- 15 Haziran 2017
- 13
- 10
- 1
- 38
merhaba haberi görünce üye olup birkaç kelime etmek istedim , bir doktorun ayda 100 tane ameliyat yapmış olması sizce onu başarılı yaparmı ? doktor bu yapmış olduğu 100 ameliyatın kaçını sosyal medyasında paylaşıyor? 50 ? 20 ? bilme imkanımız varmı? bu 100 hastanın kaçı ayıklanmış elenmiş engellenmiş ? bir doktorun sosyal medya hesaplarında ve forumlarda her hastasının memnun olması hiç kimsenin şikayetci olmaması normal gibi görünüyor değilmi? sizce öylemi ? yoksa şikayetci olan hastaların yazdıkları forumlar tarafından siliniyor ve doktor tarafından paylaşılmıyormu? ne dersiniz? sesini duyurmaya çalışan insanları uyaran mağdurlar neden engelleniyor? tabiki sıradan vatandaş oldukları ve maddi kuvveti olmadıkları için yazdıkları satır aralarında kalıyor yada tek tuşla engelleniyor , zamanında böyle bir olay yaşadım nihayetinde ben önermiyorum arkadaşlar lütfen dikkat edin dedikçe her gittiğim yerde engellendim , garip olan şuydu doktor ve ekibi tarafından şöyle memnunum böyle memnunum diye yazılan yazdırılan mesajlar silinmezken bizler engellendik malum o yazılar kaldı bizde kaderimizde varmış diyip sineye çektik demekki herkes memnundu gerçekten sadece ben şanssızdım , gel zaman git zaman ufak tefek kalan paylaşımlarımızdan bizimle iletişime geçen insanların çoğalması sanssızlık değil amatörlüğe bilgisizliğe para hırsına kurban gittiğimizi anladık ,mağdur olanlardan; daha önce niye GÖREMEDİK? paylaşımlarını ah be kardeşim vb sözler arka arkaya geliyor ,psikolojim bozuldu evden çıkamıyorum nefes alamıyorum vs feryat figan ,,, düşünsenize bir hastayı, aman ben ameliyat oldum durumum bu dediğim halde ONUN HİÇ OLUMSUZ YORUMU YOK diyerek beni tersleyip ameliyata girdiğini hatırlıyorum, sonuç? 6 ay sonra gelen bir mesaj ; keşke sizi dinleseydim, tabıkı tüm ameliyatlar başarısız olacak diye birşey yok ama bir doktorun başarı yüzdesini gerçek anlamda çıkartabilmek için önemli olan başarısız ameliyat sayısına ulaşabilmek , benim konumun Bekir Sivri ile bir alakası yok, ameliyat olduğum doktor başka birisi , paylaşmak istedim çünkü ilerleyen zamanlarda bakarsınız bir haberde onun için yaparlar belkide ikinci bir vaka yaşanır , neyse doktor ismi vermiyorum hayat bizim iyiliğimizi cezalandırdı , Allaha havale etmeye nedersiniz?
Son düzenleme: