Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o cepte canım sürekli gülerim ben elimde değil :)Sevimli sevimli gülücükler at etrafına![]()
o cepte canım sürekli gülerim ben elimde değil :)
Merhaba hanımlar,
Yeni yeni bir ilşkim başlamak üzere ama benim daha öönce hiç bu kadar sevdiğim ya da uzun düşündüğüm bi ilişkim olmadı yani bilmiyorum öyle şeyler. Şimdiki sevdiğiim adam da böyle şeylerden hoşlanıyo ve bekliyo galiba. Cilve naz bunlardan kasıt nedir? Kendimi rezil etmeden ne yapabilirim?
Mesela annem çok cilveli olduğumu düşünüyor söylüyor örneğin annem bi çocuğu ya da erkek kardeşimi hatta ciceği bile severse onu sevme beni sev onlar pis ln diyorum. Bunlar erkek arkadaşa yapılır mı ki? Litfin dildi giçmiyin![]()
![]()
napıyon mesela ne zaman diyo?cilve nasıl yapılır bilmiyorum ama sevgilim bana çok cilvelisin diyor![]()
evliysen sıkıntı yok güzelimben cilve ve naz yaptım
olan ...
hamileyim![]()
Cilveden hoşlandığını nereden anladın ki? Kahvenin telvelisi, kadının cilvelisi mi dedi?
Ya bence cilveli olmakla, kendini aptal yerine koymak arasında ince bir çızık var, o çizgiyi geçme de. Ben mesela cilveli olacağım diye gerizekalı gibi görünen kızlar tanıdım, feciydi.
Sen kendin ol yeter bebişim, ilişki durumuna göre o cilveler gelişir...
koptumben cilve ve naz yaptım
olan ...
hamileyim![]()
hihi gözümün önüne gelemedi söylediğiniz görüntüKonuşurken gözlerinin içine bakıp gulumseyip sonra bi kaşini kaldirip yere bakmak
Bu geldi aklıma sadece. Ama evliysen yapacak şeyler daha fazla