Bekarlık

Nevbahar30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
44
32
3
37
Yaş 30 bitsin şu bekarlık artık vallahi, yanımda bir arkadaşım kalmadı ,çok üzülüyorum Zana'n zamAn herkesin derdini paylaştığı biri var, dostum da kalmadı ondan iyice yalnızlık bastı.işsizlik ayrı dert. Hiçbir iş bulamıyorum her yere başvurdum asistanlık , öğretmenlik, müşteri temsilciliği , yok yok bi Allahın kulu aramıyor ,
Aile her Zaman yanınızda olmuyor, annem eskisi gibi dert dinlemiyor kaldı ki hiçbi derdimi anlatmıyorum zaten .kıxım ben hastayım anlatmayın bana hanginize uğraşayım diyor haklı olsrak diyor. Ben dert yanmam kimseye ne arkadaşlarıma ne aileme, ortamlarda hayırlısı diye geçiştiririm.Anlatsam ne olacak sanki birde cok umutsuz bir insan değilimdir ama cok da yoruldum.
Ailem baskıcı kendi istedikleri bir damat adayı olacak illa.onların istediğine göre bulmalıyım.babam bu konuda oldukca baskın. Döver bile,evlatlıktan reddeder hatta.
Ben de isterdim bi dostum olsun illa eş de istemiyorum yani anlatabiliyor muyum yalnızlık cok zor tüm arkadaşlarım evli cocuklu, cok cok nadir görüşebiliyorum zaten onlar cok nadir arar.bende aramıyorum artık. Yalnız koşturmak zor, durup dinlendiğimde yanımda hadi diyecek kimsen yok ..bi care olmalı bi şey bişey ..cok zor cünkü böyle giderse

Ailen nasıl bir damat adayı istiyor ki beğenmiyorlar kimseyi? Bu işler nasip, ne desek boş..

ben kursların vs arkadaş edinmekte çok da işe yaradığına inanmıyorum
o yüzden kursa git, çevre değiştir vs vs diyemiyorum
ama mesela düşün taşın bi facebook sayfası aç, hatta şu anki duygularını bile paylaşabilirsin
hatta 30 yaşında bekar kadınlar diye bile açabilirsin :)
50-100 tl lik reklam yapsan biraz takipçin oluyor (reklamı kimlere göstereyim seçeneğini mesela 30-40 yaş arası - bekar - kadın olarak seçebilirsin)
öyle bir şeyler denesen iş bulana kadar, belki en azından modun değişir, belki ortak özellikleri olan arkadaşlar bulursun vs

Aynen kurstan arkadas olmuyor hatta daha kotu bile olabiliyor insan.
Konu sahibi seninle ayniyim sayilir yaslarimiz farkli sadece ama bu isleri ben de cozemedim evliligin nasip oldugunu dusunuyorum is de oyledir belki zamani vardir.

Kocaman kadını mı dövecek? Ne biçim adammış ya sinir oldum. Bu şartlarda eş seçimi konusunda daha titiz olmalısınız yoksa boşanma gibi tatsız durumlarda aile desteği göremeyeceksiniz belli ki.

Amaaan evlenip napacaksın bekarlık sultanlıktır'cılar gelmeden kaçayım konudan yoksa sinir olucam.

Her kadin hayal eder evliligi.. ama seni duyanda yasin 45 sanir :) evlenincede arkadaslarinla gorusemeyebiliyosun yogunluktan...hem esin olacak adamda iyi cikmayabilir..o zmnda evliliginle ugrasirsin birde.. gerci iyi dusun iyi olsun.. zmni gelince olur elbet nasip kismet bazi seyler

Yuksek lisansa hazirlan. Kitap oku. Film izle. Malesef simdilerde calismayan bir bayanla evlenmek isteyen erkek sayisi eskiye gore oldukca dusuk. Is bulman lazim en basta o zaman bak gor o istememcileri. Birde her iste hayir vardir. Bak 23 yasimda evlendim 24umde bosaniyorum. 6 ay kaldim evli. Bende cok uzuluyorum. Insan yuvasi yikilsin ister mi. Aldigim adam, adam cikmadi iste. Bende kimseye derdimi anlatamiyorum. Guluyorum hep mutluyum diyorum. Iyiyim cok sukur kurtuldum diyorum ama mutsuzum iste

Aman evlenincede görüşemeyiveririm zaten iyi bir eş olsun yanımda yeter zaten kimden fayda gördüm ki

Istanbulda iş illa ki bulursunuz
Canım çağrı müşteri temsilviliği sekreterlik gibi işler oluyor genelde oralarda calıştım bi yıl hiç olacak gibi değil öğretmenlik için iş bulurum inşallah çünkü oralarda kafa dengi arkadaş yada eş bulunacak işyerleri değil, iş cok yoğun oluyor kimse kimseyi görmüyor zaten onun dışında .

İnan kısmet bu işler.
Ben eşimle nette tanıştım mesela.

Ne mezunusun ?

Biz evlendikte noldu sanki. Basimiz göğe mi erdi. Ben ayrilali 18 yil oldu. Bekarlik sultanlikmis diyorum simdi

Ne güzel işte gitmemiş adam otur yanında İzleyin beraber kız daha ne istiyon ,

Biz evlendikte noldu sanki. Basimiz göğe mi erdi. Ben ayrilali 18 yil oldu. Bekarlik sultanlikmis diyorum simdi
Yalnızlık kesinlikle sultanlık değil, aileden de yana sıkıntısı olanlar daha iyi anlar, arkanızda iyi bir aile varsa cok da takmazsınız zaten evliliği nasip se olur der geçersiniz ama hepten yalnızsanız işiniz zor, hiç bir sultanlık böyle olmaz zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…