonra başkasıyla konuşmaya başlamış ve sonuç 3 yıl sonra ondanda ayrılmış... Şimdi diyo ki keşke biraz kendimi dinleyip o ilişkiye öyle başlasaydımmm... Benim yarımseneyi geçti ehh çok şükür topluyorum kendimi ve böyle rahatım şimdilik beaa .. Nasip diyorum ...
her şeyin hayırlısı hayat ,hayrlı olan gelsin gelcekse birde tavsyem askerliği yapmıs olannYok yok kuzum böyle iyiyim ben... Dün bi arkadaşımla konuştum 2 yıllık ilişkisi bittikten sonra 2-3 ay sonra başkasıyla konuşmaya başlamış ve sonuç 3 yıl sonra ondanda ayrılmış... Şimdi diyo ki keşke biraz kendimi dinleyip o ilişkiye öyle başlasaydımmm... Benim yarımseneyi geçti ehh çok şükür topluyorum kendimi ve böyle rahatım şimdilik beaa .. Nasip diyorum ...
her şeyin hayırlısı hayat ,hayrlı olan gelsin gelcekse birde tavsyem askerliği yapmıs olann
evet canım bende asker yareniyim :) güldüğüme bakma bazen boğuluyrm nasıl geçicek diyorum .Ankara'da .seninki nerede ?aynen yaa sende asker yolu bekliyon anlaşıln...çok zorr yaa
senin askerin nerde ?
Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, İlişki değil çelişkidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?