B&M FB & M & YE Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2007 8.556 25 158 37 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #21 çalıkuşu .!.: Evliliği yaşamamış biri böyle söyleyebilir.:hulya: Ancak doğru insanla bir ömür paylaşırken bekarlığın sulatnlık olduğunu düşünecek çok az insan olur.....:asigim: Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile5
çalıkuşu .!.: Evliliği yaşamamış biri böyle söyleyebilir.:hulya: Ancak doğru insanla bir ömür paylaşırken bekarlığın sulatnlık olduğunu düşünecek çok az insan olur.....:asigim: Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile5
Lyre TuğçEgehan Kayıtlı Üye 9 Kasım 2008 8.972 8 681 41 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #22 BarbieveKen .!.: daha öncce uzanıp uzanmadığını bilmiyorum o yüzden uzanmak istemeyenlerede haksızlık olmasın diye şeyettim ben kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... sengözlerimebaksanab
BarbieveKen .!.: daha öncce uzanıp uzanmadığını bilmiyorum o yüzden uzanmak istemeyenlerede haksızlık olmasın diye şeyettim ben kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... sengözlerimebaksanab
Buucuuu Benim tatlı tüçük yumurtam ☺ Kayıtlı Üye 28 Ocak 2008 2.109 735 323 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #23 Ehhh.. Her Saltanatın da bir sonu vardır ama..kaydirigubbakcemile5 Kimse ölene kadar o tahtta kalmaz..:umursamaz: Kimisi daha çok daha iyi bir mertebeye yükselirrr (Evliliğinde mutlu olarak) opuyorumnanaktan Kimisi de bu lafı eder sonunda bekarlık sultanlıkmış diye (evliliğinde mutsuz olanlarr)mafoldumben Bundan sonrası akıl ve kaderdir... akannehir
Ehhh.. Her Saltanatın da bir sonu vardır ama..kaydirigubbakcemile5 Kimse ölene kadar o tahtta kalmaz..:umursamaz: Kimisi daha çok daha iyi bir mertebeye yükselirrr (Evliliğinde mutlu olarak) opuyorumnanaktan Kimisi de bu lafı eder sonunda bekarlık sultanlıkmış diye (evliliğinde mutsuz olanlarr)mafoldumben Bundan sonrası akıl ve kaderdir... akannehir