Bekarlık soyadı ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba hanımlar ,
3 sene olacak evleneli ama ben bunca zaman pek eşimin soyadını kullanmadım . Yani ehliyetimde pasaportta akbilde kredi kartında vs pek değişiklik yapmadım iş maillerimde falan da eski soyadımı kullanıyorum . Bunun sebebi kesinlikle eşimi soyadını sevmemem falan değil sadece Alışkanlık adım soyadım benim kimliğim gibi ve evlenince soyadı Değişikliği bana Saçma geliyor.

Iş arkadasım devamlı bana bu konu ile ilgili imada bulunuyor . Işte Birgün senin gerçek soyadın neydi diye sordu , başka Birgün çok ilginç ya hala kendi soyadını kullanıyorsun dedi , Birgün soyadını hiç değişmeyecek misin dedi vs vs çok sinir oldum . Cevap vermeli miyim ? Acaba kendi soyadımı kullanmam yanlış mi Anlaşılıyor ?

Benim 17 yıl oldu evliliğim ehliyetim hala kızlık soyadımla duruyor.
Değiştirmedim şimdiye kadarda bi sıkıntı olmadı.
Nasıl rahat oluyorsanız öyle kullanın
Ağzı gevşek insanlardan da uzak durun :KK66:
Benimde ehliyet pasaport kartlar hersey eski soyadda neden takıyor ki anlamıyorum

Ben de evleneli 4 yılı geçti. Değişmedim. Zaman ayıramadım sadece.. Herkes laf edecek yer arıyor bu konu ile ilgili, geçiştiriyorum.. Aldırmayın..

Merhaba hanımlar ,
3 sene olacak evleneli ama ben bunca zaman pek eşimin soyadını kullanmadım . Yani ehliyetimde pasaportta akbilde kredi kartında vs pek değişiklik yapmadım iş maillerimde falan da eski soyadımı kullanıyorum . Bunun sebebi kesinlikle eşimi soyadını sevmemem falan değil sadece Alışkanlık adım soyadım benim kimliğim gibi ve evlenince soyadı Değişikliği bana Saçma geliyor.

Iş arkadasım devamlı bana bu konu ile ilgili imada bulunuyor . Işte Birgün senin gerçek soyadın neydi diye sordu , başka Birgün çok ilginç ya hala kendi soyadını kullanıyorsun dedi , Birgün soyadını hiç değişmeyecek misin dedi vs vs çok sinir oldum . Cevap vermeli miyim ? Acaba kendi soyadımı kullanmam yanlış mi Anlaşılıyor ?

Canim hic takilma onlara sen. Onlara neymis. Benim resmide kendi soyadimi kullanmiyorum fakat kartvizit kongre sunumlarim bildirilerim tezim is mailim kisisel mailim site uyeliklerim hep bekarlik soyadim cunku karakteristik geliyor bana. Aklima gelirse ikisini de yaziyorum. Nasil rahat ediyorsaniz oyle davranin:)

21 yildir ehliyetim ayni , 2 kere evlendim hic degistirmedim
pasaportumu mecbur degistirmem gerekiyo artik ama zaten kimligimde de kendi soyadimi da tasiyorum o yuzden cok sorun yasamiyorum
en nefret etyigim sey evlenince soyadimizin degismesi , ataerkil duzenden nefret ediyorum

Yahu devlet kadına kızlık soyadını kullanma hakkı vermiş.İster kullanır,ister kullanmaz,ister ikisini birden kullanır kime ne.

Takılma böyle şeylere.Konuşsun kendi kendine.

21 yildir ehliyetim ayni , 2 kere evlendim hic degistirmedim
pasaportumu mecbur degistirmem gerekiyo artik ama zaten kimligimde de kendi soyadimi da tasiyorum o yuzden cok sorun yasamiyorum
en nefret etyigim sey evlenince soyadimizin degismesi , ataerkil duzenden nefret ediyorum
Benim de 20 yıldır aynı ehliyetim
İlk günki gibi :p

Back
X