• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlara cilve tavsiyesi olan?

Cilve gozlerden gelir :)
Hem masum hem alev alev olcaklar
cilve ellerden gelir
masum dokunup, avuc iclerin cayir cayir yanacaklar
cilve sesten gelir
kaplan masumlugu kivaminda dokulmeli ses tonu
cilve ta icten gelir
yaydigi enerji 'bana gel' olmali

taaamamm kestik....bu saate bu kadar hormon fazla :KK70:

cilve nasıl yapılır bilmiyorum ama sevgilim bana çok cilvelisin diyor :oops:

Merhaba hanımlar,
Yeni yeni bir ilşkim başlamak üzere ama benim daha öönce hiç bu kadar sevdiğim ya da uzun düşündüğüm bi ilişkim olmadı yani bilmiyorum öyle şeyler. Şimdiki sevdiğiim adam da böyle şeylerden hoşlanıyo ve bekliyo galiba. Cilve naz bunlardan kasıt nedir? Kendimi rezil etmeden ne yapabilirim?
Mesela annem çok cilveli olduğumu düşünüyor söylüyor örneğin annem bi çocuğu ya da erkek kardeşimi hatta ciceği bile severse onu sevme beni sev onlar pis ln diyorum. Bunlar erkek arkadaşa yapılır mı ki? Litfin dildi giçmiyin :KK70: :KK43::KK15:

Cilveden hoşlandığını nereden anladın ki? Kahvenin telvelisi, kadının cilvelisi mi dedi?

Ya bence cilveli olmakla, kendini aptal yerine koymak arasında ince bir çızık var, o çizgiyi geçme de. Ben mesela cilveli olacağım diye gerizekalı gibi görünen kızlar tanıdım, feciydi.

Sen kendin ol yeter bebişim, ilişki durumuna göre o cilveler gelişir...

Cilveden hoşlandığını nereden anladın ki? Kahvenin telvelisi, kadının cilvelisi mi dedi?

Ya bence cilveli olmakla, kendini aptal yerine koymak arasında ince bir çızık var, o çizgiyi geçme de. Ben mesela cilveli olacağım diye gerizekalı gibi görünen kızlar tanıdım, feciydi.

Sen kendin ol yeter bebişim, ilişki durumuna göre o cilveler gelişir...

dolaylı yollardan sohbet arası söyledi istediğine eminim yani

Konuşurken gözlerinin içine bakıp gulumseyip sonra bi kaşini kaldirip yere bakmak
Bu geldi aklıma sadece. Ama evliysen yapacak şeyler daha fazla

Konuşurken gözlerinin içine bakıp gulumseyip sonra bi kaşini kaldirip yere bakmak
Bu geldi aklıma sadece. Ama evliysen yapacak şeyler daha fazla
hihi gözümün önüne gelemedi söylediğiniz görüntü:p

ben de sorcam sevgilime cilveli miymişim
cilveliysem taktik veririm :P

cilve tavsiyesi nedir yahu. bence her kadın nasıl cilve yapıcanı bilir biraz da adamın tepkilerini izleyerek git bence canım

Back
X