Nasıl milletiz miyiz? Açık açık yazıcam şimdi..Sonra biri çıkıp kibliycek, hakaretten banlanıcam..
Kendi milletini asigilayan vatandaslarr
Gurur duyuyorum sizinle
Ben milletimlede vatanimlada gurur duyuyorum bu istemedigim bir parti basta olsa bile degismez cunku ben sevgimi iktidara gore yonetmiyrm
Hani damarlarimizdaki asil kan varya Ataturkcuyuz diye gecinen ve Turk milletini asagilayan kisilikler.....
Hadi neyse yazmayayim daha
Ya bir de cenazede eline mikrofon alıp konuşma yapmış diyorlar öyle bir fotoğraf gördüm face'de ama haberi okumadım doğru mu, bu kadarını da yapmış olamaz değil mi fotomontaj sanırım
Olan gencecik yiğitlere oluyor nasıl kör olabiliyor bu milletGercek gercek.Ne bilal oglan ne oburu askere bile gitmemisken,sehit ailelerine mutlu olmalisiniz sehitlik mertebesine ulasti dedi herkes daha bi duygu seli tabii.
Ne bolunme parcalanma meraklisiymissiniz yahuu
Direniyoruz diye bolmeye baslayip devani getiremeyenler icinizde uhte kalmistir tabiii...Benim edebiyat hocamin lafiydi
-Ya ne pis milletiiizz...diyorsunuz
-Ee kendi milletinize hakaret ediyorsunuz derdi
O hesap...
Gocunma meselesi degil meslek gurubu ttulan parti ile vatandasi bulundugun milleti bir mi tutuyorsun sen.Unuversite bitirmekle kan dokulup kazanilan topragi bir mi tututyorsunuz...
Hizli yazinca i nin yaninda u varya o kadar dikkat edemedim kusura bakma takila takila oraya mi takildinUnuversite ? Üniversite
Hizli yazinca i nin yaninda u varya o kadar dikkat edemedim kusura bakma takila takila oraya mi takildino kadar yazidaa...
Ister takil ister curut ama kendi capinda yapmis olcaksin cunku ben kimseyle polemige girmiyrmBen sizin bastan asagi butun yaziniza takiliyorum ama siz polemik istemeyip Mune'e sikayet ediyorsunuz ya hatirlatirim. Yoksa ben sizin butun fikirlerinizi itina ile kanitlarla curuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?